לכל הפרות

לכל הפרות

לא התכוונתי להעליב בכותרת אבל תמשיכו לקרוא... למה אתן קוראות לעצמכן פרות?? אתן חושבות שאתן פרות? כי אתן יודעות שלא כי אצן יודעות שיש לכן בעיה ואתן מתחת למשקל הרצוי?? אז למה שלא תפסיקו לכתוב שאתן פרות??... רק בשבילי... רע לי שאתן אומרות לעצמכן פרות.. אולי תנסו להפסיק... אולי אפילו לשנות שמות זה לא כל-כך נורא...וזה לא כזה קשה זה בסך הכל ללחוץ על העבר... בבקשה... בשבילי..???? לאב יו יעל

אז מה אם אנחנו לא?

אז מה אם אנחנו מתחת למשקל הרצוי? אני מרגישה ככה. מותר לי להגיד את זה? עדיף שאני אגיד שאני דינוזאור? סליחה על המרירות...זה לא היום שלי. אני אענה לך מחר, חמודה.

תרנגולת

New member
אני חושבת שאני פרה

פרה שמנה, חזירה, עצלנית, זללנית, חסרת שליטה, *דפוקה*, טיפשה, משוגעת, מחורפנת לגמרי, טיפשה, יצור טורדני, דברנית יותר מדי גדולה (חסרת שליטה), מכוערת, ופרהההההההההההה שמנה. ושמנה ושמנה ושמנה. יעל- תסלחי לי. זה לא מכוון להודעה שלך דווקא- סתם מנצלת את ההזדמנות.

עמית*

New member
ואני חושב שאף דבר ממה שאמרת על עצמך

איננו נכון. למעשה הכל ממש הפוך. ואת יודעת מה, אני חושב שגם את יודעת את זה... שלך, עמית

עמית*

New member
ליעל

אם הן חושבות שהן פרות, זה שהן ישנו את השם בשבילך, לא יעזור. אולי לך זה ישנה, להן לא. תביני, זה ביטוי של המחלה, כמה שהן תהיינה רזות הן תחשובנה שהן שמנות. אני מציע לך להן להיות חופשיות פה בפורום, לקרוא לעצמן איך שבא להן, גם אם זה לא נוח לך. !!! אני לא מתכוון לפגוע בך, ואם נפגעת מהודעה זאת - אז סליחה מראש. עמית אני צריך למצוא לי איזה כינוי, חשבתי על ``עמית הפרה`` אבל זה לא מקורי :)

למעלה