לכל "הפורשים"

לכל "הפורשים"

טוב אני לא בפורומים בכלל אבל שכן נכנסתי ראית מליירדי מכתבי פרישה אז ככה אני רוצה להבהיר פה כמה דברים זה שאתם כותבים מכתבי פרישה נוגעים ללב זה יפה והכל טוב אבל 1. אתם נמצאים פה בזכות ולא בחובה משקיעים מזמנכם האישי בשבילכם 2. אין שום סיבה לכתוב מכתב פרישה כי עם תלכו לאיזה חודש ותחזרו אף אחד לא ירגיש, ואת כל החברים שלכם יש לכם במסנג'ר בדרך כלל עם תלכו ותחזרו זה לא פרישה ופה זה לא עבודה. 3. זכותכם להיות פה או לא להיות פה אבל זה שאתם משקיעים את הזמן הכאב והמחשבה של לכתוב את המכתב היא מפגרת ביותר, כי עם אתם פורשים אתם לא תיהיה פה בשביל לראות את התגובות וכל הכאב שלכם ישאר ככה או ככה 4. הבלוגים לא "הורסים" לאנשים את החיים, אנשים הורסים לאנשים את החיים זכותכם הפרטית להיות פה אבל עם לא נאה לכם, אל תשתוללו ותבכו. פשוט תלכו ותחזרו מתי שתיהיה במצב רוח טוב יותר

חרשתם חרשתם!!! אתם לא חכמים

המשוררת היחידה כתבה מכתב בסגנון הזה איזה 3 פעמים ב 3 גרסאות שונות ודומות-מה שמקף את עולמה הפנימי העשיר.... ואתה גם חוזר אליה פה... ועוד רבים אז כאילו מה אתם רוצים להגיד???? וואלה המשוררת עוד לא שידרה פה , וגם אתה לא הייתה באף תחרות מתמודד ולא נכנסתם לזה ברגע שתשדרו מינימום 5 שעות ביום במשך יומיים תגידו לי מה המצב החיים שלכם!! סבבה?

שתקתי הרבה יותר מדי..

נשבר לי לשמוע אותך מילל פה כל יום כל היום!!!!!!!!! כל היום אתה יושב בפורום וכותב הודעות מלאות רחמים עצמיים על כמה שהבלוגים הרסו לך את החיים וששידרת כל יום מינימום "5 שעות" אתה והמצרייה שלך! נשבר לשמוע על זה ועל האודישנים המופרכים שלך! אני לא נוטה להגיב פה בפורום אבל אני מבינה שעד שאני לא אגיב הורידים שלי ימשיכו לצאת מהמקום כשאני אראה הודעות בוכיות שלך! אתה כזה סלבריטי לא? אז לך תרוץ בין אודישן לאודישן מה אתה עושה פה?! מחפש מעריצות מתפשטות בנות 13 שיחזיקו לך אצבעות ב"פרוייקט וואי" ??? תמצא חיים ינעל דינאקקקקקקקקקקקק אני לא יודעת מתי תשים לב לעובדה שאתה פשוט עושה מעצמך פה צחוק!!!! כמה אפשר לזעוק לתשומת לב?!? ועוד מאיפה?? מחברים ויריטואלים?!? את הקטעים הדרמטיים שלך תשמור לאודישנים הדמיוניים שלך ואת היללות שלך לפסיכולוג. אנחנו לא לשכת סעד פה ולאף אחד אין את העצבים לשמוע את כל מה שיש לך להגיד!! אין לך פרספקטיבה לכלום לפי מה ששמתי לב ועשית מהבלוגים האלה עולם ומלואו ומתכון להרס נפשי, צא מזה! תתחיל להתנהג כמו בנאדם בוגר ולא כמו חותך ורידים מפורסם. נ-ש-ב-ר!! זהו, אני סופסוף אמרתי את מה שיש לי להגיד נקווה שזה מה שישתיק את הבכי והחארטות שלך על הפרסום הבלתי נמנע שלך ב"עולם הבלוגים" בערוץ 2 או מה שלא המצאת. יום טוב!!

זה היה עלוב ואת עלובה.....

חבל מאוד שאת בורה ואני לא יגיב ללך יא חסרת חיים שעוקבת אחר מעליי כל הזמן תודה אממי את אחת ממעריצותיי הרבות.. וכפי ששמת לב אף אחד פה לא הגיב לך אז אני כמו כולם ימשיך להתעלם ממך חמודה ביי.. נ.ב אני יודע בדיוק מי את ואני יודע שאנחנו מכירים רק חבל שלא היה לך את האומץ להגיד לי את זה בפנים סוף סוף אני יודע מה באמת את חושבת עליי ואני יודע בדיוק מי את.. התאכזתי.... טוב אני ממשיך להתעלם ממך ביי

זה נקרא "אנשי הבלוגים"

ולא עולם הבלוגים יא פטתית שכמותך. את מסכנה שמתה להתפרסגם ולא הולך וממציאה שמות בדויים! ואם את לא מאמינה את כיולה לשאול את אלין של הים , את טיפטיופונת היחידה , צוות חשפני HOT שגם הם יהיו באותו סרט "אנשי הבלוגים" שבו אני והמצרייה נככב.. וואי איזה כיף זה שיש קנאית כמוך שנותנו לנו רק הקפצתה בדרגת הסלברטאיות שלנו... אז מה נשמה מי מפורסמים מי?????????????????? מי.???????? מי יהיה בערוץ 2 ?????????? מייייי???????????? מי יהיה ב YES+????????????????????? מי יהיה בפורייוקט וואי?????? מיייי???? אני ולא את.. פחחחח יא עלובת נפשות סעי סעי ואל תשכחי זאת אני מפורסם ואת מעריצה שלי חחחחחחחחחחחח

Sexit may19

New member
שלומי

מותק הבנו שאתה והמצריה הולכים להיות בטלוויזיה...אז מספיק ...

