לכל הקופים שלום

lmatan1

New member
לכל הקופים שלום

והרי החדשות גם אצל הקופים יש שמאל וימין, מה דעתכם שאולי יבאוא עוד משיח ויכחיד אותכם בשניה, יעכשיו תמשיכו, שמאל ימין שמאל ימין שמאל ימין שמאל ימין אחורה פנה, במקום דרוך, תשארו ככה.

ל נ צ ח

New member
על קופים על משיח-שקר ועל... לנצח:

סרט ענק "ארץ הקופים" עם הכוכב charlton heston ומסופר בו על אסטרונאוט שחזר לכדור הארץ ממסעו בחלל וכשנחת, גילה לתדהמתו שהגיע הרבה שנים קדימה בעתיד וגילה שכדור הארץ ספג מלחמת עולם אטומית בהיעדרותו. מאוחר יותר גילה שהקופים הם שהשתלטו על בני האדם ועורכים בהם ניסויים בדיוק כמו שהאדם נוהג היום לעשות זאת להם. סרט מרתק ,ואינני שוכחו וגם מסיבה אישית. היא מזכירה לי רגע לפני טיסתי לארץ הקודש. זה היה בחו"ל (בשנת 1968 (כשברחתי מחברתי הנוצריה) לזה הסרט (האחרון שראיתי שם) וזה השאיר לי טעם די מר בהרגשה. |s| * _____ * ל נ צ ח * _____ * |s| ________________________________________________________________ הבהרה: הורדתי המעט מדיון מלפני כשנה-וחצי בפורום דתיים-חילונים בוואלה. זקן שתיין מהמר וכסיל גדול גלש שם ודבריו כתב בש"מ "משיח-אמת". ________________________________________________________________ http://community.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=f/m/object&id=7461930 מאת: משיח אמת תאריך:7/12/2002 שעה: 08:58 משוגע הכפר,בוקר טוב, מדוע תפרסם מודעות קופים, זה פורום דתיים,לא גן חיות מאת:. לנצח תאריך:7/12/2002 שעה:09:07 אמת שזה פורום דתייים, אז מה אתה עושה פה חיית-דפקט עם שכל של קוף זקן ומטורלל ???? מאת: משיח אמת תאריך:7/12/2002 שעה:09:49 נמאס לי לריב איתך, אני לא נהנה מקללותיך וקללותי, גם לא מתמונותיך, אני גם נמנע מלדרוך על כמותך ברחוב, שלום,תעתיק בשלום,ולא להתראות מאת:. לנצח תאריך:7/12/2002 שעה:09:56 יפה, _ מאלה דבריך נראה באמת אם לפחות למדת שחכם לא לזלזל בי וב ה' ואלי לפנות כראוי! http://community.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=f/m/object&id=7461930

turtin

New member
אולי אתה מתכוון לזה

ניסויים שעורכים בני אדם בקופים דרך אגב, ניסויים כאלה עומדים להיות באוניברסיטת בר אילן, למה אתם לא עושים שום דבר? ממש אכזריות מצידכם!!!

lmatan1

New member
אם אתה לא קוף אז למה אתה נפגע

הנושא מופנה לאלה שחושבים עדיין, שמוצא האדם הוא מן הקוף אם אתה לא כזה אז אל תכעס על אלו שכו חושבים ככה,

אמיר96

New member
יש אולי עוד תאוריה

שאתה רוצה לחלוק עליה? אני מניח שאתה לא נוהג למתוח ביקורת על תאוריות מדעיות, אלא אם כן אתה מדען בעצמך, ואני גם לא מאשים אותך על זה. מדוע דוקא האבולוציה? בגלל שהיא לא מוצאת חן בעינך? ובכן - לשאלה אם תאוריה מוצאת חן בעינך אין ולא כלום עם השאלה האם היא נכונה או לא. רוצה להאמין שהמדע טועה - זכותך. אבל אל תתהדר בבורותך. אל תלעג לדברים שאינך מבין דבר וחצי דבר בהם.

lmatan1

New member
נהפןך הוא אני דוקא אוהב אותך.

אבל על תהדהד בגאוניותך ההפך, תחכים אותנו ונודה לך, אל תסתיר את חכמתך, אני אומר את דעתי ומצפה ממך שתאמר את דעתך ולשאלתך כו אני מדען אני לא מפחד להביע אותה ואם יש לך השגות עניניות אשמח ללמוד ממך פתח פיח ויאירו דבריך בכבוד רב.

