לכל הצהובונים

roi cohen

New member
לכל הצהובונים

ראשית, מיותר לומר שאני מסכים עם כל אות שכתב ידידי הטוב משה עדש. עכשיו לעניינו: מהיום, אני מפסיק להיות נחמד. כל הודעה של מכביסט בפורום הזה, תלווה על ידי בתגובה נוקבת כ ו ל ל הערות אישיות- אם לכם מותר אז גם לי, ואת המגמה הזאת אתם תוכלו לראות כ ל יום, עד שאתם תחליטו שאתם עושים הפרדה בין כדורסל לקטנוניות. לכל אוהדי הפועל- לילה טוב!!!

roy_ma

New member
אתה רוצה לחזור ולהמחק, והפעם סופית?

אני לא יורד עליך, הגבתי רק ברמה של י-ם, ולא אישית. תכנס לנימה אישית- תורחק ללא אופציה לחזור.

roi cohen

New member
רועי, כל הפורום הזה יורד עלי שוב ושוב

אתה מצפה שאני לא אחזיר באותו הנשק? למה לא אמרת כלום על ה``מגה יילו`` הזה שקילל חופשי? כי הוא מכביסט לא? אני לא אקלל, אני רק אמרתי שאני אחזיר בדיוק את מה שאני מקבל

roy_ma

New member
גם הוא ימחק, אם ירד ברמה האישית.

ואני, כרגע, רק מזהיר את כולם. תתאפק, ואל תחזיר באותו מטבע.

roi cohen

New member
אז תמחק בבקשה את ``מגה יילו``

הוא קרא לאוהדי הפועל, וסליחה על הביטוי ``זייני שכל``. לטיפולך.

boca

New member
נו ו....

מה קרה, רועי כהן, נעלבת? יאללה תפסיקו עם השטויות והקטנוניות הזו... ואני פונה לכל באי הפורום. תפסיקו לשחק אותה נעלבים ולמחות על כל מיני מילים שלא מוצאות חן בעינכם. רוב המשפטים שאתם מוחים עליהם הם לא רציניים אבל גם לא מופרזים יתר על המידה. וחשוב לציין שקללות ברור שצריך להוריד אבל את כל השאר לא. בוקר טוב

MegaYellow

New member
האמת כואבת וקשה, הא?

תמשיכו לבכות. בזה אתם אלופים ותהיו אלופים גם ב-30 השנה הקרובות.

roy_ma

New member
ליאו- פעם אחרונה:

רד על י-ם חופשי, עזוב את האוהדים שלה.

הילה*

New member
אני מסכימה עם רועי.כ

נמאס לנו לשתוק. אם תעיר\תמחק הודעות של מכביסטים שיורדים עלינו לא נצטרך לענות להם. אבל אם המצב ישאר ככה לא נישאר פראיירים. דבר נוסף-אנחנו לא יורדים על מכבי ללא סיבה.אם אין לנו מה להגיד עליה, אנחנו פשוט לא אומרים כלום. המכביסטים לעומת זאת יורדים כל הזמן על כל מה שזז. אני בטוחה שאם פארקר היה שחקן של הפועל, כבר הייתם אומרים שהוא אגואיסט או משהו כזה כי הוא קולע מלא. הבעיה בפורום הזה היא לא רק של ירידות אישיות אלא בכלל ניסיון לריב ולהתגרות באחרים(רק כי הם אוהדים קבוצה אחרת). זה היה מצויין אם כל אחד היה מבסס את דבריו על משהו או מנמק אותם. הערות מסוג אחר הן כמעט חמורות כמו העלבות אישיות! רועי.מ-לתשומת ליבך!

למעלה