לכל ילדי הפורום

ניראות

New member
לכל ילדי הפורום

שתהיה שנת גן / לימודים מהנה, מלאה בחוויות טובות. שולחת לכל אחת ואחד

איזו ברכה במקום ../images/Emo13.gif גמאני מצטרפת

לאיחול, היום סופסוף בחרנו גן
לקטינא, ונראה ששנת הלימודים יכולה להתחיל... שתהיה לכולללנו שנה נהדרת

טוטולס

New member
הנסיכה מתחילה מחר גן-חובה ../images/Emo142.gif

ואני מתרגשת ודואגת, כי זו הפגישה הראשונה שלנו עם המערכת הפורמלית, עם גננת שלא אנחנו בחרנו (בקפידה ומתוך מחשבה יתירה על מידת הנאורות והפתיחות שלה). אבל גם שמחה כי היא גדלה וצועדת צעד גדול קדימה!
לכל ילדי הפרום גם ממני!

אבא גאה

New member
ואוו....ממש במקום

אושר ממשיך באותו גן שהיה בו שנה שעברה למרות ההסתייגויות שלי, הוא גם היה שם בקייטנה כל החופש מלבד השבועיים האחרונים... לפני יומיים אירגנו יום מפגש לילדים בחצר הגן (חצר ענקית) והביאו מגלשה מתנפחת ענקית כזו, סוסי פוני עליהם הילדים יכלו לרכב, מופע זוחלים, עיזים לפינת ליטוף, חילקו לילדים בלונים והילידם נורא התרגשו להיפגש שוב וגם לפגוש את הגננות (אין לכן מושג כמה שמחתי לראות את ההתרגשות של הקטן כשהוא פגש בגננת - אין סימן טוב מזה - הוא רץ אליה וחיבק אותה והיא זרחה...) וביום שני הקרוב אנחנו עושים כאן אצלנו בבית מפגש של כשישה מחבריו הטובים של אושר לארוחת בוקר ושחיה בבריכה (אם עוד יהיה נעים) בכדי להקל עליהם את השנה.... (וכשההורים שלי יבואו אושר יזכה כמובן לחופש נוסף...) ומצטרף באיחולים לכל הילדים המקסימים של הפורום הזה...שתהיה שנה מופלאה. המון חיבוקים לכל הילדים.

הייתי היום בבצפר

הבאתי את אחותי ליום הראשון. ראיתי בדרך המונים של הורים וילדים מגיעים ליסודי, לחטיבה ולגנים. ממש התרגשתי - מאז שסימתי בעצמי לא יצא לי להיות ביום לימודים ממלכתי - והתחלתי לחשוב למה. מה "עושה לי את זה" בלראות מאות דרדקים מהדסים להם לכתה? הגעתי למסקנה שזה נותן כזאת תחושה של הכל בסדר. שלמרות כל הצרות במדינה, הפיטורים, הביטחון, השחיתות וחבריהם, ילדים הולכים בבוקר לבית הספר. המורים מחכים להם בכניסה, משמרות הזה"ב עוצרים את ההורים בדרך לעבודה והחיים ממשיכים ממש כמו אי של שפיות. פתאום אני מרגיש הרבה יותר טוב
שתהייה לכולנו שנה טובה ומוצלחת

טוטולס

New member
"כל עוד" של עלי מוהר ויוני רכטר

את האלבום "מחשבות ואפשרויות" סוגר שיר מקסים (מילים עלי מוהר, לחן יוני רכטר) שנקרא "כל עוד", והשורות הפותחות והסוגרות שלו אומרות: ילד הולך ברחוב בבוקר בהיר של תשרי אל בית הספר שוב יוצאים הילדים, גבר הולך אחריו משגיח, רואה-לא-נראה, ורק אחר כך הוא עומד שם ורואה - איך עוד שנה פה נפתחת כמו כל שנה, בסתיו, איך בן הולך לו לבד, ואב בעקבותיו. ... ... ... כל עוד עולה הבוקר, כל עוד נכתב הלוח, כל עוד הולך לו בן ואב בעקבותיו, כל עוד שרים הילדים על שנה חדשה כל עוד הכל מתחיל פה שוב מהתחלה ... [שתהיה לכולנו שנה טובה!]

ציבונה

New member
אנחנו התחלנו היום

וכשלקחנו את ציבונינה מהגן שאלנו איך היה היום: והיא: היה כייף!. אז היא בגן חדש הגננת אמרה שהיתה לה התאקלמות קלה ואני מקווה שזה לא ההתרגשות של היום הראשון ושזה ימשיך כך. מקווה שלכולם היה קל וטוב.

Thanks so much ../images/Emo24.gif

Our Z'oz'on is now a senior in High School and Buzaglon is a senior in Middle School. (Those were the names given to them when they were still in our tummies... One is thinking about his :future", girls and cars and the other is thinking of how to break stuff and take it appart...

למעלה