לכל מי שיודע לפרוץ בנאטבאס

KingTSHM

New member
לכל מי שיודע לפרוץ בנאטבאס

שלום לכל מי שזוכר אותי (ולמי שמאד רוצה גם ולא זוכר אותי) אני רואה שכמה דברים הישתנו כאן בזמן שחא ביקרתי (sgt כבר לא בתמונה ובלי תמיכתו mmmmmmmm הידרדר ללענות לשאלות ``מאד לא קשורות לנזק`` בתקווה שהם לא זדוניות (לרצות ללמוד netbus בשביל ללמוד זה כמו לקנות playboy בשביל הכתבות) no הידרדר למילחמה עם זאטוטים שאף אחד לא מצליח להבין שכשהם אומרים אני רוצה ללמוד צריך להתחיל ללמד אותם את כל מה שאתם יודעים והם לא (כי למה שאתם תדעו יותר?)) טוב גם אני קצת הישתנתי (למדתי להוריד וירוסים לעצמי ולפרמט את המחשב ועד כדי כך נענתי שכתבתי בעצמי וירוס עם C והמאסף (assembler לדוברי אנגלית) ומרוב ``ביטחון`` שהוא עובד וחוסר רצון לעשות נזק התקנתי אותו לעצמי והוא היה לפחות מספיק טוב בשביל למחוק לי את חלונות,כמו כן למדתי לפתוח את ההודעות שלי במגיל ארוכה וחסרת קשר לשאלה (כמו שאני עושה עכשיו:)) ולא במשפט הידוע:`` אני קצת חדש ואני רוצה ללמוד לפרוץ בנאטבאס, אני רק בן 15 אבל אני כבר יודע לשמור מסמך ב-word...``(ובסיום:`` לא התכוונתי להעליב אף אחד``), וחוץ מזה, כמובן, למדתי להיות ציני, כי אך אפשר בלי זה) ועכשיו לשאלתי (NO להתרכז עד עכשיו זאת היתה הקדמה ועכשיו זה החלק שלא צריך לרפרף עליו:)): עד עכשיו הצלחתי כל פעם להתחכם ולכתוב את תוכניותי ב TURBO ASSאבל עכשיו אני חייב להשתמש בתוכנית המופלאה: EASYCPU וכל פעם שאני רושם תוית לפני שהגדרתי אותה (כלומר: jmp lbl :lbl add al,1 ) הוא רושם לי שגיא (ופרצוף עצוב) מה לעשות? נ.ב שאלתי כבר בערך בעשרים פורומים ישראליים ולא כאלה, (אבל לא בפורומים מקצועיים) ואף ``האקר`` בשום פורום לא הצליח לענות לי, כי הוא מתמח ב-נאטבאס, כי נאטבאס בישבילו זה דרך חיים. בתודה,בסליחה,וביגון רב kingtshm

N0

New member
אממ...

