לכל חברי הפורום!!!

לכל חברי הפורום!!!

(זוהי פעם ראשונה שאני פותח הודעה חדשה ולא מגיב להודעה אחרת כי בדה"כ אין לי הרבה מה לחדש אלא רק להגיב) ובכלל לא יוצא לי לכתוב פה הרבה... אבל הפעם החלטתי שזהו מצב חירום ואני חייב להתחיל. האם יכול להיות שאנחנו חברי הפורום נשב בשקט ונקבל את העובדה שחבר הפורום עם הלשון הכי הלקלקה פה, שהתחיל את השירשורים הכי מעניינים, שתמיד יודע איך להגיב בשפה מתוחכמת, נוטש אותנו בגלל שאח שלו עובר דירה? ועוד מבלי לבשר לנו מהו המשפט הנבחר מ"האנשים החדשים"??? מייקל, האם אין לך שום מקום אחר ממנו תוכל להתחבר? לא מוותרים עליך בכזאת קלות.

צודק!!!!!!

לך לחברים שלך ותכתוב משדם-זה מה שאני עושה כי אבא נתן לי עונש... אל תעזוב..... אוהבים אותך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מה הוא אשם!?! זה קצת עצוב ש..

אתה אומר שהוא לא יכול לעזוב אותנו רק כי לא אמר מה המשפט... מישהו אחר יכול לסכם את זה..

מרילנצח

New member
זה לא עניין של האשמות..

אנחנו פשוט רוצים שמייקל ישאר כאן יחד איתנו.. נורא עצוב שהוא עוזב אותנו..

ZVI Z

New member
לא כתבת את זה נכון!!!!מייקל תישאר!!

לא מעניין אותנו אם הוא כתב או לא את המשפט(מישהו אחר באמת יכול לעשות את זה.אולי פחות טוב אבל אפשרי). אנחנו רוצים אותו באמת בגלל הדברים שכתבת לפני זה וכל ה'ותיקים' יותר בפורום יודעים יותר את התרומה של מייקל אז מייקי באמת תנסה להתחבר כמה שיותר בקשהההה(לי אין אינטרנט בבית בעיקרון...)

ZVI Z

New member
סנטה כאילו דא...סתם לא יודע מי עוד

אני הייתי בהתחלה כשהיו איזה חייםמקה 1 שהפסיק לכתוב וכל הזמן רב עם עוד 2 והיה די דפוק פה אז נטשתי וכשחזרתי כבר היו יותר..

הבהרה!!!

לא כתבתי שהוא לא יכול לעזוב בגלל המשפט!!! ומי שהבין את זה ככה ממש ממש ממש לא הבין מה שהתכוונתי וסתם מחפש פרובוקציות. המשפט של הדיסק השלישי היה רק דוגמא לכל הדברים הנחמדים שהוא עשה פה. בניגוד למה שנכתב ובהמשך למה שאמרתי, אומנם אני לא כותב פה הרבה אבל אני קורא הכול כבר לא מעט זמן. ואני מאוד אוהב את איך שמייקל כותב ומעשיר את הפורום, בדה"כ לא מתערב במריבות הטפשיות ובכלליות מעלה את רמת הפורום בשתיים שלוש רמות (אם לא יותר) ובגלל זה אני רוצה שישאר. מקווה שהבהרתי את עצמי מספיק... הפעם.

ZVI Z

New member
ממש לא יועיל לו...

אני בזמן האחרון(חודשיים,אולי יותר)מתגורר רוב הזמן אצל סבתא שלי..

למעלה