לכל חברי כאן.....

לכל חברי כאן.....

היום בבוקר פנה אלי ``מטורף אסטטי``=גוגי,בטענה שחברי מציקים לו בהקשר אלי,והוא אף איים ``לשבור כמה עצמות``לחברי כאן.לכן אבקש ממכם,לא לשוחח איתו בענינים שקשורים אלי,למרות כוונתיכם הטובות לא ארצה שמישהו ממכם יפגע מילולית או פיזית על ידו,כי כשמו ``מטורף``אי אפשר אף פעם לחזות את תגובותיו כמו אבטחותיו שלעולם הוא לא יחזור לצאט,ועוד... אוהבת אותכם שועלית

gugi-גוגי

New member
אמת לאמיתה

כל מה שהיא כתבה כאן נכון!!! ועכשיו אני אמור להלחץ או משהו כזה?? ממממממממ באמת שכל אחד ישמור את האף שלו בתחת שלו ולא של אחרים. יום טוב!! חחחחחחח קורים כאן דברים שמגיעים לדרגות צחוק הסטריות... מודה שזה כייף ומשעשע לי

orit1

New member
לגוגי

ילד די,,ואני לא נוזפת,,אני מבקשת,,,כי אתה הורס את התדמית שלך שנוצרה אצלי אהיה כאן בשבילך

נטע בת 20

New member
הזכות לפרטיות !!!

לשועלית ולגוגי וכן, לכל החברים בחדר 40 פלוס.... בקשה מיוחדת לי אליכם! אני חברה קרובה של שועלה ו... למרות שרגש הסקנות והחטטנות ניעור בכם לאור הסיפור בין שועלה לגוגי אבקש ממכם לא להטרידם ולנסות ולהוציא כמה פיסות מידע (בדרך ישירה או בעקיפין) על הרומן המתפתח בינהם... זכותם לשמור על זכות הפרטיות ועל הבלעדיות בקשר למה שקורה בינהם... כאשר ירצו לספר הם יספרו לנו... אנא אל לרדוף אותם בשאלות ותגובות... לשועלה וגוגי מזל``ט ובהצלחה! אוהבת מאוד מאוד , נטע בת 20

נטע יקרה.....

תודה על תמיכתך....אבל הסיפור הוא הפוך...חברי לא מחטטים,פשוט הסביר כשאראה אותך אוהבת נועה

למעלה