לכל חברי הפורום!

לכל חברי הפורום!

אני מאוד מצטער בשירשור תלונות זרקתי הערה צינית (שהיא באמת מה שאני חושב, אבל כתבתי אותה גוזמה וציניות גמורים) לגבי הומואים. איכשהו זה יצר ויכוחים מכוערים ומציקים לגבי הזכויות של ההומואים. אני רוצה להגיד שלא היה לי שמץ קטן של מושג שזה מה שיקרה, ואם הייתי מעלה דעתי שאפילו יש סיכוי מאוד קטן שזה יקרה לא הייתי כותב את זה. אני רוצה לחזור שוב- הכל היה בציניות! וזה היה שירשור של תלונות, והתלוננתי כמו שכל אחד אחר התלונן על דברים אחרים שהציקו לו במהלך השבוע. וזה די פגע בי שאנשים לקחו את זה כאילו אני הומופוב שונא הומואים שלא מסכים עם המצעדים וחושב שלא צריך לתת להומואים את הזכויות שלהם. בכל מקרה, אני לא אוהב לצאת האיש הרע, ולא אוהבים שחושבים עליי דברים רעים. אז סליחה. שבוע טוב

סתוםםםםםםםםםםםםםם תפההההההההההההההה

תגיד חסר לך טאקט או משהו? כל הודעה שנייה שלך אתה נכנס באנשים פה אתה לא שם לב? בעצם יודע מה נראה לי שכל הודעה שנייה שלי אם יש לך כ"כ הרבה בעיות איתי למה שלא תצא 'גבר' כמו שאתה כ"כ מתיימר להיות ותבוא להגיד לי אותן מול הפנים אני בספק אם יש לך אומץ לא להסתתר מאחורי מחשבים ומקלדות בשביל לומר את כל הדברים האלה

תגידי, מה את רוצה?

הנה, התנצלתי! למרות שלא אני פתחתי את הריב הזה, התנצלתי, ורק בגלל שלא הרגשתי טוב עם זה שכולם כועסים. אז מה עוד את רוצה? שאני אכתוב סליחה מיוחדת בשבילך? שאני אעזוב את הפורום? על מי בדיוק התנפלתי? את רואה פה מישהו שהתנפלתי עליו?.. לך יש משהו נגדי, לא ברור מה...אבל זה מאוד חבל.. לי לפחות היה את היוזמה לבקש סליחה, אבל את פשוט לא מניחה לי ><

חחח

נחמד אתה מעצבן אנשים ואח"כ עושה התנצלות כללית ויוצא סבבה עם עצמך. ויודע מה, כן הייתי שמחה אם היית עף מפה, אבל עזוב חבל שתלך את זה אפשר לסגור בינינו אבל אני בספק אם יהיה לך את האומץ לומר את כל השטויות שלך לא כשאתה יושב בבית ומרוצה מהחיים. ואוי כמה חבל, איך לא יכול להיות לי משהו נגדך שכל מילה שנייה שלך זה 'טיפשה' בלה בלה בלה כשאתה אפילו לא קורא נכון מה שכותבים לך אה לא רגע, או שאתה מחליט להיות ציני כל רגע. פורום ציניות זה לא פה. להת'. (אגב, מי לא מניח למי? אני אקל עליך - ששששש)

nutty boy

New member
יעל די.

הבנאדם התנצל, מה עוד אפשר לבקש ממנו? אנחנו לא יכולים להעיף מישהו בגלל שיש לו דעות שאנחנו לא מסכימים איתם! זה כמו שאני פתאום אגיד שצריכים להעיף את כל החילונים, והימניים מהעיר שלי, זה פשוט לא צודק.

נכו ובגלל זה אמרתי לו שנסגור את זה

בנינו. בכל מקרה אין לי כוח לשטויות כאלה יותר אני לא סובלת אנשים עם דעות קדומות

אז נסגור את זה בינינו

שלחתי לך מסר שאני מקווה שאותו (לעומת הניסיונות האחרים שלי לסגור את הדיון) תקבלי יפה. ואגב, לא סובלת אנשים עם דעות קדומות.. זה כמו להגיד "אני שונא גזענים ומרוקאים" או "כל המכלילנים זונות" אבל שיהיה..זכותך לשנוא מי שאת רוצה "חופש הביטוי" אחרי הכל, מותר לכל אחד להביע את דעתו ואף אחד לא יתנפל עליו.

