לכל הרוכבים...

gshalmonit

New member
לכל הרוכבים...

אז שוב מזכירים לכם כי מחר בשעה 9:00 בבוקר בבית המשפט המחוזי בנצרת, בקומה השנייה. ייפתח המשפט נגד נהג האוטובוס שהרג את גולן שלמון. אני... לא יודעת אם אצליח לאסוף את עצמי להגיע לשם, עד לפני יומיים חשבתי שכן ופתאום... המשפחה של גולן יהיו שם. בכל אופן מי שמרגיש צורך להיות שם מוזמן. תודה. רכיבה זהירה. יונית

abgilat

New member
אנחנו איתך יונית ../images/Emo24.gif

שלום לך קשה לך מאוד אני יכול להבין את זה. אני רוצה שתדעי שאנחנו רוכבי הכביש מזדהים איתך ועומדים לצידך במאבק האישי שלך. לצערי לא אוכל להיות מחר שם בבית המשפט. אבל אני איתך בליבי ובנשמתי. בברכה אייבי גילת יועץ לרוכבי אופניים טים מצמן פולג 4679299 - 052

gshalmonit

New member
המשפט שהתחיל

רשמתי בפורומים וכן באתר גרופי שהמשפט מתחיל היום. אף אחד לא הגיע! אפילו לא נציגים של האיגוד!!!! המשפט מאוד קשה. חשבנו שמישהו יגיע, הבנו שגם כאן... אנחנו לבד. זה לא שלא היה לנו ברור, אבל דברים כאלה מחדדים את הנושא. כל אחד עם בעיותיו הוא. זה גם לא שאנחנו כועסים או משהו. זה פשוט היה ברור. אך העובדות הן החשובות ביותר ולכן אנחנו בכל זאת שם. מקווה שהמשפט ייגמר מהר. לא משנה לנו מה ייקבל הנהג הרוצח (מבחינתנו), חשוב לנו שהעובדות יהיו נכונות. יצא שברור שמבחינת החוק לגולן היה מותר להיות כאופניים על הכביש, שאופניים הם רכב רגיל ככל כלי רכב. ואפילו אופניים אינם זקוקים לרכב ליווי! כביש הסרגל מותר לרוכבי כביש. ואין שום שילוט בכניסה לכביש המורה כי אסור לרכוב על כביש זה. גולן רכב בצד הימיני של הנתיב כפי שהיה צריך לעשות כמו כל רכב אחר. כל הדברים האלה ועוד, מחייבים אותנו המשפחה להיות במשפט ולראות בסופו של דבר שהנהג יואשם בהריגה, שזה הכי קרוב לרצח. כלל לא משנה מה ייקבל, כי כמובן אין מה שייקבל ויהיה שווה ערך לאי חזרתו של גולן! רצינו מאוד שמשפט זה יהיה אחד הדברים שיקדמו את המודעות שלכם רוכבי האופניים כרוכבים על הכביש. אנחנו נמשיך את שלנו להיות שם למען עצמנו, למען גולן. כל מי שרוצה לדעת עוד פרטים, על ההמשך או בכלל. מוזמן לשלוח לי מסרים ואני אעביר לכם את כל המידע שתרצו. מאחלים לכם רכיבה מהנה ובטוחה. משפחת שלמון.

למעלה