לכל חברי הפורום

STROMBA

New member
לכל חברי הפורום

שלום רציתי לדבר איתכם על היחס שלכם אליי במשך כל הזמן שהייתי פה מאז שהצטרפתי לפורום הייתי כותב הודעות ותמיד הייתם פוסלים אותי כותבים אותי אחרון בכל משפט ומתייחסים אליי בזילזול רב עקב זה התעצבנתי עליכם נורא והתחלתי לקלל אותכם ולהעליב,נכון לא הייתי בסדר ולא הרגשתי נוח עם זה והייתי חייב להתנצל אבל לא יכלתי לחזור לכתוב בפורום בגלל שחסמו אותי אז החלטתי לפתוח ניק חדש ולחזור לכתוב בפורום כי קשה לי היה לעזוב את הפורום הזה יש בו משהו ממכר שקשה לעזוב אותו אפילו שאנחנו קבוצה דיי קטנה יחסית לכל הפורומים כולנו מגובשים.אבל פחדתי פחדתי להתוודות שזה אני אביאל שקילל היו הרבה סיבות לפחדים שלי כמו למשל: שלא תתיחסו אליי ולהודעות שלי,שג'ן תחסום אותי שוב.. אז לא הייתי בזהותי האמיתית והצטרפתי לפורום כאל גולש חדש ואז עני בקיטה תיפוליט שהוא כבר לא פה דרך אגב הגיע והתחיל להאשים ולהגיד שאני אביאל אותו אחד שקילל והעליב בעבר רוב גולשי הפורום לא האמינו לו ואני הכחשתי זאת והוא המשיך עם ההאשמה עד שיום אחד פסטיגלסיט ערך מין שאלון כזה והחלטתי שהגיע הזמן לחשוף את עצמי כרוב הזמן שהייתי בפורום בתור" קופיקו 13" התנהגתי יפה מאוד ואף עזרתי ותרמתי לפורום,אז חשפתי את עצמי ובאמת גולשי הפורום קיבלו אותי באהבה חזרה ובחום רב אבל תמיד היה לי תחושה שהם עוד שומרים לי טינה וכועסים עליי. אז היו לי הרבה וויכוחים עם גולשים רבים כמו טל (בונוס) שפעם הוא שאל שאלה ועניתי לו תשובה שגויה כל גולשי הפורום הוציאו עליי את כל אשר ליבם קללות,עלבות,ויחס רע ומשפיל ואני לא הגבתי בקללות ובהעלבות ג'ן באה וכעסה עליהם וגם היחידה שהייתה לטובתי היא אנטנטסיק אבר 8 גולשת חמודה שכבר לא נמצאת בפורום אז כולנו השלמנו והכל עבר בשלום ואז היו הרבה ריבים בפורום בין גולשים אחרים ושניסיתי לעצור את זה ולמנוע את הקללות אמרו לי "שתוק אין לך זכות דיבור אחרי מה שעשית" ותמיד עד היום הם נוהגים להזכיר לי שלפניי הרבה זמן הייתי טרול והייתי מקלל בפורום מעליב ללא הפסקה אפילו שהשתנתי והפסקתי לקלל ואז כן כן קיללתי שוב פעם את כולם והצפתי את הפורום וחשבתי ששוב יחסמו אותי אך לא לא חסמו אותי ורק מחקו את הודעותיי ושוב כמו שאמרתי לא רציתי לעזוב את הפורום כי אני נקשרתי בו לכולם ואני אוהב את כולם את כל החדשים והישנים אז ביקשתי סליחה וחזרתי לכתוב ואז התחילה העונה הרביעית וכולם שמחו ונפתח בלוג הפיג'מות והחלטתי לכתוב בו מתישהון ביקשתי מטל שייתן לי את הסיסמא כדיי שאוכל להכנס ואתמול נכנסתי וכתבתי רשומה מאוד יפה על הפרק "עכבר" והיום אני פתחתי כינוי חדש סטרומבה באנגלית ונכנסתי והודעתי על הכינוי החדש אז בדיוק עכשיו אני נכנס לפורום ומגלה שבלוג הפיג'מות נמחק ואני רואה שמאשימים אותי שאני מחקתי את הבלוג בגלל שלי הייתה את הסיסמא והתחילו שוב לקלל אותי ולקרוא לי "מאנייק" אז חברי הפורום אני בחיים לא הייתי עושה מעשה כזה למה להאשים אותי סתם למה? אני מתחנן תתיחסו אליי כמוני כמו אל כולם בבקשה אני יודע למה אתם מאשימים אותי בגלל שאתם חושבים שאני מופרע אז עשיתי פה בפורום איי פעם למישהו רע אני מבקש ממנו סליחה בכבוד רב אביאל צרפתי

koral669

New member
תשמע, אני לא הכרתי אותך, אבל..

אני בכל זאת חושבת, שלפני שמאשימים מישהו, כדי לבדוק. אי אפשר להאשים אותו על סמך האוויר. אני לא חושבת שזה היה יפה שהאשמתם אותו, ככה סתם, בלי שום סיבה. אולי מישהו פרץ לבלוג? אין לדעת. בכל מקרה, אני בטוחה שאתה בנאדם טוב, ושלא תעשה דבר כזה