סבבה

נחמד מצידך להביא רצף של ירידות, הערות וטענות.ואז לרמוז "ניצחתי, אם אתה עונה לי אתה מראה שאתה לא ביקשת סליחה. עכשיו שתוק" אז סבבה, הנה, נגמר הריב המפגר הזה כאן. לגבי ההערות שלך, הגבתי עליהן במסר, שבו גם אני מבקש את סליחתך באופן אישי, לפרוטוקול.

אם זה יקרה עוד פעם..../images/Emo194.gif

ישר אני מוחקת כי אם שמת לב רוב הפורום לא חושב כמוך וסתם יצא פה ריב מגעיל וחסר תעולת אז אני מקווה שלא תיהיה פעם הבאה... ויפה שהתנצלת

מ י כ ל ל

New member
../images/Emo28.gif למה למחוק?

מה הבעיה שהוא יכתוב מה שהוא חושב? בגלל ששאר הפורום לא חושב ככה? מותר לו לכתוב מה שבא לו, גם אם זה קיצוני וגם אם זה מקומם אנשים אחרים... מה שמפריע זה שאנשים ירדו כאן לרמה האישית והתחילו לקלל...

מותר והוא עשה את זה../images/Emo194.gif

ופעם שנייה זה כבר מספיק והוא כן אמר את הדעות שלו וכולם אמרו את הדעות שלהם אבל די זה לא יקרה שוב

את מאיימת עליי?

את רוצה למחוק אותי? בבקשה.. תמחקי בנאדם שאמר את דעתו התמימה רק בגלל שהוא לא חושב כמוך. וזה לא "כי רוב הפורום לא חשוב כמוך" אלא זה בגלל ש"רבת עם החברה שלי כאן, וגרמת לה להתעצבן" אם צריך למחוק כאן מישהו זה אותה.

romens

New member
נראה שאתה לא הבנת אותה נכון

היא התכוונה למחוק את ההודעה לא אותך

מאיימת?!... לא../images/Emo194.gif

אומרת לך את העובדות ואם זה יקרה שוב ויכוח מסוג כזה אז הוא ימחק וזהו לא אתה אלא ההודעה... [ולא משנה מי יתחיל] ואל תתחיל להתנשא ולהגיד לי להגיד שהתעצבנתי עלייך בגלל שקיללת את יעל, חברה שלי כי זה ממש לא בגלל זה ,זה בגלל שזה יצר ויכוח וסתם ויכוח אז די כבר!

לא הבנתי אותך נכון

חשבתי שהתכוונת שתחסמי אותי, אז התעצבנתי כי חשבתי שאת פשוט "לטובת יעל". אז בסדר, כמו שאמרתי, אני מצטער, וזה לא יקרה שוב.

מה????!!!!!!!

מה קורה פה? עשיתם מזה בלוג המוני! הוא אומר את הדעות שלו וזכותו לעשות את זה מה הבעיה פה? ראבק, די עם הצביעות די!

חצילע

New member
אוקיי.

סבבה, מקבלת התנצלות או משהו. אין לי שום בעיה איתך, סתם עיצבן אותי כל מה שאמרת, בידיוק בגלל שיש לי חברים הומואים\לסביות. לא כועסת או משהו, אבל אם זה היה כ"כ בציוניות יכולת לסגור את זה מזמן ולא להתחיל להתווכח. [קרן, אני כמו מיכל לא חושבת שאת צריכה למחוק את השרשור, זה פורום ובפורום יש ביטוי לכל הדיעות של האנשים, היית צריכה פשוט להזהיר שאפשר לדבר בלי ירידות.] אגב, קרן, מחר אני בת"א, אז אני אדבר איתך אם יהיה לי זמן לראותותך.

למעלה