לכל מאן דבעי,

25307yosef

New member
לכל מאן דבעי,

25307yosef

New member
בעיריית כרמיאל הודפים בחוזקה בקשה לקבלת מידע על הפסטיבל

25307yosef

New member
אני לא מפחד מאף אחד!!! זכותי ואף מחובתי כאזרח להגיש תלונות!!

25307yosef

New member
מכתבו של ראש עיריית כרמיאל למשרד הפנים בעניין דו"ח המבקר

25307yosef

New member
מכתבו הדוחה והמגעיל של שלמה ממן המנהל האמנותי של הפסטיבל

25307yosef

New member
בעיריית כרמיאל מתעלמים ממבקר המדינה, אל דאגה, המשך יבוא!!!

25307yosef

New member
במשרד התרבות בחרו שלא לעשות דבר ואין הם מתערבים בעניין הפסטי

25307yosef

New member
הבקשה החמישית לקבלת מידע שלא זכתה לכל מענה וזאת בניגוד לחוק

25307yosef

New member
גברת לביאה שלו-פישר דוברת עיריית כרמיאל מונתה כחברת ההנהלה:

25307yosef

New member
שים לב לכך שדוברת ארגון המרקידים חברה בתנועה לאיכות השלטון

דוברת ארגון המרקידים היא (לטענתה) גם חברה בתנועה לאיכות השלטון.

הדוברת היא לכאורה מקורבת למר עדי אלדר ראש עיריית כרמיאל, זה שנמצא בראש הפרמידה של פסטיבל המחול. הדוברת היא גם מקורבת למר שלמה ממן, הכוריאוגרף המוכשר ביותר שהפסיק לעסוק במחול ועוסק כיום בקבלנות של מופעי זמר עברי.

האם בכלל אתה מצפה שעם הנציגות החזקה ביותר שיש לכאורה לעיריית כרמיאל ולפסטיבל (הדוברת של הארגון...) בתנועה לאיכות השלטון, התנועה לאיכות השלטון תוכל בכלל לפעול על פי העקרונות שלה (אם בכלל יש לה עקרונות)???

מה שאני הצגתי עכשיו זוהי דוגמה קלאסית לשחיתות, דוגמה המראה מדוע עיריית כרמיאל חסינה מביקורת ציבורית ומטיפול ענייני בשחיתות.

ודרך אגב, המתנדבת בתנועה לאיכות השלטון שניסתה לטפל בתלונתי על פסטיבל כרמיאל, פוטרה מתפקידה!!! (כך נאמר לי בשיחת טלפון שקיימתי עם נציגת התנועה לאחר שנפתח תיק והחלה החקירה).

אם זה לא שחיתות (בתנועה), אז מה זה בדיוק???

האם נראה לך דבר תקין שמתנדבת בתנועה שמנסה לטפל בשחיתות מפוטרת מתפקידה רק בגלל שניסתה לגעת בדבר האמיתי???

ואני לא אתפלא לשמוע שהדוברת של ארגון המרקידים היא בין אלה שגרמו לפיטוריה של המתנדבת בתנועה.

שחיתות אמרנו??? פה זה כבר מסריח ומצחין ביותר!!!!

25307yosef

New member
שימו לב שמדובר בנתונים שדיווחה הנהלת הפסטיבל לרשם העמותות,

יתכן ומדובר בדיווחים שקריים וכוזבים שדווחו לרשם העמותות במטרה לרמות ולהונות וזאת אני טוען מאחר שהעמותה כבר דיוחה בעבר דיווחים שקריים וכוזבים לרשם העמותות במטרה לרמות ולהונות. המסמכים מצויים ברשותי ובהם יש דיווחי שקר וכזב!!!! אם הנהלת הפסטיבל תמשיך לדווח לרשויות המדינה דיווחים שקריים וכוזבים במטרה לרמות ולהונות (לעניין זה הכוונה היא לפדיון מכירות הכרטיסים ועדכון מספר לקוח בתוכנת אשראית 96 לעניין סליקת כרטיסי האשראי ישירות לעמותת הפסטיבל לצורך ביצוע ביקורת חשבונאית מלאה בעמותה), אני לא אהסס ואני אגיש הפעם תלונה במשטרה!!!

