לכל חברי הפורום

נשואה 32

New member
לכל חברי הפורום

קראתי וגם אתם קראתם את הודעתה של "החלפתי ניק" התפלספתם ויפה על הבעיות של המדינה וכו וכו. האישה הזאת שכתבה כל כך יפה וכל כך נוגע ועצוב היא אחת מהחברות שלנו בפורום והיא צריכה עזרה. אז אם היא מסכימה ואתם מסכימים שכל אחד יכניס את היד לכיסו כולל אני ויעזור לה באופן אישי בלי מוסדות ובלי בילבולי שכל. אני פונה אלייך חברה יקרה תגידי מה את צריכה אני פונה אליכם חברים יקרים במידה והיא תסכים לקבל תנו. אני שולחת לה מסר אישי עשו זאת גם אתם. מקווה שלא העלבתי אף אחד ובמיוחד לא את הכותבת רק מנסה להיות פראקטית. שלכם נשואה 32.

הצופה.

New member
יש לי רעיון

תקראי את מה שכתבת אם היא תרצה היא כבר תפנה ואם היא מתביישת כנראה שהיא לא מספיק עניה

קרמבובת

New member
הסיור באתר מחייב סינרים וכובעי מגן

כל הנוהג אחרת עושה זאת על אחריותו בלבד. סיור מהנה

נשית~37

New member
יש דברים

שכדאי שייעשו בצינעה (צנעת הפרט, כבוד האדם וכל הבלה בלה). בכל מקרה שיהייה בוקר טוב לכולם

נשואה 32 ושאר חברי הפורום..

תודה על הרצון והכוונה הכנה לעזור. כתבתי מתוך כאב,מותר לי, החלפתי ניק בכדי לשמור על פרטיות. קיבלתי מסרים רבים לעזרה,סרבתי לכולם,אני לא בנויה לקבלת תרומות. אני מבקשת לא לאסוף כלום,חשוב לי להישאר כאן בראש מורם. תודה לכולם.

ראש מורם????

הילד הולך בעוד פחות משבוע,, וחסרים לו דברים בילקוט, הילדים יצחקו עליו,, כי החברה אכזרית,, (אני רק מצטטת מהודעתך,,,) אנשים הביעו פה נכונות לעזור,,לתרום, לתת,, בכדי למנוע מצב זה מילדך שלך,, אין פה מקום לראש מורם,, בראש מורם תהיי כשבנך/ביתך יחייכו אלייך ויאמרו לך תודה על שעשית למענם,, האמת,,שרציתי לשלוח מסר כדי לעזור,,בכל מה שאוכל והנחתי כי זאת תהיה תגובתך,, וזאת הסיבה שלא שלחתי אם בכל זאת תחליטי,, את יכולה לפנות בעילום שם,, לכל מי שהציע עזרה,, אני בטוחה כי ישמחו לעזור,,,

מו שיקו

New member
קחי עיצה קטנה

צאי מהר מהניק הזה תישארי עם הבעיה שלך,את בהחלט מסוגלת להתמודד איתה בלי כל הרעש שמתחיל להיווצר סביבך אני בטוח שלא לכיוונים האלה פיללת בהצלחה מושיקו

למעלה