וכל השאר לא
א אפרת 3 נקודות New member 1/11/03 #16 אני!!!אני!!!אני!!!בחבריא ב'!!!!!!! ב"ה יש !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה צריך לעשות? חודש ארגון נפלא לכם!!!!!!!!!!!
אני!!!אני!!!אני!!!בחבריא ב'!!!!!!! ב"ה יש !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה צריך לעשות? חודש ארגון נפלא לכם!!!!!!!!!!!
ש שרוך New member 1/11/03 #17 האם משהי שהיא גם לא בבנ"ע יכול ? בס"ד הי לכולם רציתי להעלות משהו האם משהו או משהי שלא בבנ"ע ולא יודע מה הולך שם יכול ללהיות ? לפי דעתי לא נראה לי !! צריך משהו או משהי שהוא בסניף שלו הרבה ולא אחד שלא מאמין בעקרונות התנועה !! שרוך
האם משהי שהיא גם לא בבנ"ע יכול ? בס"ד הי לכולם רציתי להעלות משהו האם משהו או משהי שלא בבנ"ע ולא יודע מה הולך שם יכול ללהיות ? לפי דעתי לא נראה לי !! צריך משהו או משהי שהוא בסניף שלו הרבה ולא אחד שלא מאמין בעקרונות התנועה !! שרוך
נ נקמת המלפפונים New member 2/11/03 #19 כל מי שבפורום בני עקיבא משתתף. לא משנה אם הוא בסניף שלו או לא. ואם אני לא בסניף בכלל מה זה אומר? שאני צריכה לפרוש מהניהול? שטויות.
כל מי שבפורום בני עקיבא משתתף. לא משנה אם הוא בסניף שלו או לא. ואם אני לא בסניף בכלל מה זה אומר? שאני צריכה לפרוש מהניהול? שטויות.
T tamarhp New member 2/11/03 #21 הייתי שנה וקצת, פלוס שבתות ארגון במשך כמה שנים כך שאני יודעת מה הולך. מעוניין להעיף אותי? רק עם אישור של המנהל. סנוב.
הייתי שנה וקצת, פלוס שבתות ארגון במשך כמה שנים כך שאני יודעת מה הולך. מעוניין להעיף אותי? רק עם אישור של המנהל. סנוב.
T tamarhp New member 2/11/03 #27 דבר נוסף זה שאני לא בבנ"ע, מסיבות שלי, זה לא אומר שאני לא מאמינה בדרכי התנועה. וזה שאף פעם לא טרחת להקשיב לי זה עניין אחר.
דבר נוסף זה שאני לא בבנ"ע, מסיבות שלי, זה לא אומר שאני לא מאמינה בדרכי התנועה. וזה שאף פעם לא טרחת להקשיב לי זה עניין אחר.
T tiki tiki New member 2/11/03 #26 בלבולי מוח...אין לי מושג מה הקשר לראשי תיבות של זה, אבל זה מה שזה...(נראה לי..)
א אפרת 3 נקודות New member 2/11/03 #30 ../images/Emo46.gifשרוך למרות שאני לא בבנ"ע ב"ה אני יודעת אייך הולך חודש ארגון גם אני עברתי את זה !!!
../images/Emo46.gifשרוך למרות שאני לא בבנ"ע ב"ה אני יודעת אייך הולך חודש ארגון גם אני עברתי את זה !!!
פ פקח אני פורקת סחורה New member 2/11/03 #33 אני כאןןןןןן יאללה אנשים בואו נרוץ למה השרשור של חבריא א' היה למעלה ואנחנו למטה? קודם צריך לבחור יו"ר!
אני כאןןןןןן יאללה אנשים בואו נרוץ למה השרשור של חבריא א' היה למעלה ואנחנו למטה? קודם צריך לבחור יו"ר!