לכל חבריי בצ`אט!!!!!!

רקדן

New member
לכל חבריי בצ`אט!!!!!!

צר לי לשמוע שחלק ניכר מכם נפגע מדבריו של ארבל. אז ככה ארבל הביע את דעתו בלבד. אשר בוודאי לא משקפת את דעתי. אוהב אותכם ומכבד אותכם. ובעניי אתם אחלה ובטח שלא רדודים ומתחזים. סקסופון ידידי Cגל,שרון28,שועלית,אלת האהבה,לי28,פנטום, ויסלחו לי אלה אשר לא הזכרתי את שמם. בבקשה מספיק עם המלחמות המיותרות זה לא מועיל לאף אחד מבין אותכם ידידיי מרשה לעצמי לקרוא לכם חבריי רקדן.....

phantom

New member
רקדן חברי החדש

רקדן שלום, לא דיברנו הרבה במסגרת הצ`ט (אוהב יותר את אשתך - מה לעשות?), אבל מתי שיצא לנו לשוחח תמיד עשית רושם של בן אדם נחמד והגון, ולמרות שאינני לוקח מילה אחת חזרה ממה שכתבתי (והבטן שלי עוד מלאה) אני גם חושב שהנושא כבר נדון מספיק והפך להיות נדוש. אי-לכך, אני אישית לא מתכוון להגיב או לשוחח יותר על המפגש ומי כן היה בו ומי לא היה בו ומה רמת הרדידות או העומק של כל אחד. ואולי זו תחילתה של ידידות מופלאה.....והכי חשוב - נשיקה לאישה ממני... פנטום הצ`ט

טועה ומטעה-רקדן לא כך רוקדים!!

אחי,האם זה הרושם שעשיתי עליך במפגש?ואולי היית צריך להיות נבון מספיק לקרא שוב את השורות או/ו ביניהן לפני שאתה יוצא בהצהרה גורפת ? הדיעה שהבעתי היא יסודית ומהותית ועוד יתנהלו עליה דיונים רבים בפורומים של מומחים יותר גדולים מאיתנו מעתה ולאורך זמן-אל תשכח שהמדיה חדשה ולקחיה טרם נלמדו. אני לא הזכרתי בכתבה שלי שמות ולא העברתי ביקורת אישית על אף אחד! ומה אתה עשית למרבה הפליאה?-חשפת שמות וכיוונת אל הפרט תוך התעלמות מוחלטת מן העיקר ונצמדת אל התפל!!!-אותי כלל לא ענינה הסיבה האישית של כל אחד. דווקא השמות שציינת בהודעתך,למעט הגברים,אני מכיר באופן היותר קרוב מאשר רק הפורום והצ`ט ודווקא אלה אני משוכנע שאינם מתחזים או מפנטזים !! ואלה הם דווקא אותם אנשים אשר הגיבו על המתקפה בדרך ביקורתית או שהתקשרו אלי טלפונית ואמרו שלא מעוניינים להגיב כי העיקר אני והם יודעים את האמת אחד על השני.מכאן שלא נותרה לך פרנסה ובאמת אין צורך שתתנצל ,לא בשמי ולא בשמך על דיעות שהבעתי באופן לגיטימי. ומי שנפגע מדברי יודע בעמקי ליבו גם למה,כמו שנאמר-על האמת מתרגזים!!!רקדן,אני מאד מבקש שלא תראה בכתוב כאן פגיעה בך אך קצה נפשי בויכוחים שנסובו בגין הודעתי ושכוונתה היתה יותר להעניק צל``ש ל``אמיצים`` מאשר לבקר את הוירטואלים מרצון.

למעלה