לכל יפי הנפש!

ב ו ב ל ה

New member
לכל יפי הנפש!

נראה לי שהבחור לא לקח את זה שהוא ננטש בצורה כזו קשה כמוכם- אולי כי הוא יודע למה... בכל אופו כל ההתחסדות הזאת והביקרות פה נראות לי מיותרות נראה אותכם יוצאים לדייט ומשתעממים למוות (וכל זה עוד מול המצלמות) רק אם אפשר עוד כמה תגובות עניניות: זה שבחור מדבר על יין (וקצת באנגלית) לא הופך אותו לחכם ומעניין (אבל אולי יש בנות שזה עובד עליהן- כמו שראינו בתגובות פה!) וחוץ מזה כל הבנות שהזדעזעו פה כ"כ הזכירו שהוא "חתיך הורס"- קצת שיטחי וירוד נוכח הביקורת החריפה שלכן על ההתנהגות השיטחית של נעמה. בקיצור יש אנשים שיודעים מה הם רוצים בחיים ושווים קצת יותר ממראה חיצוני אז לאלו שמסתפקים ביופי תודו לנעמה כי ניר עוד פנוי..

בן מלצר

New member
חתיך הורס??? ממש לא!

מתוכנית לתוכנית חומר הבנים פשוט יורד. בתוכנית הראשונה היה את השחיין המעלף.
בתוכנית השניה היה את הנתנייתי הזה עם העיניים הכחולות שהכין לאתי יציקה
בתוכנית השלישית לא היה אפאחד - אולי את הפסנתרן
ואתמול - פשוט להקיא בקשת - מה אין חתיכים בבורסה? אני לא מבין!
זה שהיה לו שיער בהיר היה חביב אבל לא יותר מזה. אגב, גם חומר הבנות יורד מתוכנית לתוכנית והן נהיות יותר אהבלות מאחת לשניה. בעצם, הדיילת משבוע שעבר היתה איכותית יותר מאתי אבל לא יותר מהראשונה.

resputin

New member
ב ו ב ל ה היקרה,

אם את נוגעת בנקודה של השטחיות זה דבר אחד, אכן, יש מוטיבים שטחיים לגבי שני הצדדים שמתעסקים בהם בהחלט, אבל דווקא ההתערמויות לא היו על ההתנהגות השטחית מצד נעמה, אלא על גישת ה"ויברח". כאילו, באמת, לא ידעתי שחזרנו לגן..

אניצן

New member
מתה על הפלצנות הזאת

יש את אלה, שתופסים מעצם נורא אינטיליגנטים, אתם יודעים- אלו שמבינים הרבה יותר טוב מכולם- ואז הן נורא נהנים לכנות את כולם- יפי נפש... יאללה- בובלה- תפסיקי עם השטויות! יש דבר שנקרא כבוד, והגינות- ונעמה בחרה לותר עליהם- ולנו מותר להגיב! על טעם וריח אין להתווכח- אבל עודה שבנות רבות חשבו שניר חתיך הורס, ואין מה לעשות... לדעתך הוא לא- לדעתן הוא כן... וזה שדיבורים על יין "עובדים" על כמה בנות מכאן- זה לא אומר שזה רע, או לא בסדר, מעניין מה עובד עלייך.... בשורה התחתונה- הרושם שהרוב קיבל הוא שנעמה היא פוסטמה בנוסף להיותה לא יפה במיוחד, והעורכים של התוכנית אומנם לא השאירו את ניר בודד וסובל- אך גרמו לא לצאת מסכן- ולקבל את אהדת הציבור... הצדק נעשה...

למעלה