לכל חברי הפורום !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לכל חברי הפורום !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מה דעתכם לעשות מפגש פורום בחול המועד ?? רוב רובנו בחופש ולדעתי זה יהיה מצויין ניפגש באיזה מסעדה לא יודעת מה אנחנו צריכים להכיר אחד את השני גם את החדשים שבניינו. אז אני מבקשת ממכם מי שבעד שיכתוב פה בשרשור אם הוא בא או לא ומי שיבוא סלמטק ומי שלא רוצה לבוא אז שיבוא חחח סתם בקיצור תשרשרו כאן מה אתם חושבים אני מקווה שההענות לא תיהיה כמו פעם שעברה...

willo1

New member
../images/Emo45.gif

חחחחחח שלא תהיה היענות כמו בפעם שעברה
ענק גם אני מקווה... אבל שאנשים לא יהיו יבשים

אני כרגיל אבוא רק אם מר X יבוא

וזה רק אם תהליך ההתמכרות שלו לתוכניות טלוויזיה סוג ד' תעבור עד אז (גם לא לסמוך עליו, אם אין יהודה בסביבה לא ברור אם הוא יעשה את המאמץ). אני גם יכולה לבוא לבד במקרה הצורך. מצד שני, לא נעים לי להיות משביתת שמחות, אבל אין כאן כבר הרבה אנים בפורום..לפני המפגש הקודם היו הרבה יותר...לא יודעת על מי בדיוק חשבת שיבוא, אבל אני אשמח להתבדות.(ואני גם אשמח אם יגיעו אנשים מעל גיל 20 ורצוי מעל גיל 25 ורצוי שאם מישהו מודיע שהוא יגיע שבאמת יגיע ולא ילך להתקלח וליפול על מיטה מעייפות בגלל השמירות שהוא עשה באותו יום ויגרום לכולנו לחשוב (לחשוש?? חחח)שהוא שומר על העם והארץ..)

מר x הלא הוא אסף חמוד שלי אתה

מתכוון להגיע או כן?????? אני מקווה מאוד שתבוא למרות שיודה לא יהיה שם! כדאי לך מאוד להגיד כן אני בא.... ובהזדמנות זו מישהו מוכן להגיד אם הוא בא או כן.?!

חחח יעקובבב

נשמח אם תבוא רק אתה יכול להגיד לי בן כמה אתה? שגברת אפרת לא תרגיש בודדה אבל אפרת אני לא מבינה בתור מורה את צריכה להרגיש בסדר להיפגש עם ילדים חחחח את הרי עושה את זה כל בוקר לא??? חחחחח

עזבו...

אני קטן מדי בשביל מורות וחוץ מזה שכחתם שאני הבן זוג של יודה... חחח..

יעקב

אתה מוכן להפסיק לצחוק על העניין הזה??????? זה לא מצחיק בן זוג מה בן זוג ושלא תחשוב לרגע לא ניסינו לשדך לך את אפרת אלא שהיא תרגיש קצת בחברת מבוגרים ולפי התשובות שלך אתה בטח בן18 אז ככה שבכול אופן צריך למצוא מישהו אחר כדי שהיא תרגיש בחברתו נח

רומיאו

אפי` יודה לא היה נפגע כמוך... ולגבי הגיל כדאי שתירגעי כי אני יכול להיות גם המורה שלך וגם של אפרת...

בואנה אתה באמת חש יעקב גלעד

עלאק לא היה נפגע כמוני ולגבי הגיל תרגע אתה לפני שאתה מרגיע אותי

כן באמת לא ניסינו לשדך לך את אפרת

מה קורה כאן?? אפרת היא בכלל לא "ברת-שידוך" כאן. תשאל את אסף.ועכשיו גם נדבק אלי מישהו חדש (הפעם בן 50) ככה שיש לי מספיק קרציות משל עצמי, תודה. אויש זה נשמע לא טוב- לא שאתה חלילה ... ומר גלעד היקר, אתה מוכן לא לשרבב את שמי לכל הודעה שניה שלך כאן? תודה מראש. מה יחשבו עלי בסוף? בכל מקרה, הדיאלוג הזה הרס אותיייי "תרגע לפני שאתה מרגיע אותי"? חחחחחחחח עשה לי את הבוקר!!!

למעלה