לכל חבריי כנסו..

לכל חבריי כנסו..

שלום! אני רוצה לשתף אותכם בהתאכזבותי ממפלגת הליכוד. שמחתי כאשר ראש ממשלתנו-שרון נבחר! שמחתי כי המדינה זעקה מכל הדם שנשפך. כולנו קיווינו והאמנו ש...עכשיו, כאשר אבא חזר הביתה, יהיה סוף סוף ביטחון בבית הזה! אחרי הכל, אנחנו כבר יודעים שיש לנו אבא חזק ואמיץ בעולם! הוא עבר כבר הרבה מלחמות ובעיות בחיים. אבל משום מה... אבא כבר לא מה שהיה... הוא כבר לא מצליח לתת לנו ביטחון. המצב נשאר כמו שהיה אם ה"בייבי סיטר" (ברק). אז מה יהיה עכשיו.. מה????!!!! חברים יקרים! הליכוד הוא מפלגה ימנית! משום מה, החליטו אלו שנתנו להם את תמיכתינו, לבגוד בנו. הם נדבקו במחלת ה"איפוק" של הממשלה הקודמת. שום דבר לא השתנה! מה הטעם שנבחר בהם שוב?!!! מה!!!? מישהו יכול להסביר לי? מישהו יכול להבטיח לי שאחרי הבחירות הוא יהיה שונה? ש"עכשיו" הוא יעשה את מה שעבורו הוא נבחר???? אני חולה על הבן אדם הזה, אישית! אני מעריץ אותו בגלל כל מה שהשם הזה "שרון" אומר לי כאשר הוא עולה לאוויר. אבל מרגע שהוא נבחר, הוא לא אותו שרון. זה כבר משהוא אחר. שרון שהתעייף. בראשו כבר מתרוצצות מחשבות יותר נעלות, כמו "שלום", "איפוק", וכו´... כמו אצל הממשלות הקודמות. אני שמח בישבילו. אבל ה"רעיון" כבר נוסה! זה שתהיה רשום בהיסטוריה של ממשלות ישראל, לא שווה עוד יום של הרג חפים מפשע!!!! זה פשוט לא שווה אתזה! לדעתי צריך לשנות את המצב הבלתי נסבל! צריך לבחור במישהוא מלא אנרגיה. מישהוא הכי ימני שיש! מקסימום וגם הם חלו במחלת ה"בריחה שמאלה", לפחות עשינו כל מה שאפשר! הבחירה איך ומה יהיה אם חיינו, הוא בידנו!!! וכל השאר בידי ה´. תעשו חשבון. חבל על כל יום נוסף שכזה. שאף אחד לא יבכה אחרכך....

lsg101

New member
מה שעצוב בכל העניין הזה...

מה שעצוב פה, הוא שאנשים באמת מאמינים ששרון הפך לשמאלני. נכון. אותו שרון שנכנס ללבנון, הוא שמאלני. מדוע? כי הוא אמר, שאי שם בעתיד, הוא מוכן להקים מדינה פלסטינית מינוס (מפורזת, ללא צבא, כשישראל שולטת על הגבולות - זה בערך אמירותיו של ביבי בתקופתו כראש ממשלה), אה וגם כי הוא זקן. שרון אמר את הדברים, מכיוון שבמשך השנים האחרונות, עוד מלפני אוסלו, שטפו לעם את המוח עם המדינה הפלסטינית, וגרמו להם להאמין שזהו הפתרון היחידי למצב. אז שרון מצהיר על זה, זוכה לתמיכה גדולה, אבל בשטח עושה את ההפך: אנו נמצאים בערים הפלסטיניות, ערפאת הוא בלתי רלוונטי בעליל, אנו מחסלים מחבלים, אנו עוצרים טרוריסטים. את ההכרעה הצבאית המתבקשת לא יכל שרון לעשות עם העבודה (למרות שבטקטיקה מזהירה, הצליח לגרום לה לשבת בממשלה כאשר תקפנו עם מטוסים, ובמבצע חומת מגן.). בנוסף, מישהו חושב שאם אחרי הפיגוע הראשון היינו מכריעים צבאית (ולא נכנסים כמו שעשינו בחומת מגן) את העימות, העולם היה שותק? הרי כל העולם ואשתו, ובעיקר ארצות הברית התומכת העיקרית שלנו, היו מתקיפים אותנו. לעומת זאת, עכשיו, כראש ממשלה חזק, עם סיעת ליכוד חזקה, עם סיעות ימין אשר שומרות עליו (והסיכוי להגיע להסדר עם מצנע קלוש, במיוחד אם מצנע רוצה להמשיך בתפקידו אחרי שיפסיד), יוכל שרון לחתור להכרעה הצבאית הדרושה - תוך תיאום עם ארצות הברית. דבר זה, אגב, מתבטא גם בתמיכה של אנשים כמו יצחק שמיר אשר בכל ליבם מתנגדים למדינה פלסטינית, אך תמכו בשרון בבחירות האלו. אז באמת, די עם השטויות האלו. ובקשר לביבי: הוא עוד יחזור. הוא אכן חטף מכה עיקשת וקשה היום, אבל הוא פשוט דרש אותה בהליכתו מול ראש ממשלה מכהן, ועוד אחד שאהוד על הציבור וצפוי לנצח בבחירות. בנוסף, אני לא חושב שיזיקו לו כמה שנים כחבר כנסת או שר, שילמד קצת על הדרך שבה הראש צריך להתנהל, ילמד צניעות מהי, שהרי את השאר יש לו, ובין אם בעוד ארבע או שש עשרה שנים, הוא יהיה ראש ממשלה שוב. הבהרה: כרגע אני לא מדבר על אנשים אשר לא תומכים בשרון בגלל טענות על שחיתות שזו אכן סיבה מוצדקת לא לתמוך בו, או בליכוד בכלל (שהרי לא משנה עם הראש נקי, כאשר כל הגוף מלוכלך).

