לכל מי שהיה בזאפה..שדרו כבר איך היה...

divecon

New member
לכל מי שהיה בזאפה..שדרו כבר איך היה...

לצערי לא הצלחתי להשיג כרטיסים לזאפה. מה שכן בגלל הסמיכות של מקום העבודה שלי לזאפה, נתקלתי במייקל לפני ההופעה. מה שצבט את הלב חזק חזק, כי זה איכזב עוד יותר שאין כרטיס לראות אותם בערב. אז אחרי ששמעתי את הבאלנס יחד עם אסף, נשאר רק לשמוע חוויות..אז קדימה שתפו...
ועדיף שיתלוו גם תמונות
ומזל טוב לאבנר
עד 120

סיכום קצר

היה ממש ממש טוב. אחת מהופעות האנפלאגד המשובחות שהיו. הם ביצעו שיר שכתב עמיר לב (ונתן ליובל): "מעבר להרים". בתחילת ההדרן - איגי ואבנר עלו לבד, ואיגי שר את בן המלך וניגן בגיטרה של יובל. אח"כ הצטרפו החברים ועשו את נגעה בשמיים כששלומי לוקח את הבאס ומייקל את הגיטרה של שלומי. באין מקום אחר - במקום לצעוק בסוף "אין!!!! אחר!!!" יובל בחר לאמר זאת בשקט. הם המשיכו לנגן ולא הפסיקו. עד ששלומי אמר: "מה זהו? חיכיתי שתצעק". ויובל אמר שהוא חשב שיצא יותר טוב ככה. אז שלומי אמר: "התרגשתי והתאכזבתי. אבל אני אוהב להיות מאוכזב". בגברת שרה השכנה - הייתי אומר שעקב חילופי המשמרות על כס הנשיא, יובל בחר לוותר על נאום המזכירה והבחורה וראשי ממשלה ופוליטיקאים והעדיף להתרכז במוזיקה ולתת בסולו...... מפוחית. ואני אומר: "מפוחית המופיעה במערכה הראשונה תנגן את מכת שמש
במערכה השלישית" ו.....
איך אפשר לשכוח את היומולדת של אבנר. יובל נתן הקדמה קטנה על איך זה מיוחד שנופל יומולדת ביום של הופעה [אהם... יצא לי להיות בכזה
], ואז החברים הצטרפו לנגן "היום יום הולדת"... כשאבנר שר "חג לי שמח וזר לי פורח" אין..... זה היה כל כך חמווווד

למעלה