טוב N0 לא יודע אם לענות או לא... מצד אחד השאלה לגיטימית לגמרי. מצד שני הוא לא אוהב שצועקים עליו, על זה שהוא לא מוכן לגדל סקריפט קידיס... שאח``כ הוא במקרה יפגוש במקרה במפגש חילונים דתיים בבית ספר וילך ככה (וזה אמיתי לגמרי) N0 : שלום אני N0. SK : שלום אני סקריפט קידי שN0 מעולם לא טרח לזכור את שמו ולכן מעכשיו הוא יצויין לעולם כ SK. N0 : מה אתה עושה בדר``כ ? SK : אה... אתה יודע מה זה מחשב ? N0 : כן... SK : על האקרים שמעת ? N0 : בערך... SK : אז זהו אני האקר... יש מין תוכנה כזו... [בזה הרגע N0 איבד כל קשר לשיחה כי הוא די ניסה לעצור את הדם מלעלות לו לראש... אבל אתם יכולים לשער מה היה ההמשך ] אז זהו N0 לא רוצה שילדים בני 15 ישתמשו בנטבאס ויחשבו שהם האקרים או שהם בכלל פורצים... הוא בכלל לא רוצה שמישהו ישתמש בנטבאס אבל נגד זה אין לו יותר מידי מה לעשות. אז עכשיו N0 ימשיך עם עוד קצת שטיפת מוח ואז הוא ינסה לענות לך על השאלה אבל הוא לא מבטיח (ואל תדלג לסוף כי N0 ידע...) N0 מתייחס לקטילתו האחרונה... שהייתה על מישהו עם חדש בניק אבל הוא גם לא בטוח... מה שכן, הוא לא מבין מה לעזאזל אתם רוצים ? מי שמכם יחפש הודעות ישנות של N0 יגלה שN0 מתיחס להאקינג כספורט שהמטרה היחידה שלו היא להשיג גישה למערכת, לא איכפת לך מה יש לא מעניין אותך מה תעשה בפנים העיקר הוא האתגר שבלהיכנס. עכשיו שבא ילד כמו חדש וטוען שהוא פורץ בנטבאס אבל הוא רוצה שיסבירו לו אולי איך לפרוץ עם משהו אחר כדי שהוא כבר לא יהיה סקריפט קידי ויתחילו להזמין אותו למסיבות. לדעתו של N0 זה בדיוק אותו דבר שיסבירו לך איך לפרוץ ותעשה את זה ? מה ההבדל ? אם הוא היה שואל איך דברים עובדים או מה זה פה ומה זה שם אז N0 אולי היה שוקל לעזור לו אבל על שאלה כזו... ועכשיו אחרי שN0 סיים את שטיפת המוח היומית שלו, הוא צריך לציין שהוא לא רואה עצמו כגורו הוא רואה עצמו כnewbe הוא גם לא חושב שמישהו יכול לראות בעצמו כגורו זה תואר שמקבלים (אחרי יותר מידי זמן) מאנשים אחרים! ובקשר לשאלה בEASYCPU... כמה דברים . 1. למה אתה משתמש ב EASYCPU ? 2. עדיף שתרשום פה את כל הקוד (איך שהוא מופיע בEASYCPU ) ואת ההודעת שגיאה שמופיע. תבדוק טוב מאוד שהליבל שלך לא מכילה את הצירוף end . זו נראה לו בהעיה הכי בולטת בEASYCPU משאר הקומפיילרים של אסמבלר. N0

mmm

New member
זה לא קורה ב

TURBO ASSEMBLER, אני אוריד את הEASYCPU ואבדוק מה קורה, לא נראה לי שצריכה להיות בעיה.

s-g-t from wark

New member
היית מת ! :)

אני אף פעם לא אצא מהתמונה - כן כן - אני ארדוף את הסקריפט קידיס כל חיי - בחיי שזה מה שיהיה - אבל אני - רגע ... אל מה לעזעזל אני מדבר ? למה אני שולח את ההודעה הזו ? רגע ...........................................................................................................................................אני תחף ניזכר ............................................................................אה !!! כן -אז ככה אני הזנחתי את הפורום רק בגלל שאני הרבה יותר עסוק ....(*אני*) נשמע ממש כמנהל פחחחחחחחחחח לאן התדרדרתי :) סתם!!!!! טוב יאללה הבוס תחף יבוא :) סתם ! הוא לא יבוא פשוט נמעס לכתוב :) ואל תידעגו אני תמיד אהיה כאן כדי --> לקטול!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

N-A-P

New member
אין זכות דיבור ל s-g-t

לך לך אין לך שום זכות דיבור וצא צא צא כבר מהתמונה.... :cool:

S-G-T

New member
....

שני מילים (לא ממש קצת יותר) YOU WISH !!!!! עשה טובה - ניראלך שאני אפקיר את המנהל של הפורום בידי אנשים כמוך ואחרים אם שאלות דביליות שהוא פשוט לא יכול לקטול ולגנות בגלל שהוא שומר בערך אל רמה(או מנשה) - תגיד לי - באמת ניראלך ? אם לא היתי חושב שהוא ימחק את ההודעה הזו הייתי כותב עוד משהו אבל .....

למעלה