לכל השיכורים

Jorel

New member
לכל השיכורים

דיברו פה קצת על הקמפיין של וודקה אבסולוט, ועל הספר. מי שרוצה יכול לצפות ברוב המודעות שהיו בקמפיין באתר הזה.

OrenJuice

New member
לא בדיוק לשיכורים

דווקא אבסולוט נתפסת בעיני רוב השיכורים האמיתיים כוודקה של העדר (למרות הפרסומות המצויינות). אלה יעדיפו לרוב וודקה חצי איזוטרית או זולה. תלוי באיזו רמת התמכרות הם נמצאים וכמובן בנגישות ובעומק הכיס. אגב, גם אני ממש לא אהבתי את הפרסומת לגולדסטאר (יש יותר מסרטון אחד?). ומישהו כאן כתב שככה זה מעביר את הרגשת השיכרות או משהו כזה. אז אני אומר, עד שאני אגיע למצב שיכרות ואולי אזיז קצת את השפה התחתונה בשמינית חיוך למראית הפרסומת של גולדסטאר אני כבר אשתה משהו אחר. מה גם שאני לא בטוח שזה יהיה חיוך. אלא יותר גיחוך. בתור מישהו ששותה בירות. לא שיכנעו אותי. אם כבר לדבר אל הצרכן המשתטה אז לדבר אליו לפני השיכרות. כי לדבר אל שיכור זה כמו לדבר אל- מה אמרתי קודם?

foufoune

New member
אי אי אי ניפלא.

אין כמוך ג'ורל. תודה תודה ... מי בא לדרינק???

Sonata Of Tears

New member
יש לי את הספר

היום ברוך השם קניתי את הספר בסטמצקי ב194 שקל ( יקר אבל שווה כל שקל) ואני מת עליווווו אני לא מפסיק להסתכל עליו זה נותן לי כל כך הרבה השרעה איזה ספר גאוני,הוא מצתרף לספר של H.R.GIGER הגדול שלי ולספריית הטצ'ן הגדלה וגדלה מפעם לפעם ( 3 מוצרים) עכשיו צריך לחסוך לספר הבא שיש לי בראש All american ad of the 50's שזה עולה 199 שקל ואחרי זה יש אתsound design שזה ספר של עיצוב דברים כמו רמקולים ומערכות סטראו בצורה אומנותית,דברים יפים בקיצר :)

למעלה