לכל הפצפיסטים

Lasdo

New member
לכל הפצפיסטים

איך אתם מעזים לקרוא לצבא הגנה לישראל שכשמו כן הוא "צבא כיבוש"? אין בכם כל בושה? בזכות הצבא הזה כל אחד ממכם יושב בבית עכשיו על המחשב שלו וגולש באינטרנט כמו לא יודע מה, בזמן שחיילים עכשיו עושים קווים צריכים ליהיות עירניים כל שניה , שוכבים במערבים בחולות??? . פרט לכך, לצבא הגנה לישראל מעולם לא הייתה פעולה שלא תוכננה מראש, מעולם הוא לא רצח אנשים חפים מפשע במכוון!!! מה שהפלסיטנאים כן עושים במהלך כל השנים!!! הולכים ומפוצצים את עצמם במרכז של אנשים חפים מפשע! אז נכון שלא כל הפלסטינאים ככה, אבל בשל המצב הזה צבא הגנה לישראל חייב לפעול בשטח ולסכל את כל הפעילויות האלה כדי שאתם תשבו בבית בבטחה וברווחה. קחו זאת לתשומת לבכם פעם אחת בלי להתקע בעמדה שלכם בלי סיבה מוצדקת!!!

Lasdo

New member
מה את/ה רוצה לומר לי עם אתר זה?

תנסה/י למקד אותי במשהו מסויים שאותו את/ה מעוניין/ת להראות לי!

Mיקי_

New member
מוזר

למה כל שאר צבאות העולם הם לא "צבא ההגנה"? רק צבא ישראל הוא צבא ההגנה? רק הצבאות האחרים הם צבאות התקפיים? צבא ישראל הוא צבא ישראל, ולא צבא ההגנה לישראל, כיוון שהגנה איננה דבר התקפי, הגנה היא התגוננות מפני התקפה. ומה לעשות צבא ישראל הוא צבא התקפי לחלוטין. לכן אין שום סיבה לקרוא לו בשם המקומם "צבא ההגנה לישראל (צה"ל)" לגבי האם לקרוא לו צבא כיבוש או לא, זו כבר שאלה אחרת... מה לעשות צבא שמשרת כיבוש ומשמר אותו הוא צבא כובש. זה לא משנה אם זה צבא ישראל או צבא הונללו... וכן, צבא ישראל, משרת כיבוש ומשמר כיבוש ומנציח אותו ברמה מסויימת, אי לכך הגיוני מאד לקרוא לו צבא כיבוש, הרבה יותר הגיוני מהניגוד של הקריאה לו "צבא ההגנה"... אגב, מי נתקע בעמדתו בלי סיבה מוצדקת? הנה נתתי לך סיבות פשוטות ומוצדקות? עכשיו נראה מי נתקע ללא סיבה מוצדקת...

יוֹאב

New member
בדיוק!!

ואלמלא הצונאמי, הבצורת באינדונזיה היתה נמשכת!!! כל הכבוד לצונאמי!! הרי לא בכוונה הוא גם סחף איתו כרבע מיליון בני אדם שנספו... Lasdo - תראה עובדות. תסתכל על נתונים. צה"ל הרג למעלה מכפול מכמות האנשים שנרצחו לנו.

mAdGirL2

New member
גיבובים של שטויות

כל אחד מכם תקוע בבועה שלו, אוטם את האוזניים וסוגר את העיניים. קצת ריאליזם.. ל_lasdo-תנסה אתה לחיות תחת כיבוש, הריסת בתים, מחסומים, השפלה ועוני שמושפע ישירות מהכיבוש. הצבא שלנו לא כזה "הומני" כמו שאתה חושב. ומצד שני, לכל המתלהמים מדבריו אל תאשימו את הישראלי הממוצע באיגנורנטיות לגבי הפלסטינים, כשחיים תחת טרור הופכים לקהי-חושים כשמדובר בצד האויב. הטרור הוא נגדנו, נגד כולנו, ואני לא כ"כ בטוחה שהייתם כאלה "סרבנים גאים" אם מישהו יקר לכם היה קורבן של טרור.

Mיקי_

New member
אני מציעה לך לקרוא

את זה, בהקשר של השורה האחרונה שלך... ומעבר לזה, לא מנומס ולא מכובד לקרוא לדברים של אנשים "גיבוב שטויות" ואני מבקשת שתמצא דרכים אחרות להביע דעותייך.

Alexco

New member
תגובה

במדינה שבה לכל-כך הרבה אנשים יש קרובים שנפגעו על ידי הטרור דרושה אטימות מוחלטת כדי לזרוק את המשפט האחרון שלך.

p i g

New member
יהודי ממוצע...

אממ אתה לא חושב גם פעולות החמאס מתוכננות מראש...

אני חושב שאף אחד מכם לא ממש

הבין את הכוונה האמיתית שלו. אני יחדד טיפה את השאלה וישאל שאלה חדשה שאני חושב שאפשר להסיק מההודעה שלו. אף אחד מכם לא חושב שצבא ההגנה לישראל הוא חיוני במצב שבו אנו חיים היום? ולמי ששלך את האתר של בצלם...כמו הזכויות של הפלסטינאים שהאתר מגן עליהם. צה"ל מגן על זכויות האדם הישראלי! ועל זכויותיך גם! צבא "מגן" זה צבא ששומר על הבטחון האישי של כל אחד במדינתו. ואם חלק מכך מקפח זכויות אדם אחר יש פה קונפליקט שלדעתי "הגנת" אזרחי ישראל מנצח ובגדול!

עזוב...אלה אנשים שקראו יותר מידיי

ספרי פילוסופיה במקום להסתכל למציאות בעיינים, תשובות עינייניות לא תקבל מהם וחבל... עצם זה שיש להם עמדה לגבי האם השטחים הם ארץ ישראל או שטחים ערביים ויש להם עמדה אומרת הרבה על הפציפיזם שלהם או בעצם זה זה שהם לא ממש פציפיסטים (לא שאני מאמין במושג כזה, אני מאמין שאין כזה דבר פציפיסט מאחר שאני בעצם לא שונה מהם ואני לא פציפיסט וגם הרבה אחרים אולי חוץ מאנשים אנטי-סוציאלים פיסיכופטים החיים למען אלימות) אני מבטיח לך שאם תיאורתית היה אפשר לחזור אחורה בזמן ולשים את האנשים האלה בסיטואציה של פוגרום ברוסיה של סוף המאה ה19 או תקופת השואה הם היו מקבלים שיעור אמיתי על טבע האדם האמיתי ולא פלצפנות פילוסופית שלא קשורה לכלום, רק תיאוריות בגרוש.

Dorfl

New member
חשיבה שבטית - תשובתו של לא-פציפיסט

אתה מוותר לגמרי על שאלת המוסריות (אני אתאיסט א-מוסרי, דרך אגב) של הפעולות של הגוף הזה רק בגלל שאתה מזהה אותו כעומד לצידך. חשיבה שבטית.

למעלה