לכל הפנויים יות

דנידין

New member
לכל הפנויים \יות

כגבר פנוי בסוף שנות ה30 אני נתקל בבעיה שמתעוררת אצל נשים על סילוף פרטים אישיים דבר הגורם לאיבוד האמון לגבי המין השני דבר אשר לא מובן לי לחלוטין הרי המטרה בדרך כלל היא למצוא את ההתאמה המקסימלית אז באמת מה הטעם בלרמות. בסופו של דבר זה מתגלה בפגישה הראשונה,אז לכל הפנויים\יות קחו את זה בחשבון ותנו לכל אדם את הצ`אנס שלו כי הרי את העולם לא נוכל לשנות.

אוריאנה

New member
אתה כל-כך צודק, דנידין

התאמה היא אבן היסוד של היחסים, ברגע שאין התאמה הכל קורס. הבעיה מתחילה כשהצד השני לא אובייקטיבי, קרה לי שגבר תיאר את עצמו כ``לא שעיר`` בזמן שהיתה לו פרווה, זה פשוט לא נורא שעיר לדעתו. לכל אחד יש מושגים שונים לגביי מה זה יופי. קשה לי להאמין שמישהי שיקרה בכוונה.

דנידין

New member
לאריאנה

צר לי לאכזב אותך אבל זה בהחלט קורא גם אצל בנות המין היפה.

דין1

New member
דנידין הרואה ואינו נראה

היי דנידין קראתי את דברך , אני מבין שהנושא מכעיס אותך !! אבל שאלה קטנה , האם שמך הוא דנידין , כפי שמי הוא דין וכפי ששמם של כולם כאן הוא לא שמם . לאחר שתיפגוש בזאת שמצאה חן בעיניך בשיחות עימה , פגוש בא ואם גם אז היא עדיין תמצא חן בעיניך אז שפר עליך מזלך . תמיד , תצטרך קצת להתאמץ כדי למצוא את האשה שלך . חומר למחשבה ממני

דנידין

New member
כועס

לא דין אני לא כועס,אני רק חושב שאנשים אשר מסלפים את האמת רק פוגעים בעצמם בסופו של דבר.הצרה היא שלפעמים זה גם פוגע באנשים שלו חושבים אותו דבר.ונכון שמי הוא לא דנידין אלא דן ותודה שזה לו רחוק מהמציאות ואני בהחלט נראה.....

תמר ב

New member
למה באמת הכוונה?

כשאתה אומר ``סילוף פרטים אישיים`` אתה מתכוון למראה חיצוני? אם כן יש פה בעיתיות בלונדינית עם עיניים חכולות נתפס כסינדי קרופורד לא אחת אני ראיתי גם כמה שניראו אחרת אם בפרטים כמו מצב משפחתי וכו` זו אכן בעיה ואז אני מחזקת את דבריך בכל אופן מי שמשדר כנות לרוב מקבל אותה חזרה

דנידין

New member
הכוונה היא:

שלום תמר . הכוונה היא שלו פעם לצערי הרב אני יוצר קשר ראשוני עם נשים פנויות , והן דיי מתלוננות על נושא האמינות. הן במודעות היכרויות וגם בשיחות טלפוניות. ומנסיוני קרה לא פעם שאשה הצהירה על מראה חיצוני או תכונות והמציאות היתה רחוקה מאוד.

יפעת*

New member
דנידין

כמו שאתה בוודאי יודע, גם תכונות וגם מראה הינם נתונים סוביקטיביים, אולי אתה לא ראית את מה שהיא רואה, ותכונות.... לא תמיד ניתן לראות תכונות בפגישות ראשונות הן בגלל התרגשות והן מפני שלרוב נורא מנסים להרשים מה שלפעמים גורר את ההפך הגמור. אכן הכנות חשובה, אך לפעמים לא חוסר כנות הוא זה הגורם לדברים להראות אחרת, אלא עיניי המתבונן... יפעת

תמר ב

New member
תמונה

דן ניהלתי שיחות עם בחור נחמד, הוא הגדיר עצמו כגבר נאה לשמחתי הנ`ל שלח לי תמונה באי מייל לשמחתי מכיוון שאו שהוא לא מודע לעצמו ולמראו כלל או שטעמו וטעמי כשמיים וארץ מבינה בדיוק על מה אתה מדבר ממליצה לך בחום לבקש תמונה, סרוק גם אחת של עצמך לשם ההדדיות אולי זה יעזור במקצת בהצלחה

דנידין

New member
תמונה

לתמר ב` מבחינה זו את צודקת,אך הבעייה היא בעצם מדועה אנשים מסלפים דברים הרי המטרה לימצוא זוגיות ופרטנר לחיים עם התכונות הטובות והרעות שבאותו אדם.ודבר נוסף וזה כבר טבע האדם מתמונה יוצרים ציפיות לטוב לרע ואז לו תמיד נותנחם לקשר סיכוי.

תמר ב

New member
דן

דן יקר אני לחלוטין מסכימה אם כל מילה שלך והעצה הטובה ביותר שאוכל לתת לך לי ולכולנו היא לקבל זו דרך דרך לפעמים מייגעת אבל יש הפתעות ורגעים מקסימים תקבל, תקבל כל מה שנקרא בדרכך, תלמד מזה מה שתוכל ותמשיך הלאה עם כנותך ושיצלח לך

beves

New member
תזונה

שלוס אני מחפשת את דין בונבונירה (מגלינה)

jacky_sh

New member
עם כל המוסר שאתה מטיף

עם כל המוסר שאתה מטיף , אתה צודק אבל אתה עצמך לא מזדהה בשמך, אתה פוחד ממשהוא? אז לפני שאתה אומר דברים (שהם נכונים) אמור קודם מי אתה עצמך בברכה , ג`קי

cxczevik

New member
כן..אני איתך ידידי

ואצלי הכל קרה בצורה מטומטמת וצוזרה..לצערי..די הייתי כנה ואמיתי עם הבחורה לשעבר שלי שלא הייתה הכי כנה איתי עד שהרגשתי ברצון שלה לומר ולדבר אבל היא לא עשתה כך עד שדירבנתי אותה להעמיד דברים על השולחן כשהיה צורך....אני סיפרתי על עצמי הרבה דברים וכמובן שגם היא...אבל היו דברים שהיא פשוט שיקרה לי ולא תמיד סיפרה וזה הרס לי את הקשר שממנו יצאתי ולפני כחודשיים פלוס ועד היום אני מתגבר עליו עם כוחות חלשים ובתי מיוצבים, תוך צליעה אל עתיד יותר או בתיקווה לכך... זאביק

למעלה