לכל הפייטרים..

לכל הפייטרים..

מישהו פה היה או יודע על חוגים שמכניסים לכושר (לקראת הצבא) באיזור? אם כן, אז איפה, מתי, כמה פעמים בשבוע, ואם יש קבוצה לבנות..

glebRa

New member
כבר אמרתי לך אצל עמרי

בספט' יפתחו קבוצה של עמית לכושר. הקבוצה פתוחה גם לבנות. בתחילה פעמיים בשבוע ואחרי תקופה מסויימת 3. אם תבואי לאימון הראשון תוכלי לבחור מתי יהיו האימונים. אני מניח שהם יהיו ליד הצפר. אם לא אז יש את גדי. אבל, להתחיל עכשיו עם קבוצה שמתאמנת כבר כמעט שנה יהיה לך נורא קשה (ולכל אחד בעצם). בכל מקרה לגבי גדי, דברי עם מישהו שהיה אצלו.

לא זכרתי פרטים..

זה נראה לך רלוונטי גם אם הכושר שלי ממש ממש ירוד (אבל ממש)? וכמה כבר בנות יש בקבוצה כזו?

glebRa

New member
כן, כי מתחילים מכושר של כיתה א'

ועולים בהדדרגה לכושר רציני. כמה בנות? תלוי בכמה בנות ירשמו (רמז, תנסי להביא איתך עוד מישהי לאימונים).

maiii c

New member
אני גם צריכה להתחיל להיכנס קצת ..

לכושר.. אם את מוצאת משהו שנראה לך טוב תעדכני אותה בבקשה

glebRa

New member
מאי, אם את מחפשת איזה

מקום שיעשה כושר לשם הבריאות, זה ממש לא המקום, כי ברוב האימונים לא מתאמנים כמו בשיעור ספורט (של הבנים כמובן) וזה סתם יבאס אותך. אם את רוצה להיכנס לכושר בשביל הבריאות עדיף לך מכון או חוג אירובי, משהו בסגנון הזה. אבל אם את רוצה את זה אז בכיף. חשוב לומר שאם באמת תרצי את זה גם תהני מזה. אגב, גל, נזכרתי בשם של המדריך שיהיה שנה הבאה. אבי. למי שמעוניין, אבי היה בשייטת 13.

glebRa

New member
סתם פרט לא באמת חשוב, המדריך

הקודם היה ממגלן, אחד לפני אגוז.

id0a

New member
מעניין לי ת'זין באיזה יחידות הוא

שירת, העיקר שהוא יידע להדריך אותך להצלחה!

glebRa

New member
זאת בדיוק הכוונה שלי, הייתי רציני

לגמרי שאמרתי "פרט לא באמת חשוב". רק כדי שאנשים יידעו מעט רזומה על המדריכים...

למעלה