טוב מאמי שלי

אבל בתחלאס לדעתי כל מי שגולש/משדר/צופה וכו' הוא בנאדם שמת להתפרסם ולזכות בחשיפה או שהוא התפכח מחלום הפרסום או שהוא חי את זה פה.. ותאמיני לנו שיש פה מלא מלא רק שהם לא מודים בזה..... בחלאס מאי את לא מתה להתפרסם?

Sexit may19

New member
לא! ממש לא

ותאמין לי שגם אם אני ארצה יש לי את הדרכים שלי להשיג פרסום....

neta16

New member
אם......

אם יש לך מעריצות רבות מה אתה עושה בעולם וירטואלי? למה אתה יושב מול מחשב וכותב כל היום בפורומים? (לא שאלה שיושבים ליד מחשב אין להם מעריצים) אבל.....בכל זאת אתה מאוד צנוע... -נטע-

אוחחח נטלי... נטלי.... ../images/Emo25.gif

את שקסית שאת כועסת
איפה נעלמת לנו אה???

אני פה שומרת על זכות השתיקה לרב..

עד שפתטים כמו השלומי הזה דורשים תגובה.. 'געגעתי אליך צפרדי :( ושתדעי שאין יותר סקסית ממך, במיוחד כשאת עושה את הפרצוף הכתום
ושלומי חמוד- מי מעורר רחמים???? מי????? את מי יאשפזו בשלוותא??? את מי??!!?? על מי יעשו סרט דוקומנטרי ביס+ "חולי הנפש הסכיזופרנים החיים באשליות שהם מפורסמים של הבלוג"??? על מי??? עליך, נכון. אז ת-י-ר-ג-ע אדיוט, אתה מתחיל לשעמם אותי.

מה אני אמורה להבין מזה?

(שואלת בשיא הרצינות) זאת העלבה? ציניות? צחוק? ליגלוג? לא הבנתי את פשר המשפט הזה.. :\

ממממ... נטלי...../images/Emo4.gif

עזבי אותך... חבל על המאמץ. הוא לא יבין... עובדה שהוא לא הבין בשרשור הקודם שעסק ב"פרסום" שלו... הוא כ"כ חי באשלייה שהוא בדרך לתהילה שזה מעוור אותו.
מממ...

גבר גבר!

קודם כל שתוק! דבר שני כן שידרתי פה אולי יותר מדי! וכל מה שאני רושמת על "הריסת חיים" הוא בגדר צחוק! וחוץ מזה אני לא חייבת לך כלום!!! נ.ב אם לא ראית אותי עד עכשיו כנראה שלא היית צריך לראות אותי!!

אגב!

מה אתה חושב שאני כמוך משדרת בשביל תחרות?! י'מסכן אני לא מחפשת פרסים או פרסום! את הפרסום שלי אני אקבל בזכות מי שאני ולא בזכות רקדנית שמראה את הבטן המגעילה שלה! ודבר אחרוןןןןןןןןןןןןןן "כדי לומר את הדבר הנכון בזמן הנכון עלייך לשתוק רוב הזמן"

מה שהכי מצחיק

טוב אז ככה דבר ראשון אני עידן הראל ונראה לי כל הארץ מכירים אותי ויש לי סוכנת ואני דוגמן ואוואלה אני גם פה שיש לי זמן הייתי בטלויזיה מי יודע כמה פעמיים זה שאני על המחשב זה בסבבה שלי כיף לי פה לראות אנשים עם הוא הולך להיות בטלויזיה זה לא אומר שאסור לו להיות על המחשב עובדה...

טוב, הגיע הזמן להתוודות

אני עימנואל הלפרין, נראה לי כל העם מכיר אותי, ומי שלא הוא חסר תרבות אזייאתי שבשבילו קלוֹד לַאלוּש ופְּיֵיר לִבְחוֹש זה אותו הדבר. הייתי אינספור פעמים בטלוויזיה, שידרתי תכניות מרגשות ומלאות עניין בשעות הלילה, אני עשיתי רייטינג כשאתם עוד הייתם מחשבה מלוכלכת בראש של האבא שלכם! אז חלאס עם הריבים האלה ולכו תגיבו להופה! התקשרת אלי בשלוש בצהריים אמרתי לך בטלפון "בין שתיים לארבע? תגידי, את אזייאתית חסרת תרבות שבשבילה קלוֹד לַאלוּש ופְּיֵיר לִבְחוֹש זה אותו הדבר? התחלת לבכות ושאלת אותי מה יותר חשוב לי, החיים שלי או את. בלי לחשוב עניתי "החיים שלי". ניתקת את הטלפון והתאבדת. את יודעת מה? אם את כזאת ריגשי אז לכי קיבינימאט, אזייאתית.

למעלה