לכל חברי החדר

לכל חברי החדר

יש לי מנהג כל לילה לומר לילה טוב לאנשים שאני הכי אוהב אז ככה לילה טוב לנטלי* ולאמא שלי ללה ולאמא השנייה שלי איה ולדוד יויו ולאח סנופ ולאח השני נמלט ולאחותי הגדולה רינת* ולדודה יפעת* ולדוד נמנום ולדוד גיבור טייס קרב ולדודה רותם ולדוד קפצתי ולכל מי שקשור למשפחת 30 פלוס אני אוהב אותכם לילה טוב מהנסיך סר גרגר חול .

יוווווווווווווווו שכחתי

אייך אייך אני יכול לעשות דבר כזה לדודה שאני הכייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי אוהב בעולם ימושששששששששששששששששששששששששש הדודה הכי יפה שאני מכיר ימוששששששששש לילה טוב דודה יפה שלי אוהב אותך תמיד למרות שאני משגע אותך בצאט עם הציורים שלי

אוריאנה

New member
מה הקטע המשפחתי הדביק הזה

אני לעולם לא אשווה את חבריי למשפחתי, ואחת הסיבות שאת חבריי אני בחרתי לעצמי והם בחרו בי (לדעתי גם את משפחתי בחרתי, אבל זאת כבר תיאוריה הרבה יותר מטאפיזית). יוצאת מן הכלל היא גיסתי תאן (לכל כלל יש יוצא מן הכלל) שהיינו גיסות עוד הרבה לפני שהכרנו ובמשך הזמן גם נעשינו חברות. תאן נוהגת עד אליי בגשם, כשהיא חולה ובקושי רואה ממטר, עם שק ענקי מלא בגדים לבנצ`וק. היא עוזרת לי עם המחשב, ובעצם בהכל. היא תמיד מוכנה לעזור לי. היא הרבה יותר מגיסה, היא אצלי בלב. אוריאנה

תאנה

New member
תגובה מהירה

אוריאנוש. בשביל טנגו צריך 2.... שחכת? אני לא רוקדת פה לבד, גם את תורמת את חלקך ונותנת לי המון המון המון. אוהבת אותך תאן

אוריאנה

New member
אה, הצלחתי לשחד אותך

האוכל של אמא שלי פעל את פעולתו... (אני מחככת ידיים בהנאה...). רק שתדעו: אמא שלי מבשלת חבל``פ (חבל על הפנאי) ותאן פשוט נשבתה, ובצדק. כמו שנאמר: ``הדרך לליבה של הגיסה עוברת דרך הקיבה``. והצלחתי. אני מעריצה את עצמי. רק חכי לסופגניות, החבר`ה בכלל יהיו שלי לנצח. ובאתי על הרעיה אוריאנה

נטלי*

New member
לגרגר המתוק

תודה על הלילה טוב....הוא באמת היה טוב... נטלי..שמטורפת עליך!!!!

למעלה