לכל חברי הפורום,

וורדית3

New member
לכל חברי הפורום,

שבת שלום ומבורך. שבת של מנוחה, שלווה, עונג ושימחה.מאחלת לכולכם מכל ה-

שבת שלום גם לך מיכאלה

אפשר לדעת מדוע בשעה 2 לפנות בוקר את לא ישנה ? את יודעת, זה קשור לשמירה על הבריאות, להרדם מוקדם ולקום מוקדם, זה חלק מהשיטה שרשמתי לך עליה. בטח את עסוקה בכתיבת הספר והשעות עוברות להן. שיהיה לך בהצלחה, ובכיף תכתבי את הספר. אולי נקבל כאן בפורום קטע קטן מהספר שלך ? מצאת כבר הוצאה לאור שתסכים להוציא את הספר ? מאחלת לך בריאות והרגשה טובה גם בשבת הזו וגם בהמשך כל השבוע הבא.

וורדית3

New member
הי מאיה,

בוקר טוב ושבת שלום, מזה 10 חודשים בקירוב שאני לא ישנה טוב בלילות, הגוף כבר התרגל , וכדי להעסיק את עצמי בשעות האלה החלטתי ליישם את רעיון כתיבת הספר שניקר בי במשך 7 שנים.לאמר את האמת נראה לי שספר אחד לא יספיק לשקף ולתעד את מה שיש לי לכתוב ויכול להיות שיהיה לזה המשך לספר נוסף. את הספר יוציא לאור , עם עובד, אשמח לשתף אותך מיידי פעם בקטעים מהספר. הרגע נכנסו אלי בנותי חתני ונכדתי לביקור. אכנס לפורום מאוחר יותר. ביי בינתיים.

Kelin

New member
ורדית

מה שלומך ? איך מתקדמת כתיבת הספר ? יום מקסים וחמים לכולם

וורדית3

New member
בוקר טוב לך יקירה

אני מרגישה , ככה,ככה תמיד יכול להיות יותר טוב אבל אני מקבלת באהבה יום יום שאני מתעוררת בבוקר ופוקחת את עיני ליום חדש. אני עובדת מספר שעות ביום ובלילות אני משלימה פרק אחרי פרק את כתיבת הספר. בדיוק הגעתי לנושא החלפת השם שלי ומה היתה הסיבה להחלפתו, אשמח שתקראי לי מיכאלה זה שמי מזה מספר שנים וכך אבקש שתקראי לי. שתהיה לך אחלה שבת מותק תהני ותבלי לזה נועדה השבת.
לך על תמיכתך ודאגתך לשלומי.

Kelin

New member
מיכאלה את ראויה להערצה

כי עם כל מה שאנחנו עוברים בחיי היום יום, לקבל כל בוקר באהבה ובחיוך זה דבר נפלא וראוי להערצה
את השבתות אני מעבירה בבית בחיק המשפחה, כי זה היום היחיד בשבוע שכולם מאוחדים ונמצאים ביחד ולא עובדים
...תרגישי רק טוב

אנחנו כאן בפורום היינו רוצים שתרשמי קטעים

מהספר, אם את מסכימה לכך ? זה פשוט בגלל, שעד שיצא הספר, יקח עוד הרבה זמן, ובינתיים, אנחנו מסתקרנות לקרוא ממנו.

וורדית3

New member
מאיה יקירתי,

אני יכולה להבין אותך אילו הייתי במקומך הייתי מגיבה באותה צורה, סבלנות יקירתי אני מבטיחה בקרוב, תקציר של פרק בכל שבוע.ויש הרבה פרקים .

Malka61

New member
אני גם אשמח לקרוא ממה שאת כותבת

כשתהי מוכנה ותרצי נשמח שתשתפי אותנו
שבוע טוב לכולם, מלכה

וורדית3

New member
מלכה יקירה,

ברצון רב, אשמח לשתף את מי שרק יחפוץ. שיהיה לנו שבוע טוב.

yonit107

New member
../images/Emo39.gif

ורדית היקרה מה שלומך אני מקווה שהרבה יותר טוב אני מאחלת לך המון המון בריאות והצלחה עם הספר שאת כותבת שיהיה לך שבוע טוב עם הרבה שמחה ואהבה מכל ה -
מיוניתוש

M i k e s F a n

New member
מיקי ../images/Emo6.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo140.gif

קודם כל שבוע טוב לך יפתי, מצתערת(
) שאין לי זמן להרים אליך
.. רוב הזמן אני או בעבודה או בסידורים לחתונה
אבל הפורום מתקדם יפה חי וקיים
עם הספר, תרגישי טוב ורק לחייך
אוהבת אותך.. סיגל

וורדית3

New member
תודה יקירתי,

שבוע טוב לך ולכל חברי הפורום ואחלה יום אהבה לך ולברוך.

וורדית3

New member
ס י ג ל !!!

שיגעת אותי עם השם הזה מה יהיה ? אוקיי , מה נכון וסליחה שאני לא זוכרת.

M i k e s F a n

New member
JOHNNY ........קחי הכל בהומור מאמי ../images/Emo140.gif

סליחות ביום כיפור!!!
אני שולחת לך הזמנה למייל............

למעלה