לכל מי שאני מכיר

לכל מי שאני מכיר

לכל מי שאני מכיר אני רוצה לומר לכם שלי נמאס מהצאט למה היום אני שמעתי דבר שבחיים אני לא שמעתי בצאט מישהי לא משנה מי הלכה לבלייד ובקשה ממנו שימחק לי הודעה אחת שהיא חושבת שהיה אישי מידי . אז בגלל הגועל נפש הזה אני עוזב את הצאט למה אנשים מרשים לעצמם יותר מידי אני מקווה שבעתיד לא יקרה דבר כזה אז ביי ואני מקווה לחזור אולי בהקדם

Blade at home

New member
זיו

אם תנסה לראות את התמונה השלמה תגלה שההודעה שנמחקה לא רק היתה פוגעת בך, אלא בכל האנשים האחרים שהוזכרו בה. אני חושב שהיה כאן עניין פרטי מסויים והוא היה צריך להשאר ככה. אני לא רוצה לראות כאן את אף אחד נפגע.. אנחנו כאן בשביל הכיף... לא בשביל לשחק ברגשות עם אנשים.... אני רוצה שתבין שאת מה שיש לך לסגור עם אנשים כאן.. תסגור בארבע עיניים....... אני לא חושב שאתה באמת רוצה שכל הפורום יידע את כל הסיפור הזה.

לבלייד בלבד

תקשיב עם אתה יכול ללכת לדף 5 יש שם הודעה מאוד אישית אז על תסביר לי מה זה הודעה אישית נטלי שלחה לי הודעה מאוד אישית ומה עשיתי פשוט מאוד הסתכלתי מה כתוב וזהו אז בגלל דבר כזה ללכת מאחורי הגב ולבקש למחוק הודעה סליחה לפי דעתי זה נקרא בגידה בחברות אז קודם צריך לטפל בדבר הזה ואחר כך תבוא עלי בטענות.

למעלה