אמיר96

New member
יש הרבה אהבה באויר

אני לא גאון וגם לא מתיימר לדעת המון על תאורית האבולוציה. מה שכן, יש אלפי אנשים ברחבי העולם החוקרים את כל התחומים הקשורים לנושא (חקר מאובנים, ביולוגיה, ושאר תחומים קשורים) שזה תפקידם לגבש את התאוריה הטובה ביותר ולבחון אותה באופן שוטף לאור הממצאים המדעיים.הם מצביעים בצורה ברורה ביותר על האבולוציה. כמו שאמרתי, אני מניח שאתה לא נוהג בדרך כלל לערער על תאוריות מדעיות שהגיעו אליהן אנשים שנמצאים בחזית המחקר בתחומם. אם כך, במה שונה האבולוציה בכך? אוקי, אז נגיד שלא נוח לך לקבל את התאוריה הזאת. זה לא עולה בקנה אחד עם אמונותיך וצורם לך מבחינה רגשית. אבל מה כל הלעג הזה? כל הזלזול הזה? כאילו אתה יודע טוב יותר מאנשים שהקדישו את הקרירה המקצועית שלהם לעיניין. מה זאת השאלה "תגיד, אתה קוף?" עם חיוך בזוית הפה? אף אחד הרי לא אומר שבני אדם הם קופים. האם אתה חושב ששיקולי אגו (כאילו זה פוגע באגו המחשבה שבני אדם התפתחו מבעלי חיים אחרים) הם אלה שיכריעו מה אמיתי ומה לא?

אין ניגוד בין אבולוציה ובין דת ואין

סתירה בין מוצא האדם מן הקוף ולכך שמוצא האדם הוא מכל מקום אחר. כל מה שצריך לעשות זה ליצור את ההקשרים הנכונים בין שתי חוכמות או בין פרטי מידע בכל אופן. מושג הקוף מתואר גם בחכמת הקבלה כשלב ביניים(בלי להיכנס לפרשנויות ולעומק). אני זוכר כשנכנסתי לפורום הזה לראשונה אז ישר חשבתי שכל מה שהם חושבים עליו זה על האדם והקוף. ואכן צדקתי, אז לכן אני מבין את הכעס כלפי נושא האבולוציה. לדעתי האדם לקח מתוך תורת דרווין רק מה שנוח לו ומה עוד שדרווין לא אמר מעולם שאדם בא מן הקוף,אלא אנשים רק המשיכו לפרש דברים כראות דמיונם ותפיסתם את המציאות. לכן יש לתת דגש באבולוציה דווקא על המילה התפתחות, שכן היא ודאי שהייתה וקיימת. התפתחות על פי בררה טבעית וכולי..זה דבר שקיים כמובן, אך כשחושבים על כך שהמילה כוללת בתוכה את המילה "פתח",נשאלת השאלה...אם יש פתח אז מצד שני יש חוסר. אם כך לאן ההתפתחות הולכת? למילוי חוסרים לעד? לדעתי לא,כי ההתפתחות הכי גדולה בינתיים היא שאדם ישאל עצמו-לשם מה אני רוצה להתפתח? למה קיים החוסר מלכתחילה אם יש לזה סיבה בכלל. זו ההתפתחות מהכיוון הרוחני שבה אדם תר אחר זהותו ומחפש את עצמו. אדם הוא סך הכל,קוף כועס,כל עוד הוא לא מפריד ביניהם. זו ההתפתחות שצריכה לחול כי כמו שאתה רואה,אתה קוף שבא להתריס נגד אנשי הפורום והם קופים שמגיבים. הגיע הזמן ליצור שלום ולהפריד וכל צד יתפשר וימחול על שלו ונתחיל לדבר על אבולוציה עם מטרה ותכלית ושיתוף דעות עם רצון להתפתח ולהבין ולא סתם לזרוק משפטים כמ ושאתה זרקת או שכמו שבדרך כלל יש פה בסגנון "שמעתם שהג'וק היה פעם ג'וקקתה" או "הסוס פעם היה בגודל של כלב ובגלל ככה וככה קרה ככה וכהה.." אין טעם לזריקת משפטים בנשוא הזה,בלי שנגדל מהם יחד. פילוסוף הקוף.

כשדיברתי על פורום אז התכוונתי לפורו

ם אבולוציה ששם בעיקר מה שעושים זה מתלהבים אחד מהידיעות של השני ורבים עם מי שנכנס ולא חושב שהאדם בא מן הקוף או שטויות כאלה.ניסיתי להסביר להם פעם שאין צורך באיסוף פריטי מידע אם הם לא מביאים לשלם אבל המנהל ואיזה ילד ששולט בו(דומולוק) נכנסו בי חבל"ז ואין דוגמא יותר נהדרת מזו לאבולוציה ברגרסיה אך כבר הערתי את הערותי והשלמנו. כי השלום מנצח את הכל, לכן צדק צדק תרדוף חפש שלום ורדפהו, קודם צדק אחר כך שלום.

lmatan1

New member
למה אתה מסתיר את עצמך.

מלשון סותר את עצמך, אתה כותב דברים נשגבים, אז למה הכרטיס האישי שלך סתום, אם אתה בן אפס בלי לפגוע חלילה, אז איך אתה רוצה שיתיחסו אליך, בכבוד רב,

למעלה