לכל חברי הצנחנים

ERHAMU

New member
לכל חברי הצנחנים

האמת היא שאיני רוצה לצאת בהצהרות טרם עת . אני הרבה יותר איש של מעשים. אך חשוב לי להעביר מסר ברור לכל מי שעוסק בספורט הזה בארץ , וחבר באיגוד הישראלי לצניחה חפשית {מתוך רצון או הכרח} עד היום העברתי מדי פעם בקורת על האיגוד בכל פעם שבוצע מהלך שגוי לדעתי. ואמנם בפעם האחרונה לשמחתי זה הצליח {הרביעיה} . אני אומר הצליח משום שכעת ישנה בקופת האיגוד יתרה של כ 30 אלף ש"ח למטרות שלשמחתי הרבה אני אוכל לכוון אותם. אני הסכמתי להצטרף כחבר בהנהלת האיגוד מסיבה אחת בלבד, הספורט הזה הוא בדמי ואני רוצה לשנות את המצב. ולא סתם לשנות אלה מקצה לקצה , אני רוצה לדאוג שכל שקל פנוי יופנה אך ורק לטובתם הישירה של הצנחנים, וזה יהיה השקול היחיד. אני הרבה יותר ממשוכנע שקובי זמי ואני נדאג לכך שכבר בזמן הקרוב אנשים יבינו שיש כאן שנוי מהותי והם ירגישו זאת מייד וירצו לךהיות חלק ממנו. לי עצמי יש כמות אדירה של רעיונות כיצד לפתח את העניין , אך אני מבקש מכל אחד שיש לו רעיון פרודוקטיבי לקידום העניין להעלותו כאן או במייל אלי. אני בהחלט מאמין שבאספת האיגוד שנה הבאה הדברים יראו לגמרי אחרת הדבר הוא בידינו. אך דעו לכם - אף פנומן בהנהלת האיגוד לא יכול להשלים את המהלך ללא עזרת הצנחנים{מעבר לתשלום דמי החבר}. לדעתי אפשר תוך זמן קצר ,עם עבודה נכונה לגרום לכך שלא תהיה חובה כלל להיות חבר באיגוד זו תהיה זכות {ואני לא צוחק},אני אנסה לממן את חלקם של הצנחנים {המצחיק לדעתי -60 70 אלף ש"ח סה"כ} מתרומות, חסויות לארועים והכנסות אחרות. אבל האיגוד יציע חבילה כזו של הטבות -שאנשים פשוט יעשו את החשבון ויראו שזה כדאי להם. ושלא תחשבו שאני חושב שזו משימה קלה-ממש לא , אני רק חושב שכך הדברים צריכים להיות. הצנחנים אמורים לראות את הגוף הזה כגוף חי ועובד למענם ולא רק בתור "מסחטת" כסף מבוזבז כל שנה ללא כל תמורה. הרי מכאן מגיע כל התסכול והזעם כלפי הארגון הזה משום שאם איש לא היה משלם אזי לא היתה לאיש הזכות להשתלח בו. אני כולי תקווה שבאמת נצליח לשנות את המצב ועל ידי כך להטיב עם כלל הצנחנים . בתקווה לשנוי מהיר ומורגש {בעזרתכם} ערן

FalxOri

New member
בהצלחה

קיצוצים בהוצאות (משרדיות) שלא קשורות לצניחה כמו עשרות אלפי שקלים למכתב וחצי בשנה יכול להיות רעיון נחמד. יותר פעילויות (גם לא יקרות) וכן, גם תמיכה במוכשרים ועניים שיכולים לייצג בכבוד. אנחנו פה ונשמח לעזור... O

adietkin

New member
הלואי הלואי הלואי שתצליח

מכל הלב בהצלחה

guenniche

New member
impressed

ouaaaaaaAAAAAA sof sof these r the kinda words we like 2 hear good luck and good work 2 us all

JUMPERSKY

New member
אהההההה.... אז זה מה שחשוב לך

אם באמת חשוב לך הספורט, למה האיגוד לו מפתח את המועדון שבדרום?! נכון, הוא לא חבר איגוד, אבל אם הספוט חשוב לך, דע לך שיש שם ספורטאים. תראה, אני הייתי שם רק פעמיים וזה אחל'ה מועדון. נכון, מטוס לא משהו, אבל אחל'ה חבר'ה. חבר'ה שהספורט הזה בדם שלהם לא פחות משלנו בבונים. אני חושב ברצינות שצריך לעזור לספורט גם שם!

noamk

New member
חמוד.....

בוא שניה נחשוב ביחד..... המועדון בדרום בחר מסיבותיו הוא לא להצטרף לאיגוד, למרות שהאיגוד בהחלט רצה בזאת, ועשה מאמצים, או יותר נכון - "צעדים בוני אמון" לקראתו. משום מה - זה לא הצליח. אז אתה רוצה שעכשיו האיגוד ישקיע מזמנו וכספו במועדון שבחר לא להצטרף אליו, ושאני מאמין ש-90% מהצנחנים שם לא משלמים דמי חבר ? תהיה רציני.... יש הרבה מאוד אנשים (כולל אני), שבטוחים שיש שם אחלה חבר'ה, ונותנים לרוי הרבה מאוד קרדיט על היכולת שלו לבנות מועדון ביתי עם אוירה נדירה.

