כבר עשרות שנים שאני טוען שאנו מטומטמים, הרי לך עוד הוכחה נוספת!!!מתקפת הפצמ"רים שבה נפצע חייל - במהלך העברת סיוע הומניטרי
סמוך ל-11:00 החלה הכנסת הציוד ההומניטרי דרך מעבר כרם שלום ומעבר ארז אמור היה להיפתח כדי להכניס את אנשי ארגוני הסיוע. אלא שארגוני הטרור ברצועה ירו פצצות מרגמה. חייל נפצע קל ומתאם פעולות הממשלה בשטחים הורה על עצירת הכנסת המשאיות וסגירת המעברים
מתקפת הפצמ"רים שבה נפצע חייל - במהלך העברת סיוע הומניטרי
סמוך ל-11:00 החלה הכנסת הציוד ההומניטרי דרך מעבר כרם שלום ומעבר ארז אמור היה להיפתח כדי להכניס את אנשי ארגוני הסיוע. אלא שארגוני הטרור ברצועה ירו פצצות מרגמה. חייל נפצע קל ומתאם פעולות הממשלה בשטחים הורה על עצירת הכנסת המשאיות וסגירת המעברים
מצור, שום עוצר. וגם זה באופן מוקבל.מעל 15 שנה הרצועה נמצאת בעוצר
בכל מקרה, אפשר לומר שממשלת ישראל "טיפחה" את החמאס ויחד עמו את הסיבות לשנאה. האם לראש הממשלה, שנחשב כאחד מ-ל"ו הצדיקים יש יד ורגל בעניין? זה כבר סיפור אחר שיש לברר אותו.מעל 15 שנה הרצועה נמצאת בעוצר . מעל 60 נפגעים ילדים מהפצצות מאות טונות
לשטח מאוכלס בצפיפת שאכן נוצל באופן דומה לקריה בת״א למפקדות החמס.
האם היית מוכן שיכניסו ציוד חיוני לישראל במקום שיהיה לה נמל ושדה תעופה?
כנראה התשקורת הימנית שטפה את המח להשכיח שכל סיבת הירי היא במניעת
האפשרות לנמל ושדה תעופה עצמאי שאולי דוקא היה מאפשר הגירה שלילית ורווחה.
אכן ממשלת ישראל "טיפחה" את החמאס אך בשום פנים ואופן לא את הסיבות לשנאה!!!בכל מקרה, אפשר לומר שממשלת ישראל "טיפחה" את החמאס ויחד עמו את הסיבות לשנאה. האם לראש הממשלה, שנחשב כאחד מ-ל"ו הצדיקים יש יד ורגל בעניין? זה כבר סיפור אחר שיש לברר אותו.
לשיטתך, נוציא את החיילים מחברון על כל אבן שמתנחל קיצוני זורק עליהם.סמוך ל-11:00 החלה הכנסת הציוד ההומניטרי דרך מעבר כרם שלום ומעבר ארז אמור היה להיפתח כדי להכניס את אנשי ארגוני הסיוע. אלא שארגוני הטרור ברצועה ירו פצצות מרגמה. חייל נפצע קל ומתאם פעולות הממשלה בשטחים הורה על עצירת הכנסת המשאיות וסגירת המעברים
לא, לשיטתי לא לתת להם שום מחווה הומניטרית תחת אש.לשיטתך, נוציא את החיילים מחברון על כל אבן שמתנחל קיצוני זורק עליהם.
לשיטתי, אם הם יורים במי שמגיע לסייע להם, לא מגיע להם שום סיוע.לשיטתך, נוציא את החיילים מחברון על כל אבן שמתנחל קיצוני זורק עליהם.
כל הכבוד להודעתך, קצת הפתיעה אותי אך עדיין כל הכבוד!!לשיטתי, אם הם יורים במי שמגיע לסייע להם, לא מגיע להם שום סיוע.
אני מצטרף לתמיכה בעובדי חברת החשמל, שהודיעו כי לא יטפלו בצרכי הרש"פ עד להשבת הבנים הביתה.לשיטתי, אם הם יורים במי שמגיע לסייע להם, לא מגיע להם שום סיוע.
נותנים להם חשמל וסיוע בגלל הסגר - לא ניתן למנוע מהם גישה לאספקה וגם לא לספק אלטרנטיבהכל הכבוד להודעתך, קצת הפתיעה אותי אך עדיין כל הכבוד!!
האם באמת חובתנו היא להעניק סיוע הומניטרי לאויב שתוקף אזרחים מתוך שטח אזרחי??
אנחנו במחווה ההומניטרי הזה מוכיחים לעולם שמצפוננו אינו שקט ושאנו מכים על חאט בפגיעה באוכלוסיה אזרחית שקטה ומסכנה!!!
אולי זה מה שצריך. לפחות הנבלות האלה ילמדו שלא פוגעים בחיילי צה"ל ששומרים עליהם.לשיטתך, נוציא את החיילים מחברון על כל אבן שמתנחל קיצוני זורק עליהם.
ולהוציא את כל היאהוד מיפו, מהנגב, מעכו, מחיפה ומאזור כביש וואדי ערה בכדי למנוע זריקת אבנים.אולי זה מה שצריך. לפחות הנבלות האלה ילמדו שלא פוגעים בחיילי צה"ל ששומרים עליהם.
זו פחדנות לשמה. אם כבר, תארגן עוצר בערים המעורבות משעה 19:00. מי שיוצא, מכניסים באיומי נשק הביתה, יהודי כערבי.ולהוציא את כל היאהוד מיפו, מהנגב, מעכו, מחיפה ומאזור כביש וואדי ערה בכדי למנוע זריקת אבנים.
ברצון הייתי מארגן עוצר בערים המעורבות משעה 19:00. ערבי שיוצא, מכניסים לו כדור בראשי.זו פחדנות לשמה. אם כבר, תארגן עוצר בערים המעורבות משעה 19:00. מי שיוצא, מכניסים באיומי נשק הביתה, יהודי כערבי.
אבל יראו אותך ואתה בטח נראה ערבי אז שים מגן דוד זוהר על הראשברצון הייתי מארגן עוצר בערים המעורבות משעה 19:00. ערבי שיוצא, מכניסים לו כדור בראשי.
כדור בראש רק למי שמתנגד, כולל יהודי. זאת לא תקופת האפרטהייד בדרא"פ.ברצון הייתי מארגן עוצר בערים המעורבות משעה 19:00. ערבי שיוצא, מכניסים לו כדור בראשי.
אין לי ספק שרצונך כדור בראש ליהודי!!!כדור בראש רק למי שמתנגד, כולל יהודי. זאת לא תקופת האפרטהייד בדרא"פ.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.