לכל חברי הפורום

לכל חברי הפורום

אתם בעד או נגד תלבושת אחידה? מי שנגד פשוט לרשום לי נגד ומי שבעד לרשום ליח פשוט מאוד לי בעד מאוד חשוב ליח שתענו על זה קטלנית1

Black Star

New member
מה אנחנו, פורום סקרים? :)

היו כבר דיונים פה על זה, ואת לא יכולה לצפות מאנשים סתם לרשום כן או לא בלי לנמק... בכל מקרה אם את צריכה את הקול שלי- אני נגד :) נימוקים אפשר למצוא בדיון הקודם שהיה פה בנושא...

תקשיב שניה מזמן לא הייתי פה ולחא ראיתי את הדיון הקודם

ואמרו לי חוץ מזה לעשות איזה עבודה על זה אז אני מבקשת ושאלת אז לא אתם לא פורום סקרים

Black Star

New member
הבנת הנקרא?

קודם כל, אני בת, ולא היה קשה להבין את זה מהודעותי. דבר שני, השאלה שלי הייתה רטורית.

נעל

New member
מצד שני

שמרנות, משמעת... כבילה שכזו יוצרת דווקא התנגדות בפנים ומזמינה מרידה. יש תחושה של דיכוי. נעל באמת לא יודעת מה מנצח בסוף - ``החינוך הטוב`` או שהמרדנות דופקת אותך, ואולי גם ללמוד על מרדנות ועל כמה היא חסרת סיכוי לפעמים זה גם כן ``חינוך טוב``. נעל באמת לא יודעת. נעל ;-)

e-shfiyut

New member
בעד...

אולי סוף סוף אני לא יצטרך לברוח מהפרחות שהבגדים שלהם פשוט עושות לי בחילה... ממש בחילה... מה זה הצבעים האלה... צהוב לקה, אדום מטאלי... זה יפה לאוטו לא לפרות.... אני בכל מקרה לא מתלבשת בצורה ``לא מכובדת``... בדרך כלל לירן אבל מצד... שני לא יפה להגביל אנשים... בכל זאת בעד....

we don`t need no education

סתם אני לא חושבת שצריך תלבושת אחידה, בית הספר הוא מוסד דיקטטורי מספיק (מצטטת את המחנכת שלי).

למעלה