נועם

מאיפה אתה יודע איזה צעדים עשה או לא עשה איגוד לטובת הצטרפותו של המועדון בבאר שבע? היית חלק מהמשא ומתן? אם כן אז ספר לנו עוד. אם לא היית חלק מהמשא ומתן ואתה לא יודע ממקור ראשון עדיף שתשתוק ולא תפזר מידע ש"שמעת". גם אני שמעתי דברים על המשא ומתן הזה. לא כולם לטובת האיגוד... ואין לי כוונה להתחיל לפזר את זה בפורום כי מדובר ב ש מ ו ע ו ת. חוצמזה אם נתחיל להסתכל על טובת הצנחנים ולא טובת האיגוד או המועדון שמשתייך אליו אולי סוף סוף יהיה לנו באמת איגוד כמו שצריך. זה מה שהצנחנים רוצים וזה בהחלט מה שמגיע לנו מגוף שאנחנו מממנים.

noamk

New member
ובכן.

אכפת לי - אז אני שואל את האנשים הנכונים (כל אחד מאנשי ההנהלה של שנה שעברה, הנשיא, וכו'). (מעבר לעובדה שהתהליך התחיל כשעוד הייתי חבר הנהלה.....) וכשאת אומרת "שמועות" - האם את מתכוונת "שמועות" כמו שאמא של פרס היא ערביה, "שמועות" כמו שבן-לאדן נתפס, או "שמועות" כמו שהצבים חושבים שהם לוקחים איזה מקום בפסטיבל סרטים ?!? לכן מה שאני מציע שפשוט תתקשרי לאיגוד (נשיא, מזכיר, חברים) ותשאלי מה נעשה ואיפה זה נעצר.

turtle3

New member
אני לא נעלב אבל בקשר לפסטיבל

הסרטים יש לצבים כמה סודות ערן באמת בהצלחה בתפקיד החדש

noamk

New member
בואי אני אעשה לך את החיים יותר קלים

גשי לאתר האיגוד - פה. לכי לקישור של "פתח רזרבי" בצד שמאל. חכי 4 שניות, ולחצי על קישור בשם: מועדון "סקי-כיף" - סטטוס צירוף לאיגוד. בהצלחה. וזו לא שמועה - הקישור באמת שם. בדקתי.

תודה

באתר של האיגוד כבר הייתי לא פעם. תחושת הבטן שלי היא שאתה שולח אותי לשאול את החתול אם הוא זה שליקק את השמנת. על זה כל שנותר לי להגיד זה "איש באמונתו יחיה". אותי לא הצלחת לשכנע.

guenniche

New member
noam listen up

פא שוכנת הבעיה החברים צריכים להשתייך לאיגוד ולא המועדונים we should change our system son't u think

../images/Emo50.gif

ערן אני מאחל לך המון בהצלחה בתפקיד החדש. אני בטוח שנרגיש את השינוי באויר בקרוב. שמיים כחולים אופיר

yanivw

New member
המון בהצלחה

הלוואי שהחזון יתגשם. הלוואי שהצורך לשלם ולהיות חברים באיגוד יבוא מהצנחנים. המון בהצלחה יניב ו.

hi extreme

New member
איך עובדים בחו"ל?

קודם כל בהצלחה עם כל רעיון וכמובן שטובת הצנחנים תהיה ערך עליון. אומנם איני חבר איגוד כרגע מאחר ואני בחו"ל אך אני יכול לספר קצת על האיגוד בניו זילנד. לפני קצת יותר משנה פיצלו את האיגוד לשניים. איגוד אחד "NZ PARACHUT FEDERATION" שמתקיים מדמי החבר של הצנחנים, בתמורה איגוד זה מארגן תחרויות, ארועים ונוגע בכל הקשור לצניחה כספורט. איגוד שני "NZ PARACHUT INDUSTRY ASSOCIATION" מתקיים מהצד המסחרי של הצניחה (רישוי מועדונים, טייסים, צנחנים וכד') קובע את סדרי העבודה והחוקים הנוגעים בצניחה. איגוד זה מאגד את כל המועדונים והוא מיסחרי לחלוטין, כך שאת הצנחן הפשוט לא מעניינות כל מיני בעיות בין מועדונים, או מפעילים שונים. הקשר היחיד בין הצנחן והאיגוד הזה הוא הנפקת הרשיון שלו. בניגוד לישראל בניו זילנד כל אדם מחוסה בביטוח מטעם המדינה כך שנושא הביטוח אינו כלול באף אחד מהאגודים. אני בטוח ש-UV יוכל להוסף או לתקן אם טעיתי או לא דייקתי. אז שוב בהצלחה. עדו

למעלה