לכל מי שיודע

Big Air

New member
לכל מי שיודע

יש לי רשיון USPA A , (מסקיידייב - אם זה משנה) ואני נוסע באפריל לצנוח באמריקה. 1. האם הרשיון מקנה לי ביטוח? (או כל דבר אחר) 2. במקרה שהוא לא מבטח אותי, האם הביטוח שעושים בארץ אצל פרדייב תקף גם בחו"ל? 3. אם אני מגיע לכמות הצניחות של רשיון B בזמן שאני בחו"ל, האם אני אוכל לעשות אותו במועדון שמה? האם הפרוצדורה היא כמו בארץ ואני יוכל לקבל אותו בדואר בארץ וכל הקשור לכך? (מגזין למשל) תודה וסוף שבוע גבוה לכולם

friday

New member
תשובה חלקית

1. לא. צריך להיות "חבר פעיל" (כלומר לשלם את דמי החבר כל שנה) בשביל שיהיה לך ביטוח. מצד שני, לא בטוח שיתנו לך לצנוח בכל מיני מקומות שם בלי הביטוח שלהם (שזה ביטוח צד ג' בלבד, כלומר רק על נזק שתעשה למישהו אחר, לא לעצמך). יכול להיות שתצטרך לשלם את ה-50-60 דולר ולהיות חבר פעיל, ואז הביטוח שלהם בתוקף, ואתה מקבל את המגזין. לדעתי עדיף לך לסדר את החברות עוד מהארץ. 2. אני חושבת שכן, אבל לא בטוחה. בשביל זה יש לך את הניירות של הביטוח - תקרא, תתקשר לסוכן או כל דבר אחר. 3. כן, אם אתה במועדון שחבר בארגון, תוכל לעשות שם את המבחן, למלא את הטפסים, לשלם וכו'. בעיקרון מאשרים את ה"רקורד" שלך לפי הלוג-בוק, אז כדאי שיהיה לך אחד כזה ממולא כראוי, עם חתימות וכו', אחרת המנהל במועדון אולי לא יסכים לחתום על הטפסים. בכל מקרה, מקבלים את הרישיון בדואר. המגזין לא קשור לרישיון, אלא לחברות השנתית (ראה תשובה 1). נסיעה טובה.

Big Air

New member
תודה

oferbar? תרגיש חופשי להעביר את הידע שלך הלאה

oferbar

New member
תשובה מלאה

אין לי מה להוסיף פרט לכך שהכי פשוט להרים שני טלפונים, אחד לסוכן הביטוח בארץ והשני ל- USPA ולודאות את הדברים. אח"כ ספר לנו מה גילית..

למעלה