לכל הפורום!

חנה-2001

New member
לכל הפורום!

רציתי לאחל לכם סוף שבוע מקסים וכמובן עם הרבה בריאות. תהיו בקשר במשך השבוע, מחכה למכתבכם. אוהבת אתכם מאוד וחושבת עליכם המון חנה

תואר @

New member
חנה- אין בעיה אני אהייה בקשר תמיד ../images/Emo123.gif

את יודעצתץ שאני תמיד איתך נכן? ואם יש לך בעיה מסויימת ו את צריכה עזרה אל תהססי לרגע להתקשר אליי יש לך את הטלפון שלי, או לשלוח לי אי מייל , ולבקש עזרה בכל נושא שיהיה, את יודעת שאני תמיד נכונה לעזור נכון? לא שוככת א הימים הקשים שלי שחיזקתם אותי כאן כשלא הרגשתי טוב ורציתי אפילו כבר למות, זה קרה לפני חודשיים בערך, הזמן אומנם עובר אבל אני טיפוס שלא שוכחת מה עושים למעני. שיהיה לך לא רק שבוע טוב אלא- מלא ימים של אושר שמחה אהבה הצלחה וכל שתבקשי לו יהי - אמן!( אני נשמעת כמו דתייה עם ה"אמן " הזה שלי) ואני חילונית ורק מאמינה מאו שדחזק באלוהים שלנו שבשמיים שאוהבת אותנו. אומרים שאלוהים אוהב ילדים ואנישם עם מוגבלות מסויימת, אז מה? אלוהים אוהב אותנו יותר אה??. סבבה לפחות משהו טוב יצא לנו מזה.ואגב,בקבלה ובזוהר משהו כזה - אומרים שמוזרות ולא משנה איזה סוג של מוזרות היא מעלה בקבלה- רק שתדעי ותדעו כולכם אלוהים אוהב אותנו מאוד. ואני אוהבת אותך ואת כולם כאן - ביי מקסימה- מ*י*ק*י*

חנה-2001

New member
מיקי, את פשוט מלאך

את בן אדם כל-כך מקסים ואף אחד לא יכול להגיד לי אחרת. אני רוצה להתכתב איתך בצ´ט ולספר לך מה קרה עם הבחור. אני אשלח לך אימייל מתי אני יכולה, זה בסדר מבחינתך? אני יודעת שאלהים אוהב אותנו מאוד וגם אני מאמינה בקדוש ברוך הוא. אוהבת אותך מאוד מאוד חנה

תואר @

New member
חנה- תכתבי לי באי מייל ותתקשרי אלי

מתי שאת רק רוצה, אם אני אל עונהמהר זדאת אומרת שאני לא בביתאו ישנה והמחשב לא פתוח, אז תביני את הצמב, לא תמיד אני ליד המחשב אבל רב הזמן כן . תכתבי לי מתי את רוצה לקבוע שנשוחח בצאט כמו בפעם שעברה איזה חדר ואיזה שם אני ואת, ואת יכוןלה לטלפן אליי תמיד, אל תשכחי אני תמיד איתך ואת אף פעם לא לבד- תמיד מחזיקה לך אצבעות ולמרות על הבעיות שלי אני תמיד עומדת ויעמוד אחרייך. אוהבת אותך חברה יקרה שלי- מיקי

למעלה