לכל חברי הפורום.

צ א ל ה

New member
לכל חברי הפורום.

קודם כל, גמר חתימה טובה שנה טובה וכל שאר הברכות שניתן לברך... לגביי ההודעה של טל, ולגביי כל העניין של מאמ"ה... נכון לעכשיו כל שאלה/בקשה/התעניינות וכו' שיש לכם, אתם מוזמנים לפנות אליי... או בICQ או במסינג'ר, או פשוט במסרים פה... ולמי שיש את הפלאפון שלי, מוזמן גם להתקשר.... אני לא תמיד קוראת את כלללללללללללללללללל השירשורים פה, אז עדיף שתפנו אליי אישית אם יש לכם משהו שאתם רוצים... אמ... ביום ראשון אני אשרשר פה את ההופעות הקרובות של הלהקה.... שיהיה למי שצם צום קל - למי שלא - לא נורא... עד החתונה זה יעבור
ביי ביי

papal

New member
צום קל לכולם

אני מכיר לפחות בן אדם אחד שהיה פעם חבר שלי (שחלקכם מכירים) שצריך לעשות עם עצמו חשבון נפש ביום הכיפור הזה על צורת היחס שלו לחברים שלו........... תודה על הסיוע בזמן הזה צאלה . אני עומד מאחורי דבריה של צאלה היא הכתובת לכל דבר כרגע עד שאני יחליט מה קורה איתי לבנתיים לקחתי פסק זמן וסיבותיי עימי

לכווולם

שיהיה לכולכם גמר חתימה טובה וצום קל. שיעבור לכם מהההההררררר! ולא תיראו בסוף הצום ככה
אז תישנו הרבה
ותשחקו הרבה מונפול! זה עוזר
צ'אוווו

efratushke

New member
בתורה כתוב שיום כיפור

זה החג השמח ביותר!!! אז רבותי, חג שמח!!! צום קשה (אלוהים רוצה שיהיה לנו צום קשה.. בשביל כל החלאים וזה)... לגבי טל: אני חושבת שכל אחד צריך לעשות חשבון נפש קטן עם עצמו, גם אתה ואני וגם זה שהיה חבר שלך.. אני מציעה שלו תתערב לו בצלחת... גמר חתימה טובה! אפרת

למעלה