לכל מי שבא לו......

elior123

New member
לכל מי שבא לו......

כל הכבוד לכם שאתם מנסים להסתכל על הסיכסוך היהודי-ערבי משני הכיוונים, כל הכבוד... כל הכבוד לכם על שאתם חושבים שהתנחלות זה חרא של דבר וגורם לבזבוז משאבים של הצבא. גם לי מה זה נמאס מכל המלחמה הזאת, אני מת שיהיה שלום אחווה ורעות בין שני העמים, מת שיהיה שקט כבר.... כן, אני כמעט ולא עובר יום שאני לא מתעורר בו לפיגוע נוסף, חייל שנהרג בהתקלות עם מחבלים באיזה ישוב ערבי שכבשנו, כיבוש ישראלי - חרא של דבר!. אבל לכל הרוחות...(!).... מכל הבלאגן הזה הבנתי 2 דברים חשובים: האחד הוא שלא משנה כמה נפנה את "הלחי השניה" תמיד יטיחו בנו עוד ועוד ותמיד יהיה צד שלא יהיה מרוצה, בייחוד בתוכנו. וזה מה שמביא אותי לדבר השני - אם נתאחד, שמאל וימין, אולי המלחמה לא תיפטר בכך אך מה שבטוח הוא שיהיה יותר קשה לשבור אותו כשאנו חזקים, כוח אחד. נ.ב. מי באמת אוהב אותנו היהודים???

Carl Freeborne

New member
ולמה עכשיו אנחנו פחות חזקים?

אמרת אם נתאחד שמאל וימין? אז מה יקרה? תהיה ממשלת שיתוק לאומי שלא תביא את המדינה לכלום... זה מה שיהיה.

elior123

New member
אולי קראת את מה שאמרתי אבל

לא הבנת כלום. לא התכוונתי למה יקרה בממשלה או בפוליטיקה אלא אני רק אומר שכאשר יש לך בתור אדם דעה מגובשת יותר קשה מצד כל אחד אחר להוריד אותך או ממך בכל דבר שרק ינסו.

למעלה