לכל מי שבפורום

KeNNy7

New member
לכל מי שבפורום

כנסו לעצומה המוגמרת שלי עצומה נגד הטבח שהם עושים לסדרה תחתמו!!

KeNNy7

New member
תחתמו עוד

ואני גם רוצה לעדכן אותה אז אתם יכולים להביא רשימה של כמה טעויות שיש להם????

Taker Sucks

New member
הרעיון והאתר נחמדים אבל...

החתומה לא רשומ נכון, השפה לא יפה ואין סימני ניקוד...אם אנחנו רוצים שערות הילדים יקחו אותו ברצינות , צריך לכתוב את העצומה במילים יפות ובלי קללות מנוקד - ושל העצובה יצורף רשימה של טעויות... דבר שני אי אפשר לצפות שיחליפו מדובבים-יש להם חוזים עם חברת הדיבוב ולחברה יש חוזים עם המדובבים והם לא יחליפו בגלל העצומה. צריך להבין שאנחנו המיעוט פה , רוב האנשים שרואים דרגון בול זי בארץ לא מבינים בסדרה כלום...כך ששזה לא מפריע להם.

Shinobi

New member
יש לי טעות אחת

מתי שהם היו בתוך הקפסולה שבורמה אחרי הרב עם וג'יטה גוקו אמר ש"עדיין נשארה החללית של אחי מקיטה"

שחור3

New member
למה שהם ישנו פרקים שהם כבר תירגמו

גם לא יראו אותם, וגם הם לא יבזבזו שוב כסף. יותר כדי לנסות לתקן דברים שיפרעו בעתיד כמה הקול של המדובבים(לא צריך להחחליף שהמדובבים יתאמצו) וזהו!!!!!!!

Shinobi

New member
עוד לא הבנת ת'רעיון מעמידים אותם

על הטעות שהם עשו!!! קצת לחשוב...

האחת niki

New member
גם אני פתחתי עצומה בנושא

לפני שלושה ימים...תכנסו לכאן ותחתמו.אגב,זה בסדר שגם אני אשתמש בטעויות?גם אני חתמתי בעצומה של קני!

KeNNy7

New member
niki

בואי תעזרי לי....נעשה פיוז'ן של העצומות למה זה מיותר שני עצומות

KeNNy7

New member
לדעתי הם צריכים להודות בטעות

ולשדר באנגלית עם כתוביות בלילה

Taker Sucks

New member
שוב

בלי ירידה אלייך אבל זה רשום בצורה ילדותית... 2. הצינזור לא יופסק... כל עוד הסדרה משודרת בשעה 4:30 ... ואם ישימו אותה מאוחר יותר אז הסדרה תאבד מן הרייטינג שלה.

KeNNy7

New member
אני הכנתי את זה די מהר

לא היה לי זמן להשקיע וחוץ מ'זה זה די מסובך לעשות שם עצומה כי זה הפוך כשכותבים וזה לא יוצא תמיד כמו שרוצים בכל מקרה אני עושה שדרוג ואני מקווה שניקי תעזור לי להכין מכתב פתיחה נורמלי וכו'

האחת niki

New member
אם אתה רוצה שאני אעזור לך

אז פשוט תשלח לי אי-מייל לכתובת: [email protected] או באייסיקיו 330984246 וראיתי בפורום של העצומה אחת שכתבה שאח שלה ראה באינטרטט אצל חברים ואז בערוץ הילידים והוא חשב שמשהו בראש שלו לא בסדר והיו צריכים לאשפז אותו...צריך להראות את ההודעה הזאת לאלא מערוץ הילידים...

למעלה