לכל חברי הפורום...

e-shfiyut

New member
לכל חברי הפורום...

כתבתי את ההודע ההזאת לא כי אני רוצה שיהיו לי עוד הודעות ברשימה שחל מהפורום (ולא אני!!!) רואים בה כתחרות אלא כדי להבהיר דבר אחד בהודעה אחת וזהו.... אני לא עושה שום תחרות!!! שמתי לב שבפורום התפתחה איזושהי שנאה כלפי... אני לא יודעת למה... אבל עכשיו שיש לי מה להגיב אני צריכה לחשוב פעמיים... כי אולי תגידו שכתבתי את ההודעה רק כדי לכתוב... בבקשה תפסיקו עם זה... אם זה יעזור לכם תמחקו לי את כל ההודעות שאני יוכל להגיב שוב בחופשיות... באמת שזו לא המטרה שלי, אני לא מתעוררת בבוקר ואומרת בואו נכתוב היום מליון הודעות כדי לנצח את קורט (סתם דוגמא ללא הכללה :) אני כותבת כי אני נהנית מזה וכמו שכבר אמרו זאת צורת בידור... לא תחרות... מי שמחפש תחרות... מוזמן לנצח... רק תעזבו אותי זה מלחיץ... בתודה לירן

תמיד בוחרים אותי כדוגמא...

ואני אישית לא שונא אותך... נ.ב. גם אני הייתי פעם בראש הרשימה :)

Black Star

New member
איזה שטויות :)

אף אחד לא דיבר עלייך, ולא נראה לי שמישהו חושב שכתבת את ההודעות שלך בשביל ``לנצח``. (וואו, איזה ניצחון :) ). אני יודעת שאני אישית, ולא רק אני, התכוונתי לכמה חדשים שהתייחסו לזה בתור מטרה. לא אלייך.

בלאונט

New member
זה היה ב

צחוק! אותם ``חדשים`` שאת מדברת אליהם העירו את ההערה בצחוק וזה חבל ש``תיכוניסטית`` עדיין לא מצליחה להבין את ההבדל הדק שבין הומור לבין רצינות. אני חושב שדווקא את צריכה להיקרא - נעל.

אוי אני כ``כ אוהבת להתנשא

פעם גם אני הייתי ראשונה, הא הא הא. אני לא שונאת אותך, אבל את אמרת שהאתר שלי מסריח, כלבה.

אז בואו נתאחד להשגת מטרה נעלה

כולכם יודעים מה המטרה של הרשימה בצד שמאל: תפוז רוצה יותר הודעות בפורומים שלה, ואם היא תיצור תחרות כזאת יהיו יותר הודעות. בואו נתאחד להסרת מס` ההודעות מהרשימה בצד שמאל וסידור השמות בסדר אלפבתי. anyone?

yad

New member
ברור שאת רוצה את זה...

לך קוראים מנאלטרמה. זה יהיה הרבה לפני yad ולפני קורט ולפני פושע ולפני נעל. רואים מה את רוצה לעשות... סתם לא. לוקחים פה קשה את הקטע של פורום הא? למה? אל תדירו שינה מעינכם. אתם לא מכירים פה אף אחד. e-shfiyut. תרשמי כמה הודעות שאת רוצה. מה אכפת לך?

area 51

New member
איזה טמטום!!!

אפשר לחשוב.. אז השם שלה מתנוסס בראש לוח מודעות... אז מה אני נהנה לכתוב בפורום הזה כמו הרבה אנשים. אני לא עושה מזה תחרות. אני לא מגיב על נושאים שכבר מיליון איש הגיבו עליהם ואין מה להוסיף. אני כותב בשביל הכיף. כמו רוב האנשים כאן בעצם. ואם מישהו כותב בפורום הזה רק בשביל שיראו את השם שלו בלוח אז הוא לגמרי חסר חיים... שירשום את השם שלו על שולחן בבית ספר או משהו... יותר קל!!!!

נעל

New member
שטויות...

את יודעת שנעל לא שונאת אותך. היה נחמד להעביר את לפיד אשף הבירבורים למישהו אחר :) נעל, אשפית הבירבורים לשעבר ;-)

סרט פצצות

לדעתי אמריקה X הוא אחד הסרטים הכי טובים שראיתי בחיים שלי ואדוארד נורטון משחק מצויין שני 16 נכון שקראת על במאי שפוטר בעיתון ערוצים?

למעלה