לכל התלמידים

לכל התלמידים

מקווה שהיתה לכם התחלה טובה... לי הייתה התחלה נחמדה היום בבי"ס.... ומקווה עוד יותר שתהיה שנה יותר טובה לכולם.... תהנו..... ממני נופר...

מורן 1986

New member
תודה ../images/Emo9.gif

היה לי אחלה של יום ! חוץ מהעובדה ששוב נתקעתי בקומה השלישית ובאותה כיתה משנה שעברה אבל ראיתי את כל הכיתה ואת כל השכבה ... היה נחמד

בהביבו

New member
מאאאן

שוב, יום, שבוע, חודש, שניה, דקה, שעה - שנה, נפלאה! לי היה היום ממש אחלה!!

The Macker Girl

New member
גם כן בצפר מטומטם...

זוכרים שהודיעו על ביטול שעות האפס? אז זהו... שבבצפר שלי החליטו שכדי שלא נשאר יותר מדי מאוחר בבצפר, נתחיל גם כמה ימים ב-7. למרות שאסור. אבל למי אכפת שאסור? האי אנחנו תלמידים, ואף אחד לא מקשיב לנו. וגם אם אני אשלח מכתב תלונה למשרד החינוך, יענו לי בפסח, כשאני כבר אסיים ללמוד ואתחיל עם ה-13 בגרויות שיש לי לעשות. נכון נפלא? לגמרי. וגם הגישה של "מתחילים מוקדם כדי ללמוד מוקדם" לא ממש עובדת, כי אני עדיין מסיימת ב-3 וב-4 אחה"צ כל יום. מערכת חינוך אעלק...

אני נהנתי !!

בצפר זה כייף אם לוקחים את זה בראש נכון ! ספורט אני לא לומדת ככה שסבבה לי :)) יום ראשון ורביעי אני לומדת רק שעתיים !! וכבר הספקתי להתחצף למחנכת שלי ! ( ממתי אסור לבחורה בי"ב לבוא עם גופיה !?! ?! !?! חוצפה !!)

סיונול

New member
היה חרא!!!!

טוב בצפר זה רע. ובעעעע.. יש לי מחנכת שחשה כיתה א'.. עשתה לנו איזה משחק מפגר אנחנו באותה כיתה באותם מקומות.. ( מה ניסגר???) ועל היום הראשון הביאו לנו איזה הופעה מעפנה של חבורת גועלים ששרו שירים של הפלמ"ח.. אבל המורות ממש נהנו.. ולא מספיק כל זה הכריחו אותנו ללמוד שעה ולא סתם שעה.. שעה של מ-ת-מ-ט-י-ק-ה יאקי!! דיי הספיק לי מבצפר אני בעד לחזור לחופש....

למעלה