../images/Emo121.gif אביאל תקשיב

כשהגעת והתחלת עם הקללות וכל היחס הזה נתת לחברי הפורום רושם כזה של ילד מקלל...גם כשחזרת בכינוי קופיקו13 ואחד הגולשים גילה שזה אתה רק מוכיח את זה שלא כל כך השתנית כי הצליחו עדיין להבחין באביאל השני. הבעיה היא שהתגובות שלך לדברים הן יותר מדי גדולות. אמרת שכתבת תשובה לא נכונה אז טל אמר לך משהו וכעס. אתה יכולת להגיד סליחה מה אתה כועס,אבל במקום זה התחלת לקלל. כשעזבת את הפורום במקום להגיד שלום יפה כתבת הודעות כדי להציף את הפורום...אתה צריך לקחת את הכל יותר באיזי ולא לקחת כל דבר בגדול... בגלל כל הדברים שעשית: הקללות,ההצפה בפורום,כתבת בכינוי אחר והכחשת את זה שזה אתה-שזה שקר. ומוזר שדווקא ביום שקיבלת את הסיסמא לבלוג-הוא נמחק. אז אחרי כל מה שעשית פה בפורום ההאשמה הראשונה נופלת עליך... שאני כתבתי את הרשומה הראשונה לבלוג לא ממש ידעתי איך לתפעל אותו אז רק כתבתי את הרשומה פירסמתי ויצאתי. אני לא יודע אם אתה יודע איך להפעיל בלוג או משהו כזה ואולי בטעות לחצת על משהו... שנינו יודעים שאתה לא מחבב את טל ואולי אתה רצית להחזיר לו על משהו...אבל בזה אני לא אתערב... רק רציתי להגיד לך שהפעם התגובה שלך היא בסדר גמור וטוב שאתה לא מקלל או עושה משהו אחר שפוגע

STROMBA

New member
הוא גילה שזה אני בגלל השם שלי

לא בגלל שקיללתי וחוצמזה לא מחקתי שום בלוג

וגם-

יכול להיות שלא עשית את זה בכוונה ולחצת על משהו... אני מבטיח לך שאם אתה תודה שעשית את זה גם לא בכוונה אף אחד לא יכעס עליך...כי עכשיו אי אפשר לדעת...זה כמו שחשבנו שאתה קופיקו13 ולא אודטה [הבנתם אודטה-אודיתה
] אז אולי גם פה זה ככה... אבל סך הכל הכוונות שלך טובות

B o N u s

New member
אם תודה עכשיו אני אסלח לך

[כי כל הקבצים וכל הרשומות של הבלוג אצלי במחשב] אבל אם אני אגלה שזה אתה מאוחר יותר, אני אדאג שתקבל את העונש הראוי מתפוז.

B o N u s

New member
אתה היחידי שהיה יכול לעשות דבר כזה

רק לך היה את הסיסמא.

Jen74

New member
אני אברר עם תפוז

אולי נרשם בבלוג משהו שאסור על פי התקנון של תפוז וזה נמחק על ידי הביקורת של תפוז.

אני לא הייתי בפורום שהיית טרול

אני לא שמתי לב שאתה רב אני דווקא חשבתי שאתה חבר פורום שתורם כמו עם המילים לשיר ששמת בפורום

מ א מ י2

New member
אביאל ../images/Emo24.gif../images/Emo219.gif

אנחנו לא שונאים אותך!
. בקשר לתקופה שקיללת-אנשים טועים ומתעצבנים. זה בסדר וזה מותר. זה קורה לכל אחד. אתה בהחלט חבר פורום שתורם,על זה אין מה לומר. אבל אני מאמינה לטל,כי הוא לא משקר [בד"כ?
]. יכול להיות שעשית את זה בלי כוונה אולי. לא התכוונת. או שבכלל לא עשית. אני בכ"ז-לא קראתי לך מניאק או קיללתי אותך. חבל לנו על הבלוג וזהו. בקיצור-לי אין דעה בקשר למה שקרה. אני תלויה בין הדעה שלך ובין הדעה של טל. אני לא שונאת,ממש לא
.

דנה 74

New member
אביאל

תקשיב, אני לא נגדך או משהו כזה להפך אני אהבת מאד מאד את הפורום הזה והוא מאד חשוב לי,ואינ גם רוצה שתהיה פה אווירה נעימה. אז סבבה הבנתי אני לא נגדך.ולא נגד אפ'חד, תבין ועם מי שאתה לא רוצה אל תדבר. אז זה דף חדש ונקי

אז ככה:

לפני כמה זמן באתי לפורום אחרי שהרבה זמן לא הייתי בו ושמתי לב שיש ריב. קראתי את כל ההודעות בנושא ודעתי היתה שתוקפים אותך לחינם. אבל אחרי כמה זמן דעתי השתנתה. אני מקבלת את ההתנצלות וממש לא רוצה לריב עם אנשים פה בפורום הקטן הזה, אבל אתה צריך להבין שאחרי שאתה עושה רע בפורום אי אפשר ישר לשנות את המחשבה שלנו עליך. אם פעם היית בפורום וקיללת אנחנו לא יכולים לחשוב שאתה "נקי", בוא נקרא לזה ככה. אז אני מקבלת את ההתנצלות ומקווה שלא תחזור על המעשים הלא נחמדים שלך, אבל אתה צריך להבין שאנחנו לא יכולים לחזור לחשוב עליך שאתה מלאך, אמנם לא חושבים שאתה שטן ואם ישר מאשימיפ אותך בכל דבר זה לא כזה נחמד, אבל אי אפשר למחוק את ההיסטוריה. אני יודעת שאתה פעיל מאוד ועוזר, ואני סולחת לך אם ההתנהגות המגעילה לא תימשך.

שמעת פעם על...

סימני פיסוק? אנטרים? בכל אופן, אתה אפעם לא קיללת אותי אומשו. אני אפעם לא נכנסתי לבלוג, ואינלי מושג מה קרה. אני מחוץ לעניין.

אה, ואפשר לשאול משהו?

בן כמה אתה? הסתכלתי בעולם שלך.. אבל משהו לא הסתדר.. בכל אופן, אז בן כמה אתה?

למעלה