שרון אכן הפך לשמאלני

קודם כל, זה לא "אי שם בעתיד". שרון קיבל את נאום בוש שדיבר על מדינת מחבלים ממש מעבר לפינה. שנית, עצם ההצהרה על נכונות להקמת מדינה כזו מפיחה רוח בלב המחבלים ומעודדת את הטרור. שלישית, הצהרתו של שרון גרמה לארה"ב לתמוך במדינת מחבלים (ארה"ב מעולם לא אמרה זאת במפורש עד ששרון אמר זאת), והיא לא בדיוק מפרשת זאת כמו שרון. רביעית, אי-אפשר לדעת מי יעלה לשלטון בישראל בעתיד. זה יכול להיות שמאל אמיתי, שייאחז בהסכמתו של שרון היום כדי להעביר הסכם שהוא סכנה לישראל (בדיוק כמו שעשו אנשי אוסלו עם האוטונומיה של בגין). לסיכום, הליכוד בראשון שרון הפך היום למפלגת שמאל. שמאל מתון, אבל שמאל.

אז מה זה שווה?

אם "הוא מצהיר, אבל בשטח עושה ההפך"??????? זה מזכיר לי את מה שאומרים על ביבי... אחד הדברים שהכי בולטים על אופיו של שרון, הוא, שהוא נאמן לדבריו. כך אני מכיר אותו. וכך רוב או יותר נכון, כולם, מכירים אותו! אז התענה הזו שלך, היא רק מראה שבכל זאת, הבנאדם לא שונה מקודמיו. שכולם באצם בלה,בלה, ולך תדע למה באמת הוא התכוון! מה אפשר להסיק מכך? טוב אי אפשר להסיק מזה! וגם לא תקווה שהוא באמת "יביא ביטחון"! בזה הוא כבר לא שונה מכל אחד מקודמיו. כי כולם רצו לתת "ביטחון ושלום". ובגלל זה הוא נבחר, כי הוא שונה מהם. וסמכו שהוא ידע ת´כלס לעבוד! כמובן שמת לב לפני שהוא נבחר, איך רק מלשמוע את השם "שרון", הערבים שיקשקו. כי הם פשוט נרתאו ממנו. הוא יודע לדבר איתם יופי. הבעיה האמיתית היא ש"מה שרואים משם, לא רואים מכאן"... והוא אמר זאת! כך שבאצם עדיף אוליי שישאר שם! שישאר "הוא עצמו". אני כבר לא מבין מה קורה לכל הגנרלים הגיבורים שלנו. כאשר מתגשם חלומם האמיתי להיות מנהיג עם, הם מתחילים לגמגם! אולי, או שיותר נכון עדיף, להצתרף ולהיות בת ברית של אמריקה. כמו שהוצע לנו.. לפחות הם יודעים לדאוג יופי, לביטחון ארצם, ואזרחיהם! אז מה אתה אומר? יקום כאן מנהיג אמיתי מתי שהוא? העם הזה זקוק למנהיג שרוצה להוכיח את כוונותיו, ולא כאלה, שהוכיחו שהם נכשלו. העם לא מתעורר... חבל.

למאוכזבי נתניהו: תערקו לליברמן

למקורבי נתניהו ומאוכזבי הבחירות בואו בואו והצטרפו אלינו לליברמן ולבני אלון האיחוד-הלאומי לשלטון !! הליכוד זה מפלגה שתומכת בהקמת מדינת אוייב !!

למעלה