בעקבות ביקורת עומק שנערכה לאחרונה בעמותת הפסטיבל, התחייבה הנהלת הפסטיבל להעביר את כל הפדיונות ממכירות הכרטיסים ישירות לעמותת הפסטיבל ולא כפי שהיה עד עתה (עד לשנת 2014) שהפדיונות הועברו לחברת היכל התרבות (ראו להלן).

לעניות דעתי מר שלמה ממן מקבל מהנהלת הפסטיבל תשלומים נוספים שאינם מדווחים כלל למשרד התרבות ולרשם העמותות כדין באמצעות תחבולה הנעשית בדרכי עורמה. לעניות דעתי שיטת התשלומים לשלמה ממן פועלת כך:

חברת היכל תרבות בכרמיאל ע"ש נרקין בע"מ היא למעשה יחידת סמך של עיריית כרמיאל בניהולו בפועל של מר עדי אלדר ראש העיר. למבקר המדינה אין כל דריסת רגל בחברה הזו מאחר וחוק מבקר המדינה אינו חל על החברה הזו (החברה היא בבעלות של הסוכנות היהודית וחוק מבקר המדינה אינו חל על הסוכנות היהודית וחברות בבעלות הסוכנות היהודית).

החברה היא למעשה חברה לתועלת הציבור (חל"צ), אך לעניות דעתי למרות זאת אין כיום לרשות התאגידים במשרד המשפטים (רשם ההקדשות / רשם העמותות / רשם החברות) כל סמכות לבצע ביקורת עומק בחברה הזו (יצויין בזאת שהחברה לא קיבלה אישור ניהול תקין מאז שנת 2009 וככל הנראה מורשי החתימה בשם החברה הפרו את הבטחתם לקיים את תכנית ההבראה של החברה). גם לחשב הכללי במשרד האוצר אין כל סמכות לבצע ביקורות עומק בחברה הזו שנמצאת בגרעונות מטורפים הגדלים משנה לשנה, וזאת מאחר והחברה איננה חברה המקבלת תמיכות ישירות מתקציב המדינה. גם למשרד הפנים אין כל סמכות לבצע ביקורות בחברה הזו וזאת מאחר והחברה איננה תאגיד עירוני כלל (החברה היא חברה בבעלות הסוכנות היהודית).

וכך מתנהלת לה במחשכים ובאפלה מוחלטת חברה פרטית (שרשומה כחל"צ) ללא כל ביקורת ופיקוח ציבורי. וכך מתנהלת לה במחשכים ובאפלה מוחלטת יחידת סמך פנימית של עיריית כרמיאל שלמבקר המדינה ולמשרד הפנים אין כל סמכות לבקר ולפקח על פעילותה.

על פי המסמכים המצויים בתיקי חברת היכל התרבות ועמותת הפסטיבל ברשם העמותות, אותו אדם הוא מורשה החתימה בעמותת הפסטיבל וגם בחברת היכל התרבות, אותו אדם הוא מנהל ההפקה של הפסטיבל וגם ראש מינהל התרבות בעיריית כרמיאל ובעבר גם כיהן כמנכ"ל חברת היכל התרבות. אותו אדם מורשה חתימה הוא גם פעיל מרכזי ביותר בסיעתו של עדי אלדר ראש עיריית כרמיאל.

כולנו יודעים שכאשר אין שקיפות ואף לא כל פיקוח ובקרה וביקורת, אז יש שחיתות!!!

לעניות דעתי שלמה ממן מקבל תשלומים נוספים על היותו מנהל אמנותי של הפסטיבל וזאת דרך חברת היכל התרבות. על תשלומים אלה אין כל פיקוח ובקרה ואף אחד איננו יודע על קיומם.

זוהי דוגמה נוספת לשחיתות !!!

בפעם הבאה נלמד כולנו על הפלייבקים של מופע הפתיחה של הפסטיבל שעלו הון עתק למשלם המיסים, פלייבקים שבהם עושה שימוש פרטי המנהל האמנותי של הפסטיבל וזאת ללא כל דיווח לרשם העמותות כחלק מעלות שכרו. לעניות דעתי הדבר איננו תקין כלל ומסריח ומצחין משחיתות!!!

זכות הציבור לדעת מה בדיוק נעשה בפסטיבל הזה!!!

25307yosef

New member
והיום נלמד כיצד מעבירים את כספי הציבור לעמותה קיקיונית:

למעלה