לכל חברי הפורום:

Marty McFly

New member
לכל חברי הפורום:

מחר (יום שני) אני טס לשבדיה לשבוע ויום, ובמהלך הזמן הזה ערן (eranmc) יחליף אותי. תעשו לו בעיות, ואל תעשו לו חיים קלים!! תאמינו לי, זה הכי כיף ככה... חחח.
וכל מי ששונא אותי לא תהיה לו בעיה בשבוע הזה... חח טוב, תהנו!! אני חוזר יום שלישי הבא. (ושוב, תעשו לו בעיות...
) אה, כן, הוא יהיה כחול עכשיו... אז אל תחשבו שהוא חולני.
שלכם,

eranmc

New member
להלן החובות שלכם:

1. כל יום אתם באים לפורום ומהללים את שמי. 2. את הנס שלי אני אוהב 2 כפות סוכר ולא פירור יותר. ואני לא אוהב את השכבה למעלה. 3. את הגב שלי אני אוהב שבעלי שרירים ימסזו´ :) סתאאאאם. אני הולך להיות אתכם הכי סבבה שבעולם. אני לא אזכיר לכם לשרשר כל הזמן. טוב מכיוון שאני רוצה להקל עליכם אני הכנתי סקר חדש שאשמח אם תענו עליו במהרה: http://157.tapuz.co.il/forumspolls/showPoll.asp?PollID=2401&forumId=270 ולהלן תוצאות הסקר הישן: מה, לדעתכם, גורלו של האלבום "בלתי מנוצח"? סה"כ 23 קולות. 3. הוא יצליח! לפחות כמו אלבומיו הקודמים של מייקל! 4 קולות (17%) 2. עתידו לוט באפילה, והוא יעלם. מייקל יעבוד על אלבום חדש. 5 קולות (21%) והזוכה הגדול: אולי עוד סינגל אחד-שניים... הוא לא יצליח יותר מידי... 14 קולות (60%)
מכיוון שהצביעו מיליוני גולשים נאלצתי לקחת רק את התשובות המקוריות. ב
ערן מנהל הפורום הזמני

eranmc

New member
1000 פעם אמרתי לא מאסטר

בוס. שלא יחזור בשנית. תודה
סתאאאאאאם, שלא יצא לי רושם של אחד שאוהב כוח

ץעשה בדיוק מה ש- Art Of Madness

אמרה לך !!! ותודה שאמרת לי מזל טוב כי ב- 17/7/2002 יש לי יומולדתתתתתת
:)))))))

Butterflies

New member
יש לי יום הולדת בעוד 5 ימים../images/Emo65.gif

לא לשכוח ב- 4.7.2002 יום הולדת לי (ריטה) אני אהיה בת 16
ומזל טוב לעדי- בן כמה תיהיה?

Art Of Madness

New member
מזל טוב לכולם!!../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif../images/Emo140.gif../images/Emo20.gif../images/Emo39.gif

למעלה