לכל חברות וחברי הפורום

jinjetta

New member
לכל חברות וחברי הפורום../images/Emo140.gif

שלום לכולם
כמו שודאי שמתם לב, נכנסתי לא מזמן להנהלת הפורום. רציתי לקחת כמה ימים לראות מה קורה - לנסות להשתלב, מה שנקרא. אבל אני רואה שבעצם כולנו לא כל כך כותבים. אני חושבת שהפורום הזה יכול להוות קהילה נהדרת עבור משפחות פגועי נפש, מקום לדבר בו, על מה שבד"כ שומרים נורא בפנים (אני יודעת שככה זה אצלי במשפחה - על סודות האטום שומרים פחות מזה
), מקום לתמוך אחד בשני ברגעים של משבר, של התלבטות, ובמקרים הטובים יותר, לשמח אחד את השני בסיפורים של הצלחה ושמחה. אני חושבת שהמדיום של האינטרנט, שהוא אנונימי ומתווך ע"י מחשב מקל על החשיפה ואני חושבת שאם נתחיל כולנו להעלות את "הגיגינו" על גבי הפורום נגלה פתאום שאנחנו לא כל כך לבד, כמו שאולי חלק מאיתנו חושבים. אז אני מזמינה את כולם (כותבים פעילים וקוראים סמויים) לשתף ולחלוק כדי שנוכל לבנות לנו כאן קהילה חמה ותומכת. ג'ינג'טה נ.ב אם אתם כותבים בפורומים אחרים בתפוז, ואתם חוששים מלהחשף, אפשר לפתוח "שם משתמש" חדש מיוחד בשביל הפורום הזה - זה היופי ברשת האינטרנט.

ל ו ל י ת

New member
לגבי ה-נ.ב.....

מי שחושש שהוא יתבלבל ויכתוב בטעות כאן בשם המשתמש שיש לו בפורומים אחרים, אתם יכולים לכתוב לנו מסר אישי ואנו נדאג לחסום את האפשרות שתכתבו כאן בטעות עם השם הרגיל שלכם בפורומים ככה שהמחשב לא יתן לכם בפורום הזה לכתוב בשם המסויים המוכר שלכם. זה מין סידור כזה משלנו... מה לא נעשה כדי שתרגישו נוח.

לא קל לבד-יותר עדיף ביחד

אהלן, אכן צודקת. זאת הפעם הראשונה שאני נתקלת באתר הזה. לא פשוט לנו במשפחה, בכלל לא. אני מנותקת מאחותי החולה כבר כארבע שנים, ושומעת רק דרך הוריי עליה. המצב קשה, כל כמה זמן היא מנסה להתאבד. היום התייעצנו עם פסיכאטר פרטי מה לעשות. למדנו שצריך להפעיל קצת לחץ על המערכת במקום שזו תפעיל רק לחץ על הוריי. יש הרבה מה ללמוד. וקשה. קשה ביחד וקשה לחוד. עברתי אתה תקופות איומות ובסוף התנתקתי כי לא יכולתי לעמוד בזה יותר. רציתי להציל את עצמי ואת משפחתי וילדיי הקטנים. מסובך וכואב. בהצלחה לכולם.

marian3

New member
אחי

היי שמי שלי ויש לי אח מקסים בן 28 שסובל ממניה דיפרסיה מאז היותי קטן, אחי ואני מאוד קרובים למעשה הוא חי איתי ואני מאוד דואגת ואוהבת אותו. כמובן שזה מאוד קשה וחלק נכבד מהזמן שייך כמובן לו. אני מאוד רוצה למצוא לו מישהי שיוכל לחלוק איתה את החיים, שיש לה גם איזה שהיא מגבלה, לכן אני פונה כאן למשפחות שאם ברצונם למצוא לבתם אם אחותם מישהו איכותי באמת עם מגבלה נפשית קטנה. אשמח אם תפנו אליי, אתם כמובן יודעים כמה קשה למצוא להם בני או בת זוג ולכן אני פונ דרך האתר כי אין לנו שום דרך אחרת. תודה רבה שלי

למעלה