לכל חברי הפורום

BlogTV Police43

New member
לכל חברי הפורום

למי שיודע מהסיפור ולמי שעדיין לא יודע אני היום עשיתי טעות טעות חמורה ולא הידיעה שתגיע למצב הזה אני מבקש סליחה ממייק ומהדר ומטליה ויונית וקובי ושי ומענת ומ-כ-ו-ל-ם אני ממש מצטער ממש :'( :'( אני לא יכול אפילו לכתוב לכם עד כמה אני מצטער אני פגעתי באנשים שסומכים עלי... אני בגדתי באמון של אנשים שאוהבים אותי... אני הרסתי קשר אישי וגם קבוצתי אני מבקש סליחה אני מבקש סליחה ס--ל--י--ח--ה--:'( מקווה שתסלחו לי אוהב אותכמם מאוד אתם אחלה של חברים... רזי 43

BlogTV Police9

New member
אכן עשית טעות חמורה מאוד אך אני

לא שופט אותך. אתה צריך להבין רק שלא משנה מה הסיבות, אתה אף פעם לא חושף מידע על השוטרים האחרים, תחשוב טוב אנחנו בני אדם ומן ההגינות לא למסור מידע על אנשים בשום אופן ולא רק בבלוגים אלא זה דבר עקרוני. אני כמו שאמרתי לא שופט אותך על הטעות את ההחלטות כמובן עושה המנהלת. אני יודע שההחלטות שלה תהיינה קשות. אך אם לדבר על צדק לדעתי הצדק צריך להיות עד הסוף.

BlogTV Police43

New member
../images/Emo7.gifהצדק יהיה עד הסוף

אנ ימקווה שהצדק יהיה עד הסוף ושאני יקבל את המגיע לי אני עשיתי טעות ועקב הטעות גם פגעתי באנשים אנשים שאוהבים אותי אני מצטער על כך מתנצל ומבקש סליחה מכולם רזי43 עצוב

BlogTV Police30

New member
היית צריך לחשוב

כולנו כאן משפחה אחת גדולה והאמון בינינו חשוב מאוד , לפחות כך היה עד היום , היית עלול לפגוע במישהו הרי רוב החבר'ה שלנו הם אנשים עם חיים פרטיים מעבר לבלוגים , בסה"כ משתמע מהמעשה שלך , שאסור היה לנו להיפגש , אולי היה עדיף שנמשיך להישאר חברים ווירטואלים בלבד, כך אף אחד לא נחשף לעולם כולו וכבודו של כל אחד מאיתנו היה נשמר במקומו.מצטערת , אולי התגובה שלי קשה אבל זה מה שאני חושבת . חסל סדר מפגשים כל עוד אין ביניינו אנשים אמינים.

BlogTV Police18

New member
רונית אין לי מושג מה היה עם רזי

אבל אין צורך לבטל את כל המפגשים האלו מספיק שכולנו חברים טובים כמו משפחה- זה לא צריך להשפיע על אף אחד מאיתנו

BlogTV Police16

New member
לא צריך להגזים

המפגשים הם אחלה וחבל לוותר עליהם כולנו בונרים וצריכים לדעת את הגבול

BlogTV Police25

New member
רונית יש משהו בזה רק.......

שיש גבול לא ניראה לי שאנשים לא צריכים להפגש.. רק מי שהיה צריך להחליט את מי כן ואת מי לא כניראה עשה טעות

BlogTV Police37

New member
יש לי רעיון אחר לטיפול בבעיה

בואו נעשה לרזי שמיכה (כי הוא לא עונה לי במסנג'ר מאותו יום של הבלאגן) נפוצץ אותו חחחח

למעלה