לכל חברי הפורום...!!!

לכל חברי הפורום...!!!

היי לכולם אני והבנות משתדלות להיכנס לפורום ולראות את כל מה שאתם עושים אבל לאחרונה יצאנו פגועות... אתם לא כותבים כמו פעם לא מעדכנים את הגלריות ולפעמים רבים ביכם לבין עצמכם..אנחנו חולות עליכם.. אבל אתם צריכים לתת לנו מוטיבציה להמשיך ולתת הכול למענכם אוהבת אתכם המוןןןןן הילה...הלוי... נ.ב: בהצלחה למכבי!!!!!!!!!! בפיינל פור..

CrAzY4uMJJ

New member
יאאאאאא!!!!!הילוש יפיופה!!!!

אנחנו מנסים להחיות את הפורום ..זה מעצבן קצת גם אותי.. דבר ראשון!!!!!!!! איך את מרגישה? גם אנחנו אוהבים אתכן המון!!!!את לא יודעת אפילו כמה
אני אעדכן עכשיו את הגלריות

חחחח ליטל מה עשית../images/Emo6.gif

בילגנת את כל הגלריה חחחח תמונות של הלוי תשימי בקטגוריה של הלוי לא בשל דיימנדז

CrAzY4uMJJ

New member
זה השתנה ולא שמתי לב../images/Emo122.gif.......

אפשר למחוק אותן איכשהו!??!

הילללללללל../images/Emo99.gif

שמחה שנכנסתת:) ונכון זה באמת מעצבן שלא כותבים=\ וגם אנחנו חולים עלייךךך מאודדדד וגם על הבנותת!! אגב אני יכניס תמונות לגלריה
וכן כן בהצלחה למכביי

איזה מותקק...../images/Emo25.gif

שמחה שבאת לבקר,(עם כל הלחץ שיש לכן זה באמת כבוד..
) ובין קשר לריבים,אני חושבת שאת מתכוונת לריב שהיה פה ביני לבין הפורום חח..אבל התבגרנו כולנו והשלמנו
ובקשר לגלריות,כן,היא קצת מבולגנת... אבל נסדר אותה
-מבטיחה!!! ושיהיה בהצלחה למכבי..

מממ.. הילעעע חחחחחחחחחח

רבנו והשלמנו אני זו שמתחילה ת'ריבייםםםםם =]]] סתם סתם... לא ראיתי פה אבל בזמן האחרון שאנשים רבים?? וואטבררררררר אה כן ואני כן מעדכנת את הגלריותת לפחות את זו של החתימותת עשיתי שם איזה 2 עמודיםםםםםםםם ואני חולההה עליכם ובהצלחה בהכל וגם לפיינל פור וזהו ביי חחח

הילה../images/Emo24.gif

איזו חמודה!!! אני שמחה שמצאת זמן לרשום בפורום!!! המון המון בהצלחה לך ולבנות!! וגם בהצלחה למכבי!!

מכביי בגמרררררררררררררררר

איזה משחק ענקקק למכביי בקשר לגלריות יש פה כמה אנשים שמסדרים את זה.. ולריבים..כבר אף אחד לא רב עם אף אחד טפו טפו חחחח וזהו שהיה לכן בהצלחה!!!

למעלה