לכל הפקצות אצלנו בתיכון כתבו את זה "פקצ"ע", שזה ראשי תיבות של פרחה קטנה וצעקנית
A Avalanch New member 2/6/06 #1 לכל הפקצות אצלנו בתיכון כתבו את זה "פקצ"ע", שזה ראשי תיבות של פרחה קטנה וצעקנית
ס סוניק הקיפוד New member 2/6/06 #3 נו../images/Emo118.gif ממתי בראשי תיבות משאירים את האות של המילה האחרונה בסוף? זה פאקצה.
A Avalanch New member 2/6/06 #5 איזה פקצות.. יש ראשי תיבות שמשלבים את השתי אותיות האחרונות, זה שאתן לא מכירות זה לא אומר שזה לא קיים.
איזה פקצות.. יש ראשי תיבות שמשלבים את השתי אותיות האחרונות, זה שאתן לא מכירות זה לא אומר שזה לא קיים.
M McBlack New member 4/6/06 #9 אה הא ראה"מ ותפו"ז (זה נוטריקון - תפוח זהב), ואני עייפה מכדי לתת עוד, אבל זה בהחלט לא מאפיין פרטי של סלנג צבאי.
אה הא ראה"מ ותפו"ז (זה נוטריקון - תפוח זהב), ואני עייפה מכדי לתת עוד, אבל זה בהחלט לא מאפיין פרטי של סלנג צבאי.
M Marble Arch New member 4/6/06 #13 ../images/Emo171.gif המסר- תפו"ז (תפוח זהב) ופקצ"ע (פרחה קטנה וצעקנית) לא בנויים באותו אופן, ועל כן ההערה שלך לויקטוריה לא רלוונטית.
../images/Emo171.gif המסר- תפו"ז (תפוח זהב) ופקצ"ע (פרחה קטנה וצעקנית) לא בנויים באותו אופן, ועל כן ההערה שלך לויקטוריה לא רלוונטית.
D d00sh New member 3/6/06 #7 וואווו נישמתייי גילית לי את אמריקה {או את החנות לקים ורודים ומושים הקרובה } כאילו הלוווו מה את חשה מבינה? אנחנו כאילו שיואו לייק כאילו סוווו מסובכות!!! את בחיים לא תצליחי להבין אותנו!!!@#
וואווו נישמתייי גילית לי את אמריקה {או את החנות לקים ורודים ומושים הקרובה } כאילו הלוווו מה את חשה מבינה? אנחנו כאילו שיואו לייק כאילו סוווו מסובכות!!! את בחיים לא תצליחי להבין אותנו!!!@#
א אנומה מליש New member 4/6/06 #12 רק פקצות אמיתיות יכולות לכתוב פקצ"ע כי כידוע כל פקצה מתחילה משנה את האות ה לאות ע! דוגמאות:שליטע, ילדע, בובע, יפע וכו וכו
רק פקצות אמיתיות יכולות לכתוב פקצ"ע כי כידוע כל פקצה מתחילה משנה את האות ה לאות ע! דוגמאות:שליטע, ילדע, בובע, יפע וכו וכו