שימו לב שמדובר בנתונים שדיווחה הנהלת הפסטיבל לרשם העמותות,
יתכן ומדובר בדיווחים שקריים וכוזבים שדווחו לרשם העמותות במטרה לרמות ולהונות וזאת אני טוען מאחר שהעמותה כבר דיוחה בעבר דיווחים שקריים וכוזבים לרשם העמותות במטרה לרמות ולהונות. המסמכים מצויים ברשותי ובהם יש דיווחי שקר וכזב!!!! אם הנהלת הפסטיבל תמשיך לדווח לרשויות המדינה דיווחים שקריים וכוזבים במטרה לרמות ולהונות (לעניין זה הכוונה היא לפדיון מכירות הכרטיסים ועדכון מספר לקוח בתוכנת אשראית 96 לעניין סליקת כרטיסי האשראי ישירות לעמותת הפסטיבל לצורך ביצוע ביקורת חשבונאית מלאה בעמותה), אני לא אהסס ואני אגיש הפעם תלונה במשטרה!!!
בעקבות ביקורת עומק שנערכה לאחרונה בעמותת הפסטיבל, התחייבה הנהלת הפסטיבל להעביר את כל הפדיונות ממכירות הכרטיסים ישירות לעמותת הפסטיבל ולא כפי שהיה עד עתה (עד לשנת 2014) שהפדיונות הועברו לחברת היכל התרבות (ראו להלן).
לעניות דעתי מר שלמה ממן מקבל מהנהלת הפסטיבל תשלומים נוספים שאינם מדווחים כלל למשרד התרבות ולרשם העמותות כדין באמצעות תחבולה הנעשית בדרכי עורמה. לעניות דעתי שיטת התשלומים לשלמה ממן פועלת כך:
חברת היכל תרבות בכרמיאל ע"ש נרקין בע"מ היא למעשה יחידת סמך של עיריית כרמיאל בניהולו בפועל של מר עדי אלדר ראש העיר. למבקר המדינה אין כל דריסת רגל בחברה הזו מאחר וחוק מבקר המדינה אינו חל על החברה הזו (החברה היא בבעלות של הסוכנות היהודית וחוק מבקר המדינה אינו חל על הסוכנות היהודית וחברות בבעלות הסוכנות היהודית).
החברה היא למעשה חברה לתועלת הציבור (חל"צ), אך לעניות דעתי למרות זאת אין כיום לרשות התאגידים במשרד המשפטים (רשם ההקדשות / רשם העמותות / רשם החברות) כל סמכות לבצע ביקורת עומק בחברה הזו (יצויין בזאת שהחברה לא קיבלה אישור ניהול תקין מאז שנת 2009 וככל הנראה מורשי החתימה בשם החברה הפרו את הבטחתם לקיים את תכנית ההבראה של החברה). גם לחשב הכללי במשרד האוצר אין כל סמכות לבצע ביקורות עומק בחברה הזו שנמצאת בגרעונות מטורפים הגדלים משנה לשנה, וזאת מאחר והחברה איננה חברה המקבלת תמיכות ישירות מתקציב המדינה. גם למשרד הפנים אין כל סמכות לבצע ביקורות בחברה הזו וזאת מאחר והחברה איננה תאגיד עירוני כלל (החברה היא חברה בבעלות הסוכנות היהודית).
וכך מתנהלת לה במחשכים ובאפלה מוחלטת חברה פרטית (שרשומה כחל"צ) ללא כל ביקורת ופיקוח ציבורי. וכך מתנהלת לה במחשכים ובאפלה מוחלטת יחידת סמך פנימית של עיריית כרמיאל שלמבקר המדינה ולמשרד הפנים אין כל סמכות לבקר ולפקח על פעילותה.
על פי המסמכים המצויים בתיקי חברת היכל התרבות ועמותת הפסטיבל ברשם העמותות, אותו אדם הוא מורשה החתימה בעמותת הפסטיבל וגם בחברת היכל התרבות, אותו אדם הוא מנהל ההפקה של הפסטיבל וגם ראש מינהל התרבות בעיריית כרמיאל ובעבר גם כיהן כמנכ"ל חברת היכל התרבות. אותו אדם מורשה חתימה הוא גם פעיל מרכזי ביותר בסיעתו של עדי אלדר ראש עיריית כרמיאל.
כולנו יודעים שכאשר אין שקיפות ואף לא כל פיקוח ובקרה וביקורת, אז יש שחיתות!!!
לעניות דעתי שלמה ממן מקבל תשלומים נוספים על היותו מנהל אמנותי של הפסטיבל וזאת דרך חברת היכל התרבות. על תשלומים אלה אין כל פיקוח ובקרה ואף אחד איננו יודע על קיומם.
זוהי דוגמה נוספת לשחיתות !!!
בפעם הבאה נלמד כולנו על הפלייבקים של מופע הפתיחה של הפסטיבל שעלו הון עתק למשלם המיסים, פלייבקים שבהם עושה שימוש פרטי המנהל האמנותי של הפסטיבל וזאת ללא כל דיווח לרשם העמותות כחלק מעלות שכרו. לעניות דעתי הדבר איננו תקין כלל ומסריח ומצחין משחיתות!!!
זכות הציבור לדעת מה בדיוק נעשה בפסטיבל הזה!!!