לכל התמימים שאלה....

darlida

New member
לכל התמימים שאלה....

גם בJAZZ וגם בBLUES....ספרו לי מי ה"גדולים"....בלי להתמם!!!!לספר את האמת כל האמת ורק את האמת!!!!

nloval

New member
ג'אז

מיילס דייויס ג'ון קולטריין דיזי גילספי צ'רלי פרקר ווז מונטגומרי ג'ו פאס צ'ט בייקר לואי ארמסטרונג אלה פיצג'רלד ג'ים הול צ'רלי כריסטיאן באד פאוול תלוניוס מונק פט מת'יני קיתק ג'ארט סוני רולינס סוני סטיט רולנד קירק רוי היינס ז'אק דז'ונט צ'יק קוריאה בובי מקפרין דיוק אלינגטון ג'ו הנדרסון

dintsur

New member
הניסיון למנות- ברור שיכשל,

אבל שכחת כמה ענקים מאד מאד: לסטר יאנג קולמן הוקינס ארט טאטום ווין שורטר קליפורד בראון קאונט בייסי בילי הולידיי שרה וון לי מורגן פרדי הברד דקסטר גורדון האנק מובלי ארט בלייקי בני גולסון קנונבול אדרלי פול צ'יימברס טוני וויליאמס רון קרטר ווינטון קלי רד גארלנד ג'ו ג'ונס (שניהם) אוסקר פטרסון בני גודמן נט קינג קול הורדתי המון שחשבתי שהם ענקים אבל קצת פחות מאלו, אלו מאד משמעותיים.

darlida

New member
רשימה של 4 גדולים

4 הכי....כמו במוזיקה קלאסית ביטהובן בך מוצרט צ'יקובסקי........

nloval

New member
עיזבי, זו בקשה לא הגיונית

זה כמו לשאול - את מי את אוהבת יותר, את אבא או את אמא?

S h a y D u

New member
מה עם...

צ'ט בייקר הרבי הנקוק מקוי טינר סטן גץ פאקיטו דה ריוורה ???

S h a y D u

New member
אופסס

שכחתי .. מישל קמילו גראנט גרין אורנט קולמן סטנלי קלארק ג'ו פארלל

dintsur

New member
ממ

מראש לא נגיע להסכמה אבל, הייתי מוריד מהרשימת הנגנים שהוצעו עד עכשיו את: ג'ים הול ג'ק דה ג'ונט רוי היינס בובי מקפירן סטנלי קלארק מישל קמילו ג'ו פרל פקיטו דה- ריוורה וגם מובלי- אני חוזר בי למרות שאני אוהב את רובם - לא משפיעים מספיק. הייתי מוסיף: גרשווין גובים גיל אוונס ביל אוונס קול פורטר סמי נסטיקו

למעלה