לכל מאן דבעי

• פותח הנושא OFERM
  • פורסם בתאריך

OFERM

New member
לכל מאן דבעי

אני מחפש עצות איך להתעשר בנקל ללא מאמץ פיזי או נפשי מיותר. אני מבטיח שההצעה שתזכה אותי בכמה מאות אלפי שקלים תזכה את בעליה לתשורה נאה.

קאט בלו

New member
עצות לאושר...

עצות לעושר, מצטערת אין ביכולתי לתת לך, אך אולי קצת עצות לאושר, עצות לאתה עצמך... אהוב את עצמך והתבונן - היום, מחר, תמיד. תחילה בסס את עצמך בדרך, אחר כך תלמד, וכך תנצח את הצער. כדי שתוכל ליישר את העקומים, עליך לעשות תחילה דבר יותר קשה - ליישר את עצמך. אתה האדון של עצמך. הכנע את עצמך, ותגלה את האני שבך. במזיד הזנת את הרוע שלך. עד מהרה הוא ימחץ אותך, כמו שהיהלום מוחץ את האבן. ויש עוד ועוד...וכל זאת מפי אמרותיו של בודהא (דהאמפאדה)

ODED99AA

New member
אתה אשכרה חושב

שאם למישהו היה דרך קלה לעשות כסף היה כזה עוני במדינה? לא ניראה לי וקאטטטטטטטטטטטטטטטטטט ברוכה הבאהההההההההההה

להלן עצותיי להתעשרות מהירה:

1. תשדוד בנק. 2. תדפיס לבד שטרות כסף. 3. תתחתן עם זקנה עשירה. 4. תכתוב ספרים רבי מכר ( משהו בסגנון הארי פוטר זה טוב). 5. תמציא המצאה מדהימה. 6. תרצח בעבור בצע כסף. עוד?? "רקדנית הרוח"- יועצים בע"מ (נהנית- ספר לחבריך..לא נהנית- זבש"ך)

OFERM

New member
אהם אהם...

איפה את היית כאשר הקבינט המדיני כינס ישיבת חירום לנוכח האבטלה הגואה... אילו רק ידעו מה שאת יודעת...

למעלה