לכל חובבי הבואות.

• פותח הנושא naja
  • פורסם בתאריך

naja

New member
לכל חובבי הבואות.

חזרתי עכשיו מבית החיות. הם קיבלו אתמול משלוח, ובתוכו זוג בואות אלבינו, הראשונות אי פעם שהגיעו לארץ!!! בנוסף הגיעו 4 פיתוני עצים קטנים ומדהימים, כמה אנקונדות צהובות, פיתונים בורמזים אלבינו וחרדונים מזוקנים צעירים. בקיצור, שיחקו אותה ובגדול ואני מקווה שהם ימשיכו ככה.

salingre

New member
נכון,מה שכן

למי שיש תנאים וכסף...יש שם פיתוני עצים ירוקים בייביז ב2500 ש"ח שזה מחיר מעולה לדעתי! הלוואי שלי היהי תנאים וכסף לכזה נחש...

יש לי

יש לי תנאים וכסף ועדיין אין לי ניסיון.בעתיד אני בטוח שאוסיף למיתכדר שלי עוד נחשים.

gaichuk

New member
10000 ש"ח ???

זה מחיר? או שזה מספר קטלוגי??????

1צחי

New member
חבר

שלי ביקר שם וכמובן ישר צילצל להודיע על הבואות...אך לי היה קושי רב בלהאמין שאכן הגיעו בואות אלבינו.בדיעבד מתברר שהם הביאו זכר ונקבה ולעניות דעתי הם ישארו שם לצורך ריבוי.

naja

New member
הם מוצעים למכירה.

אבל בהחלט יתכן שבגלל המחיר שלהם הם ישארו בבית החיות וישמשו לריבוי.

yair lotan

New member
פיתוני עצים

אמנם זה הרבה יותר מספק לגדל נחש מבייבי, לגבי פיתוני עצים, לדעתי עדיף להשקיע יותר כסף ולרכוש נחש בוגר או תת בוגר, סיכויי השרידות שלהם מבייבי הם לא הכי טובים...( במיוחד אם אני לא יודע מאיפה הם הגיעו). לגבי בואות אלבינו, פעם גם בורמזי אלבינו היה יקר...

T0M3R

New member
מה עם מתכדרים אלבינו

יש סיכוי שנראה אותם בקרוב בארצנו?

naja

New member
יאיר, אני חולק עליך.

אמנם עוד לא יצא לי לגדל פיתוני עצים, אבל בשום מקום לא שמעתי שיש בעיה עם פיתוני עצים צעירים שכבר התחילו לאכול(אלו בבית החיות כבר אוכלים). ודרך אגב, אני מאמין שיש יותר סיכוי שפיתון עצים בייבי שנמכר בארץ הוא יליד שבי מאשר פיתון עצים בוגר. לגבי מינים אחרים-במרבית הפעמים שלקחתי חיות בוגרות התאכזבתי ולעומת זאת במרבית הפעמים שלקחתי חיות צעירות מאוד היה לי מהן רק נחת. לגבי הקטע של לא יודע מאיפה הם הגיעו-אפשר לשאול..... יש רק שני יבואנים בארץ והם מעולם לא הסתירו ממני מידע לגבי מקור החיות שלהם. חגבי הבואות-מסכים איתך. זה מחיר ראלי ביחס למחיר העולמי שלהן.

yair lotan

New member
גם האמרלד בואות שהגיעו אכלו

ואחת מתה והשנייה בדרך... אמנם גם אני לא גידלתי GTP בייבי אבל עשיתי קצת מחקר לפני שהבאתי את שלי ומרוב האנשים שדיברתי איתם בארץ ובחו"ל המליצו על נחשים שהם בגיל 8 - 12 חודש. אגב, בסופו של דבר קניתי פרט בוגר, 4-5 שנים, והוא נהדר - אוכל טוב ובריא. אני לא אומר שאי אפשר לגדל בייבי, פשוט לא רציתי לקחת את הסיכון. לגבי מינים אחרים, אתה צודק בהחלט. לדעתי האידיאל הוא לגדל נחש מבייבי.

naja

New member
לא ידעתי לגבי האמרלדים.

למרות שעל סמך מקרה אחד אי אפשר להכליל על מיקרים נוספים, בטח לא כשמדובר במינים אחרים ואני גם לא לחלוטין יודע מה המקור של אותם אמרלדים ומי טיפל בהם מהרגע שהם נחתו בארץ. זה קרה אצלך? דרך אגב, פרט בן 8-12 חודשיים עדיין נכנס אצלי לקטגוריה של פרט צעיר, ואין ספק שאחד כזה עדיף בסיטואציה מסויימת על בייבי. ועוד דרך אגב-הפיתון שלך, למרות שקנית אותו בוגר, הגיע לארץ כבייבי......

1צחי

New member
הבואות עצים

הגיעו ונשארו בבית החיות. מה הבעיה שלהן אני לא יודע.

yair lotan

New member
האמרלדים הגיעו ונשארו בבית החיות

רק, שאחת מהן כבר לא בחיים. אסף, המקרה שלי הוא רק דוגמא שמשקפת את דעתי, לא יותר מזה. אני רק אומר שבעקרון עדיף לגדל נחש מבייבי, ובמקרה של GTP, לדעתי עדיף פרט ( אמנם צעיר ), מבוגר יותר. אגב,אם אני לא טועה, לפני שנה בערך הגיעו לרפי מספר GTP בייבי, ולפי מה ששמעתי אף אחד מהם לא שרד... אבל שוב, גם על זה בלבד אי אפשר להסתמך. במקרה הספציפי שלי, יצאתי מרוצה...

naja

New member
הפיתונים שהגיעו לרפי....

היו בני שנה-שנתיים להערכתי. עד כמה שזכור לי הם אכן לא שרדו.

tomdror123

New member
מתכדר אלבינו

לדעתי אין סיכוי שיגיע לארץ כי מחירו הוא 35 אלף! אז אין לך מה לחכות לו....

yair lotan

New member
המחיר שלו מגיע אולי ל 35 אלף דולר

אבל ראיתי גם ב 3500 דולר... וככל שהזמן יעבור יהיו יותר והמחיר שלהם ירד. קוברה אלבינו ( כמו שיש לרפי ) הייתה מאוד יקרה בעבר, היום היא עולה 100 דולר בארה"ב.... חכה בסבלנות ויהיה בסדר. אגב, נקודה אחרת למחשבה היא כל אותם נחשים לא הכי יקרים ואם זאת עדיין אין כל כך בארץ.... אמזון בואה, קרפטים, סנטרלייו וכו'

למעלה