לכל מי שגר בחו"ל

לכל מי שגר בחו"ל

אתם יכולים לפרט קצת יותר על איך השהייה בחו"ל, איך מסתדרים עם שאר האוכלוסיה ששם, עם השפה וכו'

זידהלה4

New member
אני חזרתי מחו"ל...

לפני שנה והשהייה בחו"ל היא קצת מוזרה בהתחלה אבל לאט לאט מסתדרים. אתה פשוט חייב להסתדר. לי האמת לא היה נורא קשה, כי הייתי בבית ספר אמריקאי(באוסטריה) והיה לי יחסית יותר קל. את הגרמנית למדתי ממש שנה בערך אחרי שהגעתי ואני מדברת בכלל לא רע.... השהייה בחו"ל בעיקר קשה כי אין את החברים/משפחה

Special Fairy

New member
:)

איך זה לחזור לארץ?? אני עדיין גרה בחו"ל.. גם לי היה יחסית קל! את מתגעגעת לאוסטריה? שלך שיראל!

זידהלה4

New member
היי שיראל../images/Emo8.gif

זה נורא נחמד לחזור לארץ כי החברים שלי והמשפחה שלי פה, אבל זה לא קל... בחודשים הראשונים חוטפים שוק תרבותי לא קטן....
אני מתגעגעת רק לביצפר ולחברות... לאוסטריה עצמה לא ממש
איפה את גרה?

Special Fairy

New member
:)

אני גרה בפינלנד.. לצערי הרב.. אבל האמת שאני מגזימה.. לא כל כך נורא כאן! חחח תהני :) שיראל

היי!

דווקא דיי כיף פה... חזרתי אתמול ממחנה יהודי... אני גרה בקנדה כבר שנה... בהתחלה היה קשה אבל, אחרי 23 ימים במחנה, הבנתי שאפשר להנות מהחיים... וגם ההורים שלי שמים לב שהעברית שלי לא כ"כ ברורה עכשיו מקווה שיסתדר.. בכל אופן די אחלה ברגע שרוצים שזה יהיה כך..

Danvich

New member
באמת????? קלרה???.

אם תביאי לי מסנגר או איי סי קיו או משהו על החברה שלך ואיפה היא גרה זה יהיה נפלא

Danvich

New member
היי קרן

גם אני גר בק3נדה ואם את לא שמה לב אני מנסה כבר אלף הודעות לשלוח לך הנה זה המסנגר והאיי סי קיו שלי תוסיפי [email protected] 226698799

Special Fairy

New member
גם אצלי זה ככה!

נהיה לי מבטא שחבל על הזמן! האמת שצריך להנות גם מהתקופה הזאת..!

d a p h i

New member
we handle it.

some of us weren't given a choice. but we handle it. and we ajest. we lern the languge and we make friends. i'm here a year now and i love it, but still love Israel more.

faland

New member
it shit

we hate everyone and everyone hate us everu day some jew is dying cause of antisamites the arabs throw stones at our houses everyone carry guns to protect themselfs nobody knows english and the only way to communicat is to show the middle finger....

למעלה