לכל הפורם!!!

benpual

New member
לכל הפורם!!!

כאן מהשטח מדברים מהמחשב הנישא של המפקדים......... אנחנו נמצאים בבסיס צלמון , ויש לכולם ד'ש מכל המתנדבים שבאו לבסיס גדנ"ע , סוף סוף ראינו את אורית השוטרת שעונה על השאלות בפורם.... ואל תדאגו כולם בסדר שם!

tapuach

New member
כמה אנשים נמצאים במקום ?

איזה באסה שלא היה מקום שגם אני אצא

בן!! כנססס

איזה באסה שלא יצאתי גם.. מזה רציתי לבואא.. מסתדר שם בלעדי!? חח עכשיו למי תעשה פרוטקציותת?!

benpual

New member
חברה........

להרגע......... עכשיו חזרתי מהבסיס , אחרי שגם ביקרנו את כל המתנדבים שלנו , ואחרי שהעברנו את ההדרכה שלנו........ רועי, תודה רבה על השקל שנתת לי , הייתי צריך אותו בישביל חשיש....... היו המון , אבל המון מתנדבים מכל הסוגים ( חחחח ) ושירן , אין למי לעשות פרוטקציות אה? אל תדאגו חברה , הם חוזרים מחר בערב , שיהנו להם שם ( איך הם סובלים שם חחחח )

999999

New member
לחבר שלי אמרו--->

אצלנו המבסית אמרה לחבר שלי שזה בוטל מטעמים תקצביים. הא? הא?

benpual

New member
שלחו מתנדבים

מצומצמים לבסיס צלמון , לא שלחו את כולם ( שירן יכולה להעיד על זה שאפילו אותה לא שלחו! ) והיו שמועות על זה שרצו לבטל אותה , אך רפ"ק יודית אמרה בפורם שאין כאלו שמועות , ושהגדנ"ע ממשיך להיתקיים...... בינתיים , נשלחו לשם רק צוותים מצומצמים לשם , ולא מכל רחבי הארץ

השומר

New member
חבל רציתי ללכת גם כן אבל לא ידעו על

מה אני מדבר בכלל כי נהנתי חבל על הזמן בגדנע בשדה בוקר והייתי רוצה לחזור לפה עוד פעם (אולי בקיץ נחזור נדבר עם הקצין מתנדבים של האזור שלי ונלך)

שוטר82

New member
חחח תראי מה זה הערקים../images/Emo3.gif

את יודעת- איך אומרים אין חבר נאמן מאשק כסף מזומן

למעלה