לכל חברי הפורום!!!

gizmo21

New member
לכל חברי הפורום!!!

בואו נעשה דבר כזה כל חבר פורום כאן שמתאמן ישים תמונה של איך שהוא היה לפני האימון ותמונה נוכחית ונראה איך האימונים משנים את הגוף ואם אין תמונות אז לפחות שכל אחד יכתוב בפירוט רב איך הוא היה לפני ואיך הוא עכשיו כמובן שכמה זמן הוא מתאמן? אם הוא היה רזה או שמן? מקווה שיתיחסו להודעה!

מוסקיטר

New member
אני מתאמן למטרת גדילה

שקלתי לפני שנה 89 היום אני 103 בן35 גובה 189 (לא מתקרב לסטרואידים ולא נוגע בשום תוספים בפרנציפ) לא תיכננתי לעלות ככה פשוט נדלקתי והיום אני מכור.

Rיקש

New member
הממ...

תמונה אני ישים כאשר הגיע למטרתי הסופית (0% שומן
) אני בן 21 ומשתרע על 172+- ס"מ על 76 ק"ג. כאשר התחלתי להתאמן באפריל 99 שקלתי 105+- ק"ג אחרי חצי שנה של אימונים מטורפים כל יום!, הורדתי 25 ק"ג ואז לאחר חודש חודשיים הורדתי עוד כמעט 10 ק"ג, ולאחר מכן התאזנתי על משקל של 75 ק"ג +- 2 ק"ג. ומאז אני שוקל אותו הדבר (שנתיים). אני כמובן השתניתי מאוד ב3 שנים האלו, גם מבחינת אופי (הרבה יותר בטחון עצמי) ואימון הפך לדרך חיים אצלי (אני מתאמן כמעט כל יום) עכשיו אני מנסה להגיע ל 68 ק"ג בערך...זה לדעתי משקל טוב בשבילי. אגב, בשנתיים שעברו מאז שעורדתי את ה30 ק"ג הייתי אוכל הכל! ממתקים, מאכלים...הכל! ממש בלי לחשוב - ולא עליתי ק"ג 1...בגלל שהתאמנתי כל יום, הטעות שלי היא שהזנחתי את האירובי - עבדתי אך ורק משקולות ללא שום אירובי - עכשיו כחלק מהאימון הקבוע שלי יש ריצה בין 4 ל7 ק"מ. והורדת מספר האימונים ל4 בשבוע (במשך שנתיים וחצי התאמנתי 6 פעמים, ולא ידעתי בכלל שאני סובל מאימון יתר) וזהו... Rיקש.

Rיקש

New member
אימון יתר.

הסימפטחמים אצלי היו שלא התקדמתי במשקלים והתחלתי לרדת! במשקלים... זה היה מאוד מדכא, פתאום אני דוחק משקל של אנשים מתחילים. לא משנה מה עשיתי נשארתי אותו הדבר, בלי גדילה בלי כלום. (גם התזונה שלי הייתה על הפנים - אוכל צבאי מה לעשות) זה מה שאני מגדיר אימון יתר לפחות. אני לא יודע אם זה קשור אבל היו לי גם הרבה מאוד כאבי ראש ובכלל חולשה. אני משווה את זה לעכשיו שאני עובד מסודר עם תוכנית 4 -5 פעמים בשבוע ואני גם גודל במשקלים שאני מרים וגם אני שם לב לגדילה(חיטוב...) של השרירים, במיוחד כתפיים ויד קדמית. אגב מה שהכניס לי קצת שכל לראש היה www.muscle.co.il חרשתי את האתר וקראתי הרבה גם בפורום של וואלה - עכשיו אני מרגיש כאילו אני מתאמן מתחיל. Rיקש.

exit_from_here

New member
גדילה,חיזוק ופריקת מתחים....

לא יודע מספרים מדוייקים אבל בפורים "אחגוג" שנה שאני הולך לחדר כושר (מזל טוב!צ´קים יתקבלו בברכה...) אני הייתי שחיף נמוך שבקושי יכול לרוץ דקה על במהירות והיו לי המון אחוזיי שומן והייתי חלש מאוד. (מצטער על כל הו´,יש לי נטייה אליהם...) עכשיו אני גם מרגיש יותר טוב פחות עצבני גדלתי בהמון,העלתי משקל ואני כבר לא שחיף (לפחות לא כל כך) חיזקתי את עצמי,ואני בזמן האחרון מתחיל לראות יותר תוצאות כי אני לא בדיוק בסוף בואו נגיד בתהליך ההתבגרות...(עוד חודשיים אני בן 15,הייתה לי ונגמרה אקנה...) מניסיון אישי אני ממליץ ללכת מגיל צעיר לחדר כושר!

mama232

New member
אז ככה:

אני בן 16 ו-4 חודשים. ליפני שהתחלתי להיתאמן שקלתי בערך 81 קילו, כיום אני שוקל בסביבות 66-68 קילו. אין לי מושג מה האחוז שומן שלי אבל לפי הכפלים בבטן יש לי מספיק... אני מיתאמן כבר 10 חודשים בהתחלה היתאמנתי 3 פעמים בשבוע אבל בזמן האחרון רק פעמיים. בימים שאני לא הולך לחדר-כושר אני רץ בין6 ל-12 ק"מ. מיבנה הגוף שלי הישתנה מאוד מאז התחלתי להורי שומן ולהיתאמן עם מישקולות. זהו.

למעלה