לכל מי שאוהב את MATRIX

tssben

New member
לכל מי שאוהב את MATRIX

אתם חייבים לראות את סרטון הפלאש הזה, זה פשוט היסטרי אבל צריך להכיר את הסצינות כדי להנות ממנו, בכל מקרה אני בטוח שזה יצחיק כל חובב מטריקס כמוני

מכיר...

זה חביב + יש שם קטעים גדולים... כמו המשפטים האלו של סמית': i am a mnokey mr anderson!
וכמובן: i got u'r nose, mr anderson, and i'm going to geep it! בקיצור: נחמד ביותר... מומלץ
בתור סאטירה על האחים וושאובסקי זה מצוין

GoLd FlOwEr

New member
אתה יודע,

כשראיתי את הממריקס הראשון ממש התאהבתי
אבל כשראיתי את השני ממש ממש התאכזבתי
הסרט היה משעמם בטירוף
והשלישי
בכלל לא טרחתי לראות.. ואני עכשיו די מצטערת שלא ראיתי, כי אחרי הכל, זה מטריקס (וזה עם קיאנו ריבס
).. אז עכשיו אני מתלבטת עם להוריד את זה או לא. יש הצעות
*ואני יודעת שזה ממש לא קשור למה שכתבת, אבל הייתי חייבת לכתוב את זה...

נטע... אנ'לא יודע אם אני הבן אדם

להמליץ לך - כי אני אישית גם אהבתי את הראשון... אך גם את השני. את השלישי לא אהבתי... רק את החצי שעה האחרונה בערך, שהייתה יפה. ולא, לא בגלל קיאנו ריבס שנותן משחק גרוע בטירוף, בדיוק כמו בשאר הטרילוגיה (וחבל... כי הוא דווקא שחקן טוב) - אלא בגלל הוגו וויבינג הענק, המוכשר והקריזמטי שמשחק את סמית' - ומוציא את מיטב כישורי המשחק שלו בסרט השלישי.

GoLd FlOwEr

New member
אוי, גם אני אוהת את הסמית' הזה../images/Emo70.gif

הוא באמת שחקן מעולה
ולמה קיאנו ריבס שיחק גרוע
לדעתי הוא דווקא שיחק טוב..

לוידע... סתם, היה אדיש כזה

עם אותו פרצוף מעיק בכל הסרטים
לא חשב על לשנות הבעת פנים מפעם לפעם

tssben

New member
סמית' לדעתי מה שמכניס עניין למטריקס

קיאנו ריבס לא נותן את המשחק שיש לו להראות בסרטים האלה גם ככה, גם אני שותף לדעה על הטרילוגיה, היו צריכים להעיף את הקטע עם ציון ועיר המכונות וככה הכל היה נגמר בסרט הראשון ומטריקס היה קלאסיקה שתשאר לנצח, אני לא אומר שהסרטים האחרים היו גרועים בפני עצמם אבל אין שום סיכוי שהם משתווים לראשון, מאוד אהבתי שירדו על זה בסרטון פלאש האחרון שהאורקל אמרה "this ending suck" ואז היה רשום על הספסל "לזכר כישרות היצירתיות של האחים ווצ'בסקי" זה היה מצחיק אבל נכון

VAMPhantom

New member
אתם הולכים לקבל שוק של החיים../images/Emo8.gif

לא ראיתי את מטריקס 2 ולא מטריקס3, עדיין!

LadyLuvJess

New member
היי, גם אני לא!

קיימים עוד אנשים כמונו??
אבל, קבל שוק יותר גדול: חברה שלי לא ראתה אפילו את הראשון!!
יש אנשים יותר גרועים מאתנו!!

tssben

New member
כיף לכם

אני נורא התרגשתי שהלכתי לRELOADAD וREVOLUTIONS ובסוף לדעתי שני הסרטים האלה היו גרועים והרסו לגמרי את השלמות והזרימה שהיו בסרט הראשון עם הדיאלוגים הסתמיים והעלילה המפגרת שלהם (נו באמת גם בשביל לכבות מנורה צריך לפוצץ את תחנת הכח?), תאמינו לי לא הפסדתם כלום

VAMPhantom

New member
אגב, רוצה עוד שוק?

ידוע שכבר נחתם אוטוטו להפרת הסכם עם הצופים?
ידוע למה הכוונה? הובטח שזה ישאר כטרילוגיה,לא?
עכשיו תקראו שוב את השורה הראשונה בלבד...

VAMPhantom

New member
וואווו, אפילו לא הראשון? נחמד..

תמיד ידעתי ש... אבל עד כדי כך?
לא נורא, איך נאמר פעם? if u can't join them, beat them

למעלה