לכל חברי שינוי!

yarin hazon

New member
לכל חברי שינוי!

לחברי נוער שינוי! בימים אלו רוצים להקים תא נוער שינוי בכפר סבא. אני פונה לכל מי שמכפר סבא ומהסביבה שמעוניין לעזור ולהצטרף לתא שיוקם. עזרתכם מאוד חשובה לפעילות התא ולהקמתו. אם ברצונכם לעזור אנא פנו אלי. שתיהיה לכם שנה אזרחית טובה,ונעשה שינוי גם בכפר סבא. ירין חזון [email protected]

yarin hazon

New member
../images/Emo70.gifתודה לכולם

כרגע אין לי הרבה כי רק לפני יומיים התחלתי לגייס חברים. אבל אם אתם גם מסביבת כפר סבא גם תוכלו להצטרף לתא בכפר סבא.

kundason2003

New member
כל הכבוד!

אני מקים את התא במרכז השרון, בוא נשתף פעולה. זה יהיה נהדר. יש גם תא בנתניה, והשרון שלנו!

ביאטה

New member
ירין, האם אותה אותו ירין בן ה- 14 ?

שיצא לי לפגוש במערכת הבחירות לפני שנה ?!

yarin hazon

New member
כן זה אני../images/Emo70.gif

כן ביאטה זה אני נפגשנו לפני שנה שיצאנו להפגין בקניון בשבת. ואני בן 13.

ביאטה

New member
מגניב !!!

כל הכבוד על היוזמה המחודשת, אני מניחה שלגיא יש עדיין את הרשימות מהבחירות, ותוכל להיעזר בהם ! שיהיה בהצלחה !

EO117

New member
היי אני מנסה להקים תא בהרצליה

רוצה להתאחד??? תא משולב-הרצליה-כפ"ס שאלו ערים בשרון וקרובות ואפשר להגיע באוטובוס בזמן קצר. ממה שהבנתי מעמוס (מרון יו"ר הנוער) שיש תאים רבים שכוללים מס' ערים בתא אחד. צור עימי קשר באיימיל שלי [email protected] אלירן-הרצליה

EO117

New member
ירין, צור איתי קשר.

גם אני בשלבי הקמה. יש לי דברים לספר לך ולייעץ לך, בכל זאת צור איתי קשר. שבת שלום.

בהצלחה !

אהלן ! שלום, אני יוראי הרצנו ואני אחד ממחדשי התא בת"א . למרות שתא ת"א נמצא כרגע בשלבי הקמה, יש לי מס' רעיונות שאשמח לשתף עמכם אז אם יש לכם רגע פנוי צרו איתי קשר ואשמח לעזור לכם בכל דרך אפשרית ) גם בגיוסים(!!! כל הכבוד על היוזמה ! [email protected] בברכה יוראי הרצנו תא ת"א

נשמע לי מוזר מאד

שילדון בן 13 שעוד לא כ"כ מבין מהחיים שלו הולך ומקים תא פוליטי, שאין לו מושג כמה הוא יכול להשפיע (לטובה או לרעה). זה לא שאני נגד דברים כאלה, לכל בנאדם יש זכות להביע דעה ולהשפיע, אבל לא בגיל כזה שיכול להיות כשתתבגר קצת אתה תשנה את העמדות שלך ואפילו תצטער על משהו שכ"כ נלחמת עבורו אבל כבר לא אומר לך הרבה... העבודה הזאת- לא לך. נקודה למחשבה.

מסתייג

בתור מה שהצטרף לתנועה בגיל 12

kundason2003

New member
בקשר לגיל.

המלאך רפולי, גיל זה רק מספר. אם עכשיו הוא מאמין בשינוי, אז הוא צריך עכשיו לעזור לה כמה שהוא רוצה ויכול. בעתיד ישנה דעותיו- ישנה פעילותו. וגם יש המון אנשים שבגיל 13 מבינים אקטואליה ופוליטיקה, ורצים להכנס למערכת.

למעלה