לכל ח בריי הפורום שלום

לכל ח בריי הפורום שלום ../images/Emo13.gif

אניאריאל שוסטק ואני חבר בפורום סטארגייט , באייקון האחרון העליתי הצעה להביא את קלאודיה בלאק לישראל עכשיו זה מאווד יקר להביאה ארצה כי היא דורשת 15,000 שקל ? הייתם רוצים שהיא תבוא? ואיך אנחנו מביאים אותה אם רק קהילות סטארגייט ופארסקייפ באמת מכירים את השחקנית ? אני מאווד אודה לתגובות שלכם בנושא . זאת ועוד דיברתי עם האחראי בסטארבייס על אירוחים והוא אמר לי שצריך ימבה ספונסרים לארוע כזה אם קלאודיה תבוא בשביל לשלם על הכסף וכדי שהסטארבייס לא יכנס לגירעון אני מבקש להפיץ את הדבר הזה ולחפש ספונסרים כאלה שיתמכו בהבאתה של שחקנית טובה לארץ לכנס מד"ב בין אם חברות או אנשים פרטיים עם זיקה בולטת למד"ב... תודה רבה

aerynsun

New member
אני כמובן אשמח אם תבוא

הגבתי גם בשרשור סטארגייט. היא בן אדם מדהים מכדי לא להביא אותה. 15,000 דולאר. אם יש רעיונות איך מוצאים ספונסרים ולאיזה כיוון. ז"א ספונסרים שתומכים במדע בדיוני (אין להם ממש כסף) תנובה או עלית לא יהיה מועניינים נראה לי..חחח אז ככה. צריך לחשוב איזה סוג של ספונסרים בכדי להתחיל לפעול. יש את האתר של פארסקייפ שקיים שאפשר לשים שם הודעה. אבל זה באמת אתר קטן ולא נראה לי שמישהו נכנס לשם חוץ מחברי הפורום
בקיצר, צריך לשאול אנשים שכבר הצליחו להביא אנשים בסדר גודל כמו קלאודיה ואז להתקדם! ושאלה קטנה, איך אתה/את יודעת שהיא שווה 15,000 דולאר?

mg

New member
אחלה רעיון, אבל...

15000 דולר?! דולר?! ברור שהיא שווה כל דולר כמובן, אבל זה ממש הרבה כסף (ואני אפילו לא מוצא ספונסר שיסכים לרכוש לי את כל הסדרה בדי וי די
). אם היא דורשת סכום כזה, שאולי הוא סטנדרטי, מעניין כמה בן היה רוצה, למרות שעם כל הבחורות שמתות עליו הוא בטח היה מוצא איזה שוגר-מאמא די בקלות
. אולי איזו חברת אופנה יכולה לקחת אותה בתור דוגמנית-זה היה יכול לכסות את זה בקלות לדעתי, לא שיש לי קשרים
... אבל רעיון אחלה וברוך המבקר בפורום!

MeItOsH

New member
רעיון של חברת אופנה..../images/Emo210.gif

זה טוב... השאלה איך מגיעים לחברת אופנה... לפי דעתי חברות אופנה שממש ירצו אותה זה חברות ספורט... כי היא שרירית כזאת..
אולי פשוט צריך לשלוח אימייל או ליצור קשר בדרך אחרת עם חברה כלשהי..

sprqy

New member
חלוווווווום!!!

שנייה אני מוציא פנקס שיקים! חושבים שיתנו לי מינוס כזה בבנק?!
אני בהחלט בעד ואני גם ישלם כל סכום לכנס כדי לשבת בשורה הראשונה... איך מחפשים ספונסרים בכלל? היא בהחלט שווה כל דולר...

sprqy

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

איזה דוד משה בלאק משהו? צריך לחפש בספר טל' ולהתקשר לכולם

mg

New member
זה השם משפחה המקורי שלה?

או שזה וריאציה על משפחת שחור/י? יאללה קרובי משפחתה של קלודיה, תזדהו!!!
הגיע הזמן לחדש קשרים עם הקרובה השווה בגלות ולארגן לה ביקור בארץ!

eve6

New member
אריןסון ואני כבר עלינו

על השם האמיתי שלה: בתיה בלוך!

mg

New member
בתיה בלוך???!!! ../images/Emo6.gif

אפשר הסבר איך הגעתם לזה?

mg

New member
עוד תעלומת אקס פיילס?

תזהרו שאני לא אשלח אתכם לטיפול ב"קומפי צ'ר" של סקורפיוס - אולי זה ירענן את זכרונכם!

sprqy

New member
LMAO../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

יאללה להתחיל לחפש בדפי זהב!!!!!!!!!!